Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    30. Ožujak 2020. 20:12

Ja sad slusala maura staraja i ovaj u trbuhu prolupao 🥰🥰 bit ce isti brat. Mi svi obozavamo njega i njegove pjesme 🐞

Dora4
    30. Ožujak 2020. 20:18

Suzi posteljica se ima vremena dic, manje vise nam je svima sa niskim posteljicama preporuceno mirovanje, ali ne usudim se davati neke preporuke, mislim da ti je napametnije ako imas povjerenje u svog dr. lijepo slusat upute i drzat ih se! Sretno 😉

Dora4
    30. Ožujak 2020. 20:19

Bebac24

Ja sad slusala maura staraja i ovaj u trbuhu prolupao 🥰🥰 bit ce isti brat. Mi svi obozavamo njega i njegove pjesme 🐞

Divno!!! 🤗 moji obozavaju glazbu kao muz i ja, slusamo svaki dan 🥰

DanijelaBB
    30. Ožujak 2020. 20:22

Pepilli

DanijelaBB ni ja nisam znala da postoji tak nekaj , dok ti doktor ne veli, i onda se odma momentalno bojiš ke pa to sad je. Odmah sam ko hipohondar išla čitati, al bolje ne. Radi duševnog zdravlja bolje ne. Malo nas buju pomnije pratili i sve bude u redu….

Uf bolje nemoj ništa čitat jer sve šta pročitamo nas samo opterećuje i brine. Mislin ja ti govorin, a ja prva san danas čim san sila u auto išla na dr google 😁 Zapravo iman povjerenja u svog doktora i uvik mi iskreno i detaljno sve kaže, i dobro i ono manje dobro tako da mi stvarno nije potribno stvarat sebi dodatni stres.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Pepilli
    30. Ožujak 2020. 20:23

Dora4 ne znam kaj je bolje "krivo" za drugu bebu, spavaćica ili moja pohotna narav... Ne veli se pohotni jarac bez veze(tj. jarčica)..
    Jadan muž, jedva čeka otić u noćnu da se malo odmori od mene...Ali sada moram mirovati, baš mi dođe  ko korizma( pun intended)

Sreća mamina

Dobrodošao

Trudy
    30. Ožujak 2020. 20:24

Bebac24

Volim ga i ja 😊 
    Ajme Dora ja smetnula s uma kako si ti opskrbljena slatkisima 😳 e da smo blize, mislim da bi navratila kolika je kriza 😁 moram u sri nakon pregleda nabavit nesto slatko 🤭 iako, mozda me i prodje do onda 😁 nadam se 😁

Rose1
    30. Ožujak 2020. 20:25

I ja pustam glazbu bebacu💙

💙

Suzi3025
    30. Ožujak 2020. 20:26

Hvala svima na dobrodoslici 🤗🤗
    Valjda cu s vremenom vas uspjeti sve pohvatati sa nadimcima😁
    Ja evo imam curicu koja ce sad 9 godina u 8 mj i taman 2 tj ranije treba doci druga bebica. Curka i ja se veselile malo vise seki jer je isti period poroda kao i s njom a svu robicu sacuvale pa se ponadale da necemo morati u kupovinu a i seka je htjela svoju robicu podjeliti sa novom sekom ali vec drugi put smo culi da dolazi decko 🤪🤣🤣
    Iskreno nakon toliko godina izasla sam totalno iz tog stosa i sto uopce treba sve za bolnicu 🤦‍♀️🙈🙈

Dora4
    30. Ožujak 2020. 20:29

Pepilli

Dora4 ne znam kaj je bolje "krivo" za drugu bebu, spavaćica ili moja pohotna narav… Ne veli se pohotni jarac bez veze(tj. jarčica)..
    Jadan muž, jedva čeka otić u noćnu da se malo odmori od mene…Ali sada moram mirovati, baš mi dođe ko korizma( pun intended)

Hahahaha 🤣🤣🤣

Dora4
    30. Ožujak 2020. 20:30

Suzi3025

Hvala svima na dobrodoslici 🤗🤗
    Valjda cu s vremenom vas uspjeti sve pohvatati sa nadimcima😁
    Ja evo imam curicu koja ce sad 9 godina u 8 mj i taman 2 tj ranije treba doci druga bebica. Curka i ja se veselile malo vise seki jer je isti period poroda kao i s njom a svu robicu sacuvale pa se ponadale da necemo morati u kupovinu a i seka je htjela svoju robicu podjeliti sa novom sekom ali vec drugi put smo culi da dolazi decko 🤪🤣🤣
    Iskreno nakon toliko godina izasla sam totalno iz tog stosa i sto uopce treba sve za bolnicu 🤦‍♀️🙈🙈

Pomalo, daleko si jos od bolnice! (Ni mi nismo spremne haha)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.