Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    31. Ožujak 2020. 06:42

Dooobro jutrooooo!!!! Napokon utorak 🥳🥳💗💙🥰
    Indy ljubice od srca cestitam na zaokruzenom 28.tt, napokon smo usle u 7.mjesec!! 🥰🥳💙💙💙💗🥰
    Trudy, Zaraa takodjer cestitke na istom!! 🥳🥳🥰🥰
    Vucice, Curly, Zuza (velikih 30!!), svea, Barby, dana cestitam na punim tjednima!!! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥰
    Ups, nadam se da nisam nikog zaboravila, ali dug je dan, stignem jos 🤭
    Zmya zenska tebi cestitam kraj samoizolacije!!! 😍

Dora4
    31. Ožujak 2020. 06:45

Svea kako si nam, jesu li te pustili kuci? Mislim na tebe 😘😘

tea1401
    31. Ožujak 2020. 06:49

Hvala cure na podrsci, zaista ste divne.❤
    Alisa,draga, bas se pratimo, i po ovim manje lijepim stvarima..ali prebrodit cemo mi to💪treba i vremena jos sigurno da profunkcioniramo po noci tj spavamo..
    Tako sam i ja,inace sstvarno nisam panicar zato mi je i ovo sve cudno pa sam sva zbunjena..kao sta sad..🙈
    Curlysue, hvala ti takodjer na savjetima..sve je u glavi i dok se ne posloze kockice i prevlada taj neki strah..al bitno je razg o tome slazem se..i izgovoriti na glas..imam podrsku, jos samo da se kockice sloze😂
    Yvette, hvala ti❤
    Dora, i ostale curke nezz tocno tko ima preglede sretno danaas🥰

Anja🌸🌸

• CurlySue
    31. Ožujak 2020. 06:59

Alisanazemlji

Curlysue, hvala ti puno na savjetima.
    Ti si inače psiholog ili? 😊

🙈 Nisam psiholog, ali se bavim drugim aspektima ponasanja i terapeutskog rada.
    Tesko je uopce pisati o takvim stvarima poput panike, a jos teze prozivljavati zbog svog njezinog intenziteta i zaista se divim svima koji su se tome othrvali jer sam svjesna i muke i ulozenog truda. ❤️  Zao mi je sto se uz trudnocu prolaze jos i ovakvi stresovi jer hormoni i ovako luduju i treba to moc izbacit iz sebe van. Podrska je, uz razumijevanje, najbitnija u ovom dijelu i moram rec da je ova grupa izuzetno pozitivna po tom pitanju. 😊
    Lijep dan vam svima zelim, a ja sad idem pokusat saznat zasto se malac najednom okrenuo ledima na van 😂😅

zmya
    31. Ožujak 2020. 07:10

Jutro cure!
    Cestitam na zaokruzenim tjednima, svi pomalo ulazimo u zadnje tromjesecje ;)))
    Sretno danas i na pregledu, javljajte naravno sve!

• CurlySue
    31. Ožujak 2020. 07:15

zmya

Jutro cure!
    Sretno danas i na pregledu, javljajte naravno sve!😃

Jel konacno i samoizolacija zavrsila da i to cestitamo?!  😃

Kolacic
    31. Ožujak 2020. 07:19

anav05

Ancy_23

Cure moje za lijep zavrsetak dana jedna lijepa vijest ja sam vam se danasudala! 🎉🎊🌸👰
    Nisam nista pisala o tome jer je situacija do zadnjeg trena bila neizvjesna. Zbog korone naravno!
    Kum nije iz Zagreba pa smo cekali dal ce dobiti propusnicu samo na temelju toga da ce biti kum 🙈 dobio ju je u srijedu. 😅
    Upute u maticnom su bile da nas samo 4 smije biti. Znaci mi i kumovi. Maticarka je imala masku i rukavice morali smo dezinficirati ruke na ulasku. Bilo je pomalo komicno. Maticarka je bila bas super i brzo se to odvilo. Slikali smo se i sa maskama fore radi.
    Bilo je bas slatko i bez stresa. A kasnije ce biti prilika za slavlje kad se rodi bebac i kad nam korona to dopusti.
    Jos nam je sjalo sunce dan savrsen ☀️
    Evo jedne slicice 😊
    https://ibb.co/DK9S5Vf

Čestitam draga, i naravno sve naljepše vam želim.
    Neka vam život bude onakav kakvim si ga zamišljate🥰🥰🥰

Ancy_23 cestitam od 💗 na udaji. Zelim Vam dug, sretan i blagoslovljen zajednicki zivot! 🌞🥰❤

Ovaj forum je tako predivna stvar. Vjencanja 👰, predivne vijesti sa pregleda🤰, kolaci 🍰, hrana 🥘, biljke🌷, zivotinje🐶🐱🐇 i tockice ⚪⚫ . Pa sto covjek vise moze pozeljeti 😍🥰

zmya
    31. Ožujak 2020. 07:22

CurlySue

zmya

Jutro cure!
    Sretno danas i na pregledu, javljajte naravno sve!😃

Jel konacno i samoizolacija zavrsila da i to cestitamo?! 😃

Danas zadnji dan, sutra smijem van hehe! Ma bitno da smo dobro, da je toliki put prosao okej i da smo se ocito dobro uspjeli pripaziti. Sutra nakon posla cu napokon malo prosetati, umjesto kile tjedno krenula sam s kilo dnevno haha :)

Rose1
    31. Ožujak 2020. 07:22

Cure dobro jutro!!!
    Čestitam svima na zaokruzenim tjednima!!!🎊🎉🎊
    Dora i cure sretnooo na pregledima!!! Cekamo lijepe vijesti!!!🥰
    CurlySue mene strah da nista necemo uspjeti kupiti u zivo, a da ce online rasprodati😱 

💙

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Ožujak 2020. 07:35

Dobro jutro! 🌸
    Svima zelim lijep dan i dobre preglede javljajte se!
    Kolacic hvala ti 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.