Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    30. Ožujak 2020. 19:35

Suzi, dobrodosla😊😊
    Joj cure, ja sam doma imala još malo čvaraka što mi je frendica poslala i eno se peku čvarkuše😅
    Jedem zdravo i pazim vec dva tjedna koliko sam doma i baš mi je došao gušt za ovako nečim🥰🥰
    Za slatko baš i nisam tako da se veselim kao vi krafnama i čokoladi🤭😊😊

• indy34
    30. Ožujak 2020. 19:37

Mila7
    30. Ožujak 2020. 19:47

Bebac, rekla mi je dr da pratim mjesto ugriza i ako se crvenilo poveca da ce morati dati antibiotik. Ili da se javim ako ima mucnine, vrtoglavicu i osjeca se lose.
    Idem gugalti sta je borelioza 🤨
    Suzi dobrodosla!
    Amneris 👌

DanijelaBB
    30. Ožujak 2020. 19:47

Indy, Pcelica, Black, Mimoza, Mokvica, Snoopy, Yvette, Amneris, Anavo hvala cure svima na podrsci i komplimentima.
    Nisan ni ja do danas znala da postoji ta situacija s manjkom ili viškom plodne vode, al eto svašta ćemo još naučit. Svakako se nadan da ćemo učit tek o lakšim problemčićima.
    Mrvičak super, hvala Bogu da je sve u redu 🙏
    Suzi dobrodošla, sve cure na forumu su super, uvik spremne pomoć i pružit utjehu 💓
    Oprema za bebu.... kolica i krevetic dobivan od sestre, također ću iskoristit i svu robicu koju mogu s obzirom da ona ima muškića, ali prije svega moran opiturat sobu... Tek onda kupit dječju komodicu, sve oprat popeglat, složit krevetić. Kupit kozmetiku, bočice, i nadopunit sve ostalo šta treban tetrice, pelene, posteljinu...ima toga dosta. Imala san u planu počet sad kroz Travanj pomalo, ali ova situacija je i meni sve poremetila. I planski i financijski, inače imamo kafić i muž se bavi s tim odnosno njegova primanja dolaze iz tog izvora. Ako ova karantena potraje sve do Lipnja kako prognoziraju ispalit ću jer stvarno se osjeti kad lova ne kapa svakodnevno...

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Pepilli
    30. Ožujak 2020. 19:53

yvette

Iskusne mame, jesu li potrebni grudnjaci za dojenje ili mogu nositi svoje standardne? I jos nesto, narucila sam mrezicu za kolica protiv insekata, trebam li i za krevetic? Mene uzasno grizu, muka mi je kada se sjetim da vjerojatno necu smjeti paliti aparatice zbog bebe. Pretpostavljam da je stetno.

I mene to zanima za rodilište... Em bu već toplo potkraj 5og , em u bolnicama stvarno griju odjele babinjača, ... Ja sam si kupila dve friške piđame s gumbekima, al dugih rukava( još u veljači) pa si moram dati skratiti rukave, sveki mi je kad sam prošle godine došla s kćeri kupila dvije isto lijepe( seksi )spavaćice na bretele  , jednu sam ostavila neotpakiranu a druga otpakirana je kriva za drugu bebu jer je muž zinuo kad me vidio( no nije tak seksi  spavaćica) ... Ja bih najradije imala kratke hlačke i topiće za dojenje , kojih imam jedno 4-5.... 
    Veliki je problem jednom kad mlijeko nadođe, curim na sve strane,  stvarno mi treba dosta presvlake...

Sreća mamina

Dobrodošao

Trudy
    30. Ožujak 2020. 19:54

Amneris divna 👍
    Ako planirate dojit ja savjetujem da ipak bude grudnjak za dojenje jer se puno lakse u njemu namjestit za dojenje nego u obicnom 😉
    Ja ne znam za tu bolnicu sta spakirat. Prosli put sam imala sve s popisa, nisam nista skoro iskoristila jer mi je bilo tesko sagnut se nakon carskog pa je zapravo torba bila gotovo neraspakirana...
    Ajme mene pere taaaaakva zelja za necim slatkim, ubila bi za linoladu 🤭 

Rose1
    30. Ožujak 2020. 20:03

Mila7

Bebac, rekla mi je dr da pratim mjesto ugriza i ako se crvenilo poveca da ce morati dati antibiotik. Ili da se javim ako ima mucnine, vrtoglavicu i osjeca se lose.
    Suzi dobrodosla!Amneris 👌

Promaklo mi..sto je bilo? Krpelj kad spominjes boreliozu?

💙

Dora4
    30. Ožujak 2020. 20:06

Mimoza grozno mi je da makar koji postupak nema preko zdravstva jer je neplodnost stanje kao i neke druge bolesti, a ima jos i masa kronickih bolesti koje kostaju jos i vise (da se razumijemo meni je normalno da drzava to placa kompletno), a ovo je za natalitet i nevjerovatno da bar jedan ili par postupaka nisu na racun ili uz neku potporu drzave..ispada da je Hr jos napredna po tom pitanju! Jedino sto imam osjecaj da se kod nas ti postupci dosta puta bzvz ispucaju jer se gledaju neke šprance, kao individualno, al zapravo nije..
    Amneris preedivna si!!! 🥰
    Suzi dobrodosla 😊
    Mokvica ma kakve isprike 😘😘
    Snoopy bas sam pitala di si! Zao mi je za glavu, nadam se da ce brzo prestat..cestitam na zaokruzenom tjednu i ulazak u 6.mjesec 🥳💗
    Maggy divne stvarcice su ti dosle!! 😊
    Anavo neka si dosla na svoje 🍴😍
    Pepili hahahahah jesi me nasmijala s ovim da je spavacica kriva za bebu 🤭
    Trudy dodji, znas da imam svega 😋

Pepilli
    30. Ožujak 2020. 20:07

DanijelaBB ni ja nisam znala da postoji tak nekaj , dok ti doktor ne veli, i onda se odma momentalno bojiš ke pa to sad je. Odmah sam ko hipohondar išla čitati, al bolje ne. Radi duševnog zdravlja bolje ne. Malo nas buju pomnije pratili i sve bude u redu....

Sreća mamina

Dobrodošao

• Bebac24
    30. Ožujak 2020. 20:12

Mila7

Suzi dobrodosla!Amneris 👌

Bolje ne citaj 😭 nadaj se da ce sve proci ok 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.