Ja se pridruzujen nemam ni jednu drustvenu mrezu...al ipak sam u toku manje vise sa svime ..imam super oko sebe krug ljudi koji javljaju kad je nesto bitno za mene da saznam..Cure sad je bilo na tv.jedna reportaza .trudnoca i porodjaj u doba Corone .?!uglavnom svi se slazu da nije to nista strasno ,trudnice se svakako moraju paziti ,cak preporucuju da iako je sve uredu i nema nekih prituzbi dase pregledi reduciraju ,znam da to nama ne odgovara al realno upravu su...Da se trudnice max.zastite i izoluju sto mi i radimo ..Bas smo dobre 😍.Zelim vam laku noc svima ..
Tea ja ti imam problema zbog glupih potresa, preko dana sam ok, al noću koma kad treba svjetlo ugasiti. Sanjam potrese gotovo svaku noć. Još naravno glupi virus sigurno ne pomaže u tome svemu naravno. Moram priznati da se sa takvim strahovima nisam prije se susretala, niti sam se tako ičeg bojala, nikada… Al od nedjelje sam neispavana i iscrpljena ful od tog svega. Ja ti popijem samo šalicu kamilice.
Imas li kakvo malo svjetalce da si ostavis upaljeno..
Probaj mozda s nekom glazbom i necim pozitivnim neposredno prije spavanja..ja imam i neke molitvice za bebe i to me isto smiri, pogotovo ako sam zabrinuta ili krenu lose mislit, stalno se trudim preusmjeravati na dobro kad krene strah! 😘😘 nadam se da ces i ti bit bolje uskoro! 💗
Pozdrav curke, dobrodosle nove, cestitke na zaokruzenim tjednima❤
Vidim da ste i dalje pozitivne samo tako nastavite.
Nisam nesto citala u zadnje vrijeme samo na preskokce, curke sa problemima drzite se i cuvajte💪
Htjela sam pitati ima li koja od vas ili se susrela sa napadima panike?meni od potresa nije bas dobro..psihicki..danju nekako,ali noci su mi preteske..
Neznam smijem li popiti normabel? 😘😘
Nazalost ja imam iskustva s dugogodisnjom anksioznoscu i ponekim napadom panike.
Kao sto su neke cure vec spominjale, Normabel od 2 mg de koristi i za opustanje misica, kod kontrakcija.Mozes ga slobodno popiti bez straha.Ja sam u jednom periodu tj. u 20-tim tjednima pila 2-3 Normabela od 5 mg.Nekoliko dana dok se prenapeti zivcani sustav nije opustio.
I ne stvara ovisnost ako se koristi u kracem vremenskom periodu tj. 2- 3 tj.
Zelim ti da uspjesno prebrodis te napade jer znam da nisu laki.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure moje laku noc!!! Lijepo mi se naspavajte, budite mi pozitivne i sanjajte nesto lijepo❤
💙
Lijepo spavajte curke i bebe!! 😘😘
Tipkamo se sutra, aaaa javim se nakon pregleda, nadam se do podne 😘😘
Sto se tice normabela ja ga popijem tu i tamo..dobila sam ga od dr jos negdje oko 9 tj trudnoce jer sam imala uzasne nocne more i nisam nocima spavala nego bauljala po kuci od straha od nove noci zbog nocnih mora..sad ga popijem mozda jedan u tj dana i to sad preko dana jer me nekad zna uzasno stezati u prsima kao da mi netko sjedi na plucima i nemogu doci do zraka..ja sam jako bila u strahu kad sam ostala trudna jer sam se svih najgorih mogucih scenarija jer od prve trudnoce je proslo 9 godina i bojala se da nesto ne pode po zlu a nikad nisam imala ni spontani ni slicno nesto..ali puno je godina proslo i strah se uvukao uzasno..tek prije mozda 3 tj sam se donekle opustila u trudnoci..cak sam bila toliki panicar da sam kupila onaj baby watcher da mogu cuti svaki dan srce bebe da me umiri..
Tea zao mi je sto prolazis kroz to sve, jutros je i Maaree pisala da ima napade..pokusaj naci neke metode koje ce bas tebi pomoci, brojanje, skretanje paznje na nesto drugo, ali nesto konkretno, neka opustajuca glazba, duboko disanje, mozda neke ohrabrujuce recenice da si mantras, ako te vijesti uznemiruju nemoj ih pratit nego dogovori s nekim da ti kaze ako je nesto bas bitno, nadji neke aktivnosti koje te opustaju i smiruju! Nadam se da ce se jos netko javit s nekom konkretnom pomoci ili prijedlogom kako da si pomognes..
Normabel mozes 2mg/dan, to ti i ginice moze propisat i opca praksa! Zelim ti da nadjes nesto sto ce tebi biti djelotvorno i da se sto prije iscupas iz toga, a naravno ako vidis da se ne mozes sama nosit sa stresom i strahovima, svakako predlazem i strucnu pomoc 💗
Drzi se, budi jaka, zavrti pozitivne misli, misli na lijepe trenutke koji su pred tobom, na svoju bebicu i ne daj se!! 🥰💗💗
Hvala ti draga na savjetima❤❤
Nadam se da cu to uspjeti prebroditi..pogotovo tu tjeskobu koju osjecam kad se priblizava noc..
Suprug mi dosta pomaze, ali sve dok to sama sa svojim mozgom ne prebrodim,nece mi biti lakse..
Cak neko vrijeme nisam mogla spavati u spavacoj sobi..nekad idem sama sebi na zivce i ponavljam si da je sve to proslo al jace je od mene..ocito sam dosta osjetljivija hormoni rade svoje pa se teze nosim..cudna sam sama sebi🙈
Anja🌸🌸
I sto se tice normabela..meni je teta u ljekarni rekla da treba pazit na doziranje jer moze stvorit ovisnost..znaci ako ga pijete npr 15 dana zaredom,onda treba napraviti pauzu od sljedecih 15 dana..da je najbolje ga popit zaista po potrebi a ne svaki dan..
Rose 😘
Curke, laka vam noc, lijepo spavajte sve.
Sretno sutra svima na pregledima tko ima osim dore i javljajte nam lijepe vijesti ❤️🥰
Baby girl 💜
Pozdrav curke, dobrodosle nove, cestitke na zaokruzenim tjednima❤
Vidim da ste i dalje pozitivne samo tako nastavite.
Nisam nesto citala u zadnje vrijeme samo na preskokce, curke sa problemima drzite se i cuvajte💪
Htjela sam pitati ima li koja od vas ili se susrela sa napadima panike?meni od potresa nije bas dobro..psihicki..danju nekako,ali noci su mi preteske..
Neznam smijem li popiti normabel? 😘😘
Nazalost ja imam iskustva s dugogodisnjom anksioznoscu i ponekim napadom panike.
Kao sto su neke cure vec spominjale, Normabel od 2 mg de koristi i za opustanje misica, kod kontrakcija.Mozes ga slobodno popiti bez straha.Ja sam u jednom periodu tj. u 20-tim tjednima pila 2-3 Normabela od 5 mg.Nekoliko dana dok se prenapeti zivcani sustav nije opustio.
I ne stvara ovisnost ako se koristi u kracem vremenskom periodu tj. 2- 3 tj.
Zelim ti da uspjesno prebrodis te napade jer znam da nisu laki.
Lola, hvala ti na podjeljenom iskustvu❤
Anja🌸🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji