Cure evo i mene dok sam se pribrala malo.. Ugl bila sam na pregledu.. Beba je super,620 grama,dobila 250 g za 2 tjedna.. Ja se udebljla 3 kile od 24.2... Ali cerviks mi je razmkesan i uloziva za clanak tj.1 prst pa podlala drugom doktoru odmah na pregled da vidimo jel strogo mirovanje il podvezivanje.. Jer je rano za toliko otvaranje.. Ugl odem na dr.peegled i da moram na podvezivanje.. U petak cu bit primljena,taj dan samo pripreme nalazi i to pa ce u subotu jjutro do odradit..u nedjelju kuci.. Malo me sve izbacilo iz takta al bitno fa je beba ok i da ce to pomoc da sve bude uredu do kraja trudnoce...
Ja uredno jedem svo voce 😳 maline i borovnice skoro svakodnevno, kivija sam jednu kasetu pojela dok smo imali nas domaci, jabuke smo evo skoro 5 kg mali i ja stukli u zadnja dva tjedna, kruske i mango sam isto par puta jela 🤭
Kaktusice drago di je da si se uspjela smirit 😘 da, streptokok je dosta cest.
Ja stavila spavat malog, a onda i ja isla isla prilec, bas sam umorna bila..
Kaktusice, baš mi je drago ponovno te čuti ☺
A ovo za bh streptokok je točno, čula sam to od nekoliko ljudi već ☺
A ja sam doma 💛 Pregledali me još danas UZV-om. Zatvorena sam, cerviks je po jednom doktoru prohodan do ušća, kod drugog i dalje uloživ. Uglavnon tako je kako je. Čekamo nalaze UK i briseve. Trebam što strože mirovat i čuvat se i nadat se da će sve biti dobro i dalje 💪🏼 doktori su bili super i kažu da beba nije ugrožena i da sad nema prognoza, ali vjeruju da sve može biti sasvim okej. ☺
Mirnija sam sad…
Curka je dobro, ima dovoljno vodice, protoci su uredni i ima cca kilu i pol 🐷 tako da je čak mrvicu veća. Ali to su sve neki cca brojevi!
Dora jel gotov pregled?😙😙😙 svima s kauča. Muž mi sprema wok 😍
Drago mi je da si doma jer nema do doma, a posebno sada s obzirim na cijelu situaciju...odmaraj, miruj, to i tako sve vise-manje radimo. Bit ce to sve superrr❤
💙
Ancy mi smo zvali 19.3.da bi upisali datum kod maticara ali nam rekla zenska da sad nemoze nista jer je taman to nastupilo na snagu sve one mjere..ali ako se npr ukine i 25.4.da odmah ju nazovemo i primit ce nas za taj 30.4.unatoc sto papire moras donesti najmanje mjesec dana prije termina vjencanja..luda sam jer neznam na cemu sam,zakaparili restoran,muziku..ajde iz restorana zvali dali zelimo novac natrag ili cemo pomicati datum ali muzikasi se nisu jabili da ista pitaju..ako i izgubim tih 500 kn vise mi je tako svejedno za muziku u cijeloj toj zbrci..ajde da je to prvi brak pa ajde,festu mozes kasnije sa vjencanjem u Crkvi ali posto mi je ovo drugi brak bas smo htjeli to malo vjencanje od 25 ljudi a sad sam ni na nebu ni na zemlji 🙈🙈🥴🥴 a opet cisto sumnjam da ce kroz 20-25 dana ukinuti mjere😭
Cure evo i mene dok sam se pribrala malo.. Ugl bila sam na pregledu.. Beba je super,620 grama,dobila 250 g za 2 tjedna.. Ja se udebljla 3 kile od 24.2… Ali cerviks mi je razmkesan i uloziva za clanak tj.1 prst pa podlala drugom doktoru odmah na pregled da vidimo jel strogo mirovanje il podvezivanje.. Jer je rano za toliko otvaranje.. Ugl odem na dr.peegled i da moram na podvezivanje.. U petak cu bit primljena,taj dan samo pripreme nalazi i to pa ce u subotu jjutro do odradit..u nedjelju kuci.. Malo me sve izbacilo iz takta al bitno fa je beba ok i da ce to pomoc da sve bude uredu do kraja trudnoce…
Joj draga, ma mogu misliti kako ti je, ali ako oni misle da je tako najbolje, vjerujem da je. Treba pokusati ostati sto vise smiren iako, najlakse je to reci, a ja sam prva koja panicarim...glavno da je bebica dobro❤
💙
Cure evo i mene dok sam se pribrala malo.. Ugl bila sam na pregledu.. Beba je super,620 grama,dobila 250 g za 2 tjedna.. Ja se udebljla 3 kile od 24.2… Ali cerviks mi je razmkesan i uloziva za clanak tj.1 prst pa podlala drugom doktoru odmah na pregled da vidimo jel strogo mirovanje il podvezivanje.. Jer je rano za toliko otvaranje.. Ugl odem na dr.peegled i da moram na podvezivanje.. U petak cu bit primljena,taj dan samo pripreme nalazi i to pa ce u subotu jjutro do odradit..u nedjelju kuci.. Malo me sve izbacilo iz takta al bitno fa je beba ok i da ce to pomoc da sve bude uredu do kraja trudnoce…
Joj draga, ma mogu misliti kako ti je, ali ako oni misle da je tako najbolje, vjerujem da je. Treba pokusati ostati sto vise smiren iako, najlakse je to reci, a ja sam prva koja panicarim…glavno da je bebica dobro❤
Malo me sokiralo ali smirila sam se..to je rutinski zahvat koji traje 5 min uspavaju te.. I bar sam onda mirna da ce bit sve ok s bebom..Ovako bi strahovala za dalje otvaranje il nesto prijevremena.. bit ce sve ok,nek je moj Ivano dobro 😊❤
Kaktusica moja draga, jako sam sretna da si malo došla k sebi. Drago mi je također da te taj doktor primirio, sigurna sam da će u konačnici biti sve ok. Da ćeš roditi zdravu bebu i da će ovo sra.... oko nas prestati i vratit ćemo se normalnim životima! Samo se sjeti kako ćete svi skupa lijepo šetati i uživati sa bebicom! Tako da glavu gore i bit će sve odlično! 😘😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Joj draga, ma mogu misliti kako ti je, ali ako oni misle da je tako najbolje, vjerujem da je. Treba pokusati ostati sto vise smiren iako, najlakse je to reci, a ja sam prva koja panicarim…glavno da je bebica dobro❤
Malo me sokiralo ali smirila sam se..to je rutinski zahvat koji traje 5 min uspavaju te.. I bar sam onda mirna da ce bit sve ok s bebom..Ovako bi strahovala za dalje otvaranje il nesto prijevremena.. bit ce sve ok,nek je moj Ivano dobro 😊❤
Aaa tako, ja sam samo cula za to, ali nisam znala detalje...bar ces biti na miru i biti sigurns da se neces otvoriti...
Mene zivcira sto me ne zele prstima pregledati, stalno govore nije potrebno, zatvorena si, riskiramo bakterije...a ja vidim da vas sve pregledavaju
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji