Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BackInBlack
    30. Ožujak 2020. 18:10

Fluffy navodno mozes u HZZO podnijeti zahtjev da ti produze porodiljni za onoliko vremena koliko se beba rodila ranije. Jednokratna potpora ovisi o ugovoru fimre u kojoj radis, tako da neke firme daju, a neke ne. Radim u javnoj službi pa su mi rekli u racunovodstvu da to kod nas za sigurno ide, barem za sada, a hoce li se sto mijenjati zbog korone ne znaju.
    Naravno da se jos ne zna hoce li ostati tih 5600, ali nekako mislim da to ipak nece dirati. Za ove potpore poslije poroda, ne znam, mozda bi i mogli. Ne preostaje nista drugo nego cekati i vidjeti sta ce biti.
    Danijela super izgledas! Bas ti zavidim :-) ja sebi sa svojih 29+4 izgledam ko kit :-( premda me suprug tjesi da nije tako.
    Suzi3025 dobrodosla!

38+6

mimoza
    30. Ožujak 2020. 18:10

Moja beba je isto u jednom momentu imala glavu 2tj vecu, pa sam ja doktorici rekla da se nista ne cudi, da smo mi Balkanci inace glavati ljudi, ne kao Svabe 😂 

• anav05
    30. Ožujak 2020. 18:11

DanijelaBB

Dora, Rio i Vrapčić hvala cure 💓
    I meni se isto čini da mi je stomak dosta manji u odnosu na druge trudnice koje su negdi u mom terminu, ali najbitnije je da bebačica Mia napreduje kako triba.
    Btw svi koji ne znaju spol pitaju me da li je muškić jer je dosta nisko, pa po nekim babskim vjerovanjima…

Ma baš te briga, tako i meni da šta san dobila tako malo kila, sve mi je otislo u trbuh (jer kao ja raspoređujem di ce što 🤔 ) i ostale ludosti.
    Bitno da ste vas dvoje dobro😊
    A što se tiče tih "nošenja" i meni je nisko, svi viču dečko, a na Niftyu smo još saznali da je 98%žensko što se uzv potvrdilo.
    Samo ti svojim putem🥰🥰

Suzi3025
    30. Ožujak 2020. 18:15

Kako da zaljepim ticker?🤣🤣
    Zadnji put sam bila trudna prije 10 god pa naravno da sam zaboravila sve 🙈🙈🙈🤦‍♀️

• anav05
    30. Ožujak 2020. 18:15

Dora4

Indy da mi je vidjet tko bi imao jajca rec mi da sam nemajka! Uf da znas kako znam bit opasna, mislim da se jos nije rodio taj koji bi se usudio iskomentirat..a vjeruj da bi ga docekao takav odgovor i kanta pepela da se odmah pospe!
    Mrvičak prvo, jako mi je drago za mjehur! Za svoju kilazu nemoj brinut, doslovce moze od jutra do popodne varirat kila talo da stvarno nemas frke!
    Nemoj se ni za bebicu brinut, ako dr. kaze da je sve dobro, onda je sve dobro i napokon malo odahni 💗
    Jesi pitala za menstrualne bolove sto si govorila da te muce?

Mrvičak, potpisujem Doru😊

• Bebac24
    30. Ožujak 2020. 18:17

Amneris

Mrvičak super za dobar pregled! Moja mala je pak dosta glavata, zadnji put je imala za tjedan dana veću glavicu. Te mjere stvarno niš ne znače, na kraju svi bebači ispadnu savršeni🥰
    Danijela prekrasan trbuščić!😍😍
    Mi smo se isto danas slikale, ali ja ne znam staviti sliku na forum, nesam školovala🤷‍♀️

Prvo napises u google upload. Pa ti dode onaj igg tamo odaberse sliku da ti je ucita pa je kopiras i samo zaljepis tu 😊

• anav05
    30. Ožujak 2020. 18:18

Mila7

Pozdrav veliki svima, nisam vas stigla citati al nadam se da ste sve dobro i veselo ♥️
    Imam jedno pitanje vezano za narucivanje sa H&M online stranice. Kao sto sam ranije napomenula, nikada nisam narucivala preko neta jer jednostavno nisam taj tip potrosaca. Ova situacija oko korone me potaknula da narucim robicu za bebaca i sad mi se zakompliciralo oko placanja.
    Ujutro nakon upisivanja podataka sa kartice, dobila sam poruku u stilu da mi je placanje odbijeno i da se ne moze sprovesti. Sad sam probala opet i stigla mi je ista poruka. No kad sam provjerila stanje racuna, uocila sam da mi je iznos ujutro skinut sa racuna iako su mi artikli i dalje u kosarici. Moguce da ce mi skinuti iznos i za ovaj drugi pokusaj placanja.
    Slala sam im mail i cekam odgovor. Jel imao kakvih slicnih iskustava sa njihovom stranicom?

Mrzim online kupnju jos i vise nego prije 😅

Joj,ja nisam nikad, dapače, s njima nikad nikakvih problema, roba dodje lijepo zapakirana, niti oko dostave nikad problema (mislim da je DHL).
    Mozda se sve smrdalo zbog velikog broja kupovina online.
    Pričekaj odgovor.
    Držim fige da dobro prodje sve🙂

• indy34
    30. Ožujak 2020. 18:19

mimoza

Moja beba je isto u jednom momentu imala glavu 2tj vecu, pa sam ja doktorici rekla da se nista ne cudi, da smo mi Balkanci inace glavati ljudi, ne kao Svabe 😂

😂😂😂😂 ja bas tako moras im naglasiti da smo mi malo nadareniji sa mjersma,moja dok.je srecom porijeklom od nas pa zna al svaki put kad sam bila dodatno na nekom pregledu bili su uvjek zacudjeni sta i kako 😂😂😂

Amneris
    30. Ožujak 2020. 18:20

Bebac hvala! Evo za probu, valjda je uspjelo!
    https://ibb.co/mzjHvZs
    Dobrodošla Suzi!

• indy34
    30. Ožujak 2020. 18:22

anav05

Dora4

Indy da mi je vidjet tko bi imao jajca rec mi da sam nemajka! Uf da znas kako znam bit opasna, mislim da se jos nije rodio taj koji bi se usudio iskomentirat..a vjeruj da bi ga docekao takav odgovor i kanta pepela da se odmah pospe!
    Mrvičak prvo, jako mi je drago za mjehur! Za svoju kilazu nemoj brinut, doslovce moze od jutra do popodne varirat kila talo da stvarno nemas frke!
    Nemoj se ni za bebicu brinut, ako dr. kaze da je sve dobro, onda je sve dobro i napokon malo odahni 💗
    Jesi pitala za menstrualne bolove sto si govorila da te muce?
    Mrvičak, potpisujemDoru😊

Pa jasno mi je da ima nas jos koji moramo,al i sami znate te poglede al obicno su to komentari zena koje nikako ne rade pa nas sto radimo tek ne razumio,kod nas je to tako izrazeno ..al svakako hvala na podrsci ..imacu to na umu kad osjetim da neko zeli dame napadne bas za tako nesto ..odmah cu da udarim kontra 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.