Haj, evo me opet nakon 2 dana i nakon 50 stranica citanja.
Cestitke na punim tjednima i na urednim pregledima danas.
Kod nas nema nista novo.. Osim da se vec dva dana budim sa zaljepljenom potkosuljom jer mi je mlijeko pocelo dobro curiti. Ostanu dvije velike lijepljive fleke.. I evo imala sam i ja jucer problema sa C&A stranicom..ali na kraju krajeva sam uspjela naruciti jos robice. 😍😍 Sve je tako preslatko.
Ali tesko pronalazim velicine jer su ljudi navalili posto ducani ne rade,pa svi online kupuju. Najvise fali broja 56 i 62. 😥😥😥 Al opet smo nesto uhvatili.
Kod nas nema nista novo.. Osim da se vec dva dana budim sa zaljepljenom potkosuljom jer mi je mlijeko pocelo dobro curiti. Ostanu dvije velike lijepljive fleke.. I evo imala sam i ja jucer problema sa C&A stranicom..ali na kraju krajeva sam uspjela naruciti jos robice. 😍😍 Sve je tako preslatko.
Ali tesko pronalazim velicine jer su ljudi navalili posto ducani ne rade,pa svi online kupuju. Najvise fali broja 56 i 62. 😥😥😥 Al opet smo nesto uhvatili.
Bas lijepo 🤩 ja se nekako ipak nadam da cu stic i ovako neke stvari kupit, ovo on line mi je na slijepo i nemam pojma kak bi stajalo bebacu 😅 a nasla sam toliko predobrih stranica za robicu...
Bas lijepo 🤩 ja se nekako ipak nadam da cu stic i ovako neke stvari kupit, ovo on line mi je na slijepo i nemam pojma kak bi stajalo bebacu 😅 a nasla sam toliko predobrih stranica za robicu…
Meni je isto ovo prvi put da kupujem robu online. Opcenito bilo sta volim vidit i opipat u trgovini prije nego kupim..
Primjetila sam takodjer da nisu izbsvih ducana velicine iste.. 56 iz c&a i 56 iz h&m je razlicita velicina.. Jedan je manji od drugog.. Tako da svakako je puno bolje i meni osobno draze uzivo sve pogledat.. Al eto, sto je tu je.. Ja sam u De, pa me strah do kad ce se ovo oduzit s virusom ovim.. A termin pocetkom sestog , cak ginekolog kaze po mjerama bebe i prije.
Ma bitno da si pronasla sto ti se svida 😊 ja se jos ne mogu zamislit u svemu tome, a 7. mj. nije daleko 🙈
Suzy dobrodosla, joj i meni ovaj malac udarac jako, jos mi je najgore bilo izmedu 20 tt i 23 tt kada mu je glava bila dolje a posteljica se nije valjda jos digla. Stalno sam ga osjecala na mjehuru, i dole jako nisko kao da ce izaci iz mene rukom ili nogom. Sada me udara u rebra, silom neprilika me pregledavalo vise doktora tokom trudnoce, i uvijek su komentirali da je jako zivahan. Znam i ja koji put opsovati. 🤭
Zmya jako sam sretna sto je vec proslo 14 dana i sto ste super 🎊🎉
Mila srecom ste odma uocili i bili kod doktora. Bitno je brzo reagirati 👍🏻
Tea ja sam imala bas gadne panicne prije nekoliko godina koji su zahtjevali malo jacu terapiju tj zoloft. Bas je znalo biti intenzivno, prvi put kad se javilo sam mislila da imam infarkt. Zelim ti da ti sto prije prode. Tvoj strah i panika nisu iracionalni, to je reakcija na stres. Vjerujem i nadam se da ce brzo proci ❤ Uvijek mozes pitati ginekologa za misljenje oko normabela, ali znam da ga prepisuju trudnicama. Ja sam nekidan isto popila polovicu kada me uhvatila neka tuga oko cijele situacije.
Tea, draga, tu sam. Nažalost, pratimo se i po tom simptomu. Je li možeš vjerovati? 😆Preko dana sam ok, ali navečer kada treba ići spavati, baš me lovi neka nelagoda i tjeskoba zbog nedavnih potresa. Oduvijek imam nesvjesni strah od potresa. Uz to sam i preselila na 13.kat. Protiv toga sam bila prije selidbe jer ne volim visine u zgradi, prešla preko te činjenice i taman sam se uspjela naviknuti kad ono - bam-potres... Ne može gore! I još na toj visini gdje se sve intenzivnije osjeća. Ja sam još uvijek u stanu kod roditelja na 2.katu i nisam se još vratila nazad. Dečko je tamo, i pomaže mi u procesu vraćanja. Danas smo išli lagano do nebodera, a kroz koji dan ću u stan i tako... Nikad ne bih rekla da ću se tako osjećati... Užas živi. Kakav strah od korone, od trudnoće, poroda. Nemam ništa od toga...!
I u stanu staraca teško spavam. Sinoć sam dugo čitala pa odvratila misli, danas ću isto tako. Mislim da je dobro staviti si i pritom nekakav pozadinski ugodan zvuk da te uspava. Probaj i sa normabelom. Meni pomogne.
Kao i yvette, isto sam bila na terapiji prije par godina zbog napadaja panike. Uzrok napadajima je bio svakodnevni nagomilani stres na poslu. Tek kad sam ga promjenila, svi simptomi su nestali.
Sad nemam napadaje, ali tjeskoba zbog nedavne situacije se ipak javlja i bude poprilično grda prije odlaska na spavanje i tijekom usnivanja...
Stvarno se nadam da će nas to ubrzo proći.
Grlim i drži se ❤️
Curka je ❤
Curlysue, hvala ti puno na savjetima.
Ti si inače psiholog ili? 😊
Curka je ❤
Bas lijepo 🤩 ja se nekako ipak nadam da cu stic i ovako neke stvari kupit, ovo on line mi je na slijepo i nemam pojma kak bi stajalo bebacu 😅 a nasla sam toliko predobrih stranica za robicu…
Meni je isto ovo prvi put da kupujem robu online. Opcenito bilo sta volim vidit i opipat u trgovini prije nego kupim..
Primjetila sam takodjer da nisu izbsvih ducana velicine iste.. 56 iz c&a i 56 iz h&m je razlicita velicina.. Jedan je manji od drugog.. Tako da svakako je puno bolje i meni osobno draze uzivo sve pogledat.. Al eto, sto je tu je.. Ja sam u De, pa me strah do kad ce se ovo oduzit s virusom ovim.. A termin pocetkom sestog , cak ginekolog kaze po mjerama bebe i prije.
Ja sam zadnji dan pre svog ovog haosa bila u C&A .al nisam nista kupila al sam bila zacarana sa ponudom i svime sto ima ..Te stvari uzivo jedna do druge 😍😍..Al samo da znate C&A velicina je zaista manja nego ista velicina H&M ..ja imam obe marke i vidi sw velicina ...tako da ako imate kao ja gledajte da prvo koristite C&A da se ne desi da beba poraste a robica ostane 😂i nazalost brojeva online nema bas ..izgleda da su svi online 😥...
Dobro jutro svima ..mojoj Dori koja je istog datuma kao ja cestitke ..28 🥳🥳🥳 nedelja smo svecano priblizavamo se 😊😊..Naravno i svim ostalima cestitke,zelim vam ugodne preglede danas ko ima ..Zelim vam lijep dan ..😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji