Danijela, Amneris zgodnicke 🔝
Mila vjerojatno je iznos rezerviran pa ce ti vratiti, trebali bi ti poslati mail. Meni se dogodilo sa biraj.hr i shoe be do, ali su skinuli novce za artikle koje nisu imali, oni to u cas vrate ali banci treba koji dan da provede. Ne brini, nisi ostala bez novaca, za koji dan ce ti biti vraceno na racun.
Mimoza nisan planirala tajice za rodiliste nego kratke pidama hlace, zar se to ne smije? 😓
Iskusne mame, jesu li potrebni grudnjaci za dojenje ili mogu nositi svoje standardne? I jos nesto, narucila sam mrezicu za kolica protiv insekata, trebam li i za krevetic? Mene uzasno grizu, muka mi je kada se sjetim da vjerojatno necu smjeti paliti aparatice zbog bebe. Pretpostavljam da je stetno.
Mila vjerojatno je iznos rezerviran pa ce ti vratiti, trebali bi ti poslati mail. Meni se dogodilo sa biraj.hr i shoe be do, ali su skinuli novce za artikle koje nisu imali, oni to u cas vrate ali banci treba koji dan da provede. Ne brini, nisi ostala bez novaca, za koji dan ce ti biti vraceno na racun.
Mimoza nisan planirala tajice za rodiliste nego kratke pidama hlace, zar se to ne smije? 😓
Iskusne mame, jesu li potrebni grudnjaci za dojenje ili mogu nositi svoje standardne? I jos nesto, narucila sam mrezicu za kolica protiv insekata, trebam li i za krevetic? Mene uzasno grizu, muka mi je kada se sjetim da vjerojatno necu smjeti paliti aparatice zbog bebe. Pretpostavljam da je stetno.
Ja vam imam mrezice sve u kuci na prozorima vec 3 god. Zaista spas za vrijeme ljeta,jer uvijek mozes otvoriti prozore a nikakvi kukci ne ulaze.
Ove godine ih planiram zamjeniti jer nisu skupe,jedino mi tlaka ih mjeriti,rezati i zaljepiti 🤣🤪 al barem nema nikakvih kukaca
Puni tjedni i zgodni trbuscici 😃
Suzi, dobro dosla. Termin na moj rodendan 💓 i ja sam htjela malog lavica, al eto dolazi ranije 🙈 za pregled jos ne brini sto je posteljica nisko. Samo vise miruj i nista fizicki tesko i zahtjevno. Ima se jos vremena dic 😉
Puni tjedni i zgodni trbuscici 😃
Suzi, dobro dosla. Termin na moj rodendan 💓 i ja sam htjela malog lavica, al eto dolazi ranije 🙈 za pregled jos ne brini sto je posteljica nisko. Samo vise miruj i nista fizicki tesko i zahtjevno. Ima se jos vremena dic 😉
Hvala. Pise mi pod AC 15,17. Jel to duzina bebe?
Yvette hvala na odgovoru, nadam se da ce mi sprovesti narudžbu umjesto vracanja novaca jer ce mi inače mali uskoro gol hodati jer je sve kratkih rukava prerastao 😅
Žrezica protib komaraca na kolicima mi je dobrodosla, bilo bi pikanja da ju nisam imala.
Inace danas je svekrva nasla mojem sinu krpelja, sva sreca da je vidjela jer sam ja krpelje zamisljala kao one sto zivotinje znaju imati 🥴. Ovaj je bio ful mali, crna tocka i oko nje malo crvenkasto. Izgleda da ga je jucer u dvoristu pokupio.
Ugl isli smo doktorici da ga izvade, a sad barem znam kako izgleda 🤭
Nezz kako je drugdje, ali na viziti je bitno ako ste rezane sivane ako jos pregledavaju uopce da nemate hlace, ali inace mozete biti u cemu god.
Grudnjak je stvarno komotan za dojenje. Ja mislim da sam svoje zatukla negdje i morati cu kupiti bar 2 nova. Em sta kad su pune dojke bole pa u obicnima jos vise bole. Ja se sjecam kad bi negdje izasli van stavila bi obican, i kad je bilo vrijeme za dojiti majko mila kako me bolilo uh. A dok imam te druge nista.
Za tablete smo mi ovako radili.
Upalila bi aparat bar sat vremena prije odlaska u krevet da se onaj miris manje osjeti i u najudaljeniju uticnicu od malog. Drugo nam nista nije pomagalo. Za kolica sam imala chiccov i bio je ok.
Yvette hvala na odgovoru, nadam se da ce mi sprovesti narudžbu umjesto vracanja novaca jer ce mi inače mali uskoro gol hodati jer je sve kratkih rukava prerastao 😅
Žrezica protib komaraca na kolicima mi je dobrodosla, bilo bi pikanja da ju nisam imala.
Inace danas je svekrva nasla mojem sinu krpelja, sva sreca da je vidjela jer sam ja krpelje zamisljala kao one sto zivotinje znaju imati 🥴. Ovaj je bio ful mali, crna tocka i oko nje malo crvenkasto. Izgleda da ga je jucer u dvoristu pokupio.
Ugl isli smo doktorici da ga izvade, a sad barem znam kako izgleda 🤭
Joj jezim se krpelja 😭😭prati u naredna 3-4tj da mu ne izadu plikovi.
Moj mali je od jednog jedinog pokupio boreliozu
Mila hvala ti. Eto vratila se ja k vama 😘
Suzi3025 dobro nam došla! ☺️
Snoopy dada, evo mene opet k vama 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Amneris prekrasno izgledaš i ti i tvoj trbuh ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji