Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suzi3025
    30. Ožujak 2020. 21:57

Ja da iskreno kazem,mene vise strah trudnoce i mogucih posljedica nego ovog virusa i potresa..
    Iskreno nakon potresa nisam spavala bas prve dvije noci jer sam se isto uzasno prepala od straha kad me zdrmalo u snu i treslo tih 10-15 sekundi i brzo skocila do druge sobe da mlau dignem iz kreveta i bjezimo van iz kuce..u tom trenu sam bome zaboravila da sam trudna koliko sam htjela izletit iz kuce.

Suzi3025
    30. Ožujak 2020. 22:00

A da ja vas pitam..kada ste osjetile prve udarce bebe? Ja sam osjetila prije tj dana i sigurno 2 udarca i od tada nista..niti nema onog osjecaja cudnog ko leptirici i sto ja znam..
    U prvoj trudnoci sam osjetila vec sa 18 tj i do ovog tj kao sto sam sada udarala je naveliko pa mi sad ovo cudno da ne osjetim a vecina ih prica da drugu trudnocu osjete udarce prije nego kod prve..🤔

Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 22:03

Rose vrlo neobičan osjećaj jer inače nisam tako plašljiva.. No vjerujem da će proći kada se sve ovo ludilo primiri. Hvala ti 😘❤️
    Tea ja vjerujem da će nam to proći, osobito ako nisi sklona tome svemu inače. A gle zbilja uvjeti oko nas nisu ni približno normalni, tako da kad se to sve primiri i mi ćemo doći k sebi.
    Dora imam jednu mini lampicu kraj sebe, pokušat ću spavati sa upaljenim svjetlom, pa ćemo vidjeti. Hvala ti na savjetima, srce si ❤️ Ma sigurna sam ja da će to sve proći. Zbilja ni okružje ni situacija trenutna nisu uobičajeni ni normalni, kada se sve malo unormali bit će odmah lakše, u to sam sigurna. Sretno sutra na pregledu! 🤞🤞🤞
    Laku noć lijepe moje! 💜💙❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    30. Ožujak 2020. 22:16

Amneris bas si hot mama 😁 imam istu takvu posteljinu haha ja sam odgledala live. Eto opet nesto novo smo cule, al nista specijalno.
    Maggy preslatka robica 🥰
    Bebac rekla bih da si i ti imala dobar porod s prvim malcem. Nadam se da ce ovaj biti jos laksi.
    Suzi dobrodosla. Zelim ti skolsku trudnocu 😊 sto se udaraca tice, moj malac je poceo 19+4tt da udara mamu. Ali nije u pocetku to bilo konstantno, kao sada. Polako, jos je mali plod, a mozda ti je posteljica sprijeda pa ne mozes osjetiti tako jako pokrete.

Yvette nemam pojma da li smije ili ne. Ja to zamisljam, da sve treba biti slobodno dole, da u svakom momentu mogu doktori prekontrolirati situaciju, sav i krvarenje. Pa reko mozda je prakticnija spavacica 🤨 znaju iskusnije mame, pa da nam kazu.
    Dora sve se to finansijsko moze nadoknaditi i srediti dok smo zdravi i mozemo zaraditi. Hvala Bogu pa je odmah upalilo s prvim postupkom, a koliko kosta vise nije ni bitno. Ovi mali udarci su vrijedni miliona 🥰

• Bebac24
    30. Ožujak 2020. 22:21

Ja sam normabel pila od 5 godinu dana. I ne stvara se ovisnost jer tijelo nakon nekog vremena ni ne reagira na njega.
    Tako da slobodno tu i tamo popijte, ali uz dog sa dr. 
    Napadaji panike aah. Zao mi je da vas to sad lovi. Duboko disanje, svasta nesto moze pomoci. Caj od kamilice, toplo mlijeko prije spavanja. Ali dok se u glavi ne posloze kockice malo toga moze pomoci... 
    Mimoza... Hmmm to je napisan onaj ljepsi dio 😂 
    Drugi dio necu ahahahha

Suzi3025
    30. Ožujak 2020. 22:26

Mimoza danas bila na kontroli pa pise posteljica naprijed nisko..znaci do toga je..a mozda je ovo biti mirna beba nasprem ovog prvog koje je turbo zivahno 🤣🤣

mimoza
    30. Ožujak 2020. 22:32

Bebac nemoj nas prepadati s srugim dijelom haha ovako je ljepse 😁
    Suzi e pa eto ti odgovor 😁 ne znamo ni sta je gore, kad su preaktivni ili kad su premirni. Nijedno nije dobro 🤨 Ja sam u ovoj prvoj grupi, pa se po cijeli dan svadjam sa trbuhom i tjeram ga prstima da promijeni mjesto 😂

Suzi3025
    30. Ožujak 2020. 22:41

Mimoza  mene je moja prva toliko udarala da sam psovala stalno😂😂 i gurala ju da prestane🙈

• anav05
    30. Ožujak 2020. 22:46

Dora4

Lijepo spavajte curke i bebe!! 😘😘
    Tipkamo se sutra, aaaa javim se nakon pregleda, nadam se do podne 😘😘

Sretnooo😊😊😊

• CurlySue
    30. Ožujak 2020. 23:10

Tea, i sve ostale curke koje u ovim danima imate napadaje panike...malo struke 😂🙈 Tu se svasta moze napisat, ali nema puno smisla bez zvuka jer svatko moze procitati na sebi svojstven nacin.. 😕 Svakom od nas strah je veoma snazna emocija koja se hrani opetovanim ponavljanjem prozivljene situacije (u slucaju kada nije iracionalan od neceg nepoznatog) . Jedna od cura vam je dobro napisala, dok se ne posloze kockice u glavi, nabrojane tehnike nemaju nista osim trenutne koristi. Da biste 'poslozile kockice' taj strah treba izrec, disocirat se od njega, sagledat ga i uvidjet sve moguce ishode. Kad mozgu date visestruke izbore i prestanete ga filat negativnim feedbackom tipa 'takva sam, plasljiva, panicar...', a date mu pozitivan feedback,strah i panika se umanjuju... Oksitocin i adrenalin 😉
    Odrazgovarajte to s osobom koju smatrate realnom i koja nije pogodena istim strahom i saslusajte zasto nije pogodena, znaci da ima dobar mehanizam 😉 takve tehnike se vjezbaju.
    Zvuci nadobudno i si-fi, ali da dodete kod bilo kojeg terapeuta po strucnu pomoc, vodit ce vas razgovorom korak po korak kroz vas strah dok sami ne pronadete rjesenje za sebe... Tu naprosto nema carobnog stapica, trebate izgovarat to sto vas muci 😘🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.