Ja se nadam da ce opet biti online tecaj, bas me zanima to sve, planirals sam na tecaj, ali eto…
Javi mi se na
krafnice2020@gmail.com
😘
Polly drago mi je da su tvoji bolje, to mi uljeva nadu da nije sve tako crno, s obzirom da na tv sako crne vijesti, svi umiru. Uzas..
Mimoza ja sam tecaj odgledala, moram priznat da sam malo razocarana. Ocekivala san vise.
Nekako sve to sta su cure pricale sve je to super u teoriji, ali u praksi funkcionira puno drugacije.
Nisu bas nasi doktori pricljivi oko toga sta rade i vecina njih npr pukne vodenjka bez da je pitala zenu zeli li to.
Svatila san (ispravite me ako grijesim) kao da mozemo bkrat zelimo li npr drip ali ni to nije praksa, spojete te i kraj price.
Nezelim pametovat, niti se pravit pametna ali da donesem plan poroda u bolnicu mislim da bi me svi odrebatili.
Ujac mi je ginekolog pa znam iz prve ruke da to tako bas i ne funkcionira.
Zaj mi je sta je tako, jel bilo bi lipo da mozemo "sudjelovat" u odlukama sta se tice poroda, ipak mi rađamo.
Jos kad sam vidila onu slikicu da dusikov oksidul u epidemiji korone nije moguce koristit i da ce dostupnost epiduralne bit znatno umanjena bas sam pala u depru. Niti moze iko ic samnom niti mi ko moze doc u posjet. Nekako iman osjecaj da cemo bit prepustene same sebi.
(A bas sam se nadala tecaju i da cu naucit pravilno disat, a toga nije uooce bilo na tecaju).
Sveukupno moja ocjena je 3. ( ali dobro cure su se potrudile, i rade prvi put online i stavile su sve to u 2h sto bi inace trajalo par dana po 2h).
💞girl💞
Dobar dan svima, hvala sto ste me umirile. Ziva sam ipak 😅 Dijagnoza: hipohondar.
Rose javi mi se na mail anicjana8@gmail.com
Mimoza Sto se tice tecaja naucila sam da nasi hormoni sami odrade sve i da zato intervencije nisu dobre te da treba biti smiren (oksitocin otvara, adrenalin zatvara). Kako cu to izvesti bez intervencija u smislu lijekova, ne znam... Razmisljanje o lijepim stvarima mi nikad ne pomaze kad imam jake bolove
Ono sto planiram usvojiti je ici u bolnicu kada trudovi budu na manji razmak, ali drogu planiram uzeti koju god budu nudili. Kad sam bila na aspiraciji dobila sam dolantin i meni je on zakon.
Ja se nadam da ce opet biti online tecaj, bas me zanima to sve, planirals sam na tecaj, ali eto…
Javi mi se na
krafnice2020@gmail.com
😘
A vidim sad da si i ti stavila 😁
Hitno cure pomagajte! Imam zubobolju od sinoć, popila sma paracetamol sinoć i jedan jutros, bol ne prestaje. Zubar tek u ponedjeljak radi. Boli me baš jedinica, dvojka i tako doljnji prednji red. Šta da radim?
Ako nije nista nateceno i nije upala, ja bih nastavila piti za bolove i u ponedjeljak otisla popravljati.
A ako natice i upala je, onda zvati hitnu i zamoliti da ti puste antibiotik, da si trudnica i da nebi dolazila. Ionako nema popravaka pod upalom.
Hitno cure pomagajte! Imam zubobolju od sinoć, popila sma paracetamol sinoć i jedan jutros, bol ne prestaje. Zubar tek u ponedjeljak radi. Boli me baš jedinica, dvojka i tako doljnji prednji red. Šta da radim?
Jooooj, toga me bas strah, stalno mislim sto ako me zub,sto ako ovo, sto ako ono, a zbog korone sve stalo. Ako pomaze paracetamol, popij pa odi u pon kod dezurnog. Na netu sam nasla da postoji dezurni i za vikend
💙
Jooooj, toga me bas strah, stalno mislim sto ako me zub,sto ako ovo, sto ako ono, a zbog korone sve stalo. Ako pomaze paracetamol, popij pa odi u pon kod dezurnog. Na netu sam nasla da postoji dezurni i za vikend
To sam napisala za Ri. Ako nista ne pomaze, probaj naci tko je dezuran. Nadam se da nije strasno🙏
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji