Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tea1401
    30. Ožujak 2020. 21:20

Pozdrav curke, dobrodosle nove, cestitke na zaokruzenim tjednima❤
    Vidim da ste i dalje pozitivne samo tako nastavite.
    Nisam nesto citala u zadnje vrijeme samo na preskokce, curke sa problemima drzite se i cuvajte💪
    Htjela sam pitati ima li koja od vas ili se susrela sa napadima panike?meni od potresa nije bas dobro..psihicki..danju nekako,ali noci su mi preteske..
    Neznam smijem li popiti normabel? 😘😘

Anja🌸🌸

Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 21:21

Curke i ja sam jedna od vas bez društvenih mreža 🙂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 21:26

Tea ja ti imam problema zbog glupih potresa, preko dana sam ok, al noću koma kad treba svjetlo ugasiti. Sanjam potrese gotovo svaku noć. Još naravno glupi virus sigurno ne pomaže u tome svemu naravno. Moram priznati da se sa takvim strahovima nisam prije se susretala, niti sam se tako ičeg bojala, nikada... Al od nedjelje sam neispavana i iscrpljena ful od tog svega. Ja ti popijem samo šalicu kamilice. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mila7
    30. Ožujak 2020. 21:29

tea zao mi je sto je potres tako jako utjecao na tebe, vjerujem da ce ti vremenom postati podnosljivije. Mene je bilo isto strah zaspati par dana a sad se tjesim da je najgore proslo.
    Sto se tice normabela, mozes ih dobiti na recept od lijecnika  al inace je trudnicama dozvoljeno piti. Ja sam ih dobila od 2mg u slucaju da me pocnu rokati kontrakcije za opustanje misica. Ono sto ne znam jel se moze postati ovisan o njima u smislu da je tesko zaspati kad ih se prestane koristiti.
    Probaj se opustiti i na druge nacine, mozda pomogne ♥️

dana130
    30. Ožujak 2020. 21:35

Dora, bit ce zbilja nesto u toj teoriji. Bitno da je proslo 😁 uvijek ste sve tu da utjesite 😘

Baby girl 💜

Rose1
    30. Ožujak 2020. 21:40

Mila7

Rose ma da, mali mi jucer u dvoristu krpelja pojuoio, pa pricamo o potencijalnim komplikacijama 🥴

Nemoj brinuti, bude crvenkasto nskon vađenja krpelja, zna i svrbiti. Glavno da se krug ne povecava. Vise puta sam ga imala ja i moji bliznji i sve je bilo ok. Naravno da su komplikacije moguce, ali vrlo rijetke

💙

Dora4
    30. Ožujak 2020. 21:41

Tea zao mi je sto prolazis kroz to sve, jutros je i Maaree pisala da ima napade..pokusaj naci neke metode koje ce bas tebi pomoci, brojanje, skretanje paznje na nesto drugo, ali nesto konkretno, neka opustajuca glazba, duboko disanje, mozda neke ohrabrujuce recenice da si mantras, ako te vijesti uznemiruju nemoj ih pratit nego dogovori s nekim da ti kaze ako je nesto bas bitno, nadji neke aktivnosti koje te opustaju i smiruju! Nadam se da ce se jos netko javit s nekom konkretnom pomoci ili prijedlogom kako da si pomognes..
    Normabel mozes 2mg/dan, to ti i ginice moze propisat i opca praksa! Zelim ti da nadjes nesto sto ce tebi biti djelotvorno i da se sto prije iscupas iz toga, a naravno ako vidis da se ne mozes sama nosit sa stresom i strahovima, svakako predlazem i strucnu pomoc 💗 
    Drzi se, budi jaka, zavrti pozitivne misli, misli na lijepe trenutke koji su pred tobom, na svoju bebicu i ne daj se!! 🥰💗💗

Rose1
    30. Ožujak 2020. 21:42

Vrapčić123

Tea ja ti imam problema zbog glupih potresa, preko dana sam ok, al noću koma kad treba svjetlo ugasiti. Sanjam potrese gotovo svaku noć. Još naravno glupi virus sigurno ne pomaže u tome svemu naravno. Moram priznati da se sa takvim strahovima nisam prije se susretala, niti sam se tako ičeg bojala, nikada… Al od nedjelje sam neispavana i iscrpljena ful od tog svega. Ja ti popijem samo šalicu kamilice.

Bas mi je jako zao da vas je potres tako potresao i stvarno se iskreno nadam da cete brzo ostaviti strahove iza sebe🙏❤

💙

Rose1
    30. Ožujak 2020. 21:44

dana130

Nove cure dobrodosle 🍾🎊
    Cestitka i svima na zaokruzenim tjednima, nisam pohvatala svih 🥰🥰
    Btw. Neki dan sam pisala kako me nesto probada oko puoka, kao igla, eto proslo nakon 2 3 dana, i kso sto je dora rekla, osjetno mi je natastao trbuh. Bas i muz kaze kao da je od jutra do veecri iskocio jos vise, tako da te bolove pripisujem sirenju i svemu.

Drago mi je da si bolje...meni je rekla prijateljica da je imala jake bolove svakih par tj kad bi trbuh naglo iskocio

💙

tea1401
    30. Ožujak 2020. 21:44

Vrapcic, identicna situacija..nikada prije nisam imala problema slicnih,al sad me drzi dobro vec tj.dana...hvala ti❤
    Mila, hvala takodjer na savijetima..pokusat cu se primiriti..svasta vec danima pokusavam al ta neka tjeskoba ne prestaje..
    Nadam se da ce jos vremenom to malo biti laksee...

Anja🌸🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.