Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Ožujak 2020. 14:44

Moguce da ima i taj broj, moram i ja provjeriti medju Davidovom robicom

Rose1
    27. Ožujak 2020. 14:44

Doznake - i meni poslali automatski odgovor, cekam pravi

Kolaci sve nesto fino radite, nisam inace od slatkog, ali sad u trudnoci papam
    Ogtt nisam sigurns hocu li raditi s obzirom na situaciju😱
    Danas sam bila slabije aktivna jer sam radila njokice😊 https://ibb.co/6ngP2v0

💙

Dora4
    27. Ožujak 2020. 14:47

Yvette jao super, ali bar jedna briga manje oko trazenja! 💪🏼
    Valentina sorry stvarno ne znam..
    Mah mah maaree 😉
    Ancy cestitam na 29 🥰🥳🥳 evo i tebe za tjedan dana na okruglih 30!! 

Nikita206
    27. Ožujak 2020. 14:53

Dobar tek svima koji ručkaju, mi se bacamo na punjeni pohani lungić 😋
    https://ibb.co/MCs0kcm

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

dana130
    27. Ožujak 2020. 14:56

Rose 🔝nema do domacih 😁
    Nikita, ovo izgleda fino, dobar tek 😘

Baby girl 💜

zmya
    27. Ožujak 2020. 15:01

Ajmee zene pa sto to radite! Bas ste vridne!
    dana bas super izgleda kolac, ja sam ko kaktusica jos bi sladoleda nekog uz to, mmm <3
    Snoopy morat cu i ja taj banana bread napraviti, nisam jos do sad a sad sam od silnih ideja u nedoumici sto napraviti, mozda ledeni vjetar, mozda karpate, mozda snenokle(al kad nemam domacih jajaaaa), a boze dragi samo bi nesto jela!
    Rose, Nikita pa mislim svaka cast!
    Odlicne ste sve, drago mi je da smo pomalo svi zivnuli! 
    Ja sam odradila zadnji sastanak za danas, pa cu sad ic pogledat trudnicki tecaj do kraja :)

Dora4
    27. Ožujak 2020. 15:05

Dana kolac izgleda ufff, kaktusica i zmya kuzimo se, al cini se da je danci usfalilo pa eto mora sirotica bez dodataka 😋
    Snoopy jao i jos namazat bijelom linoladom il nutellom iiilii linolada gold 🤤
    Rose i Nikita vi vec ozbiljne stvari saljete, vrijednice!! 😍😍

27. Ožujak 2020. 15:08

Dana mmm salji vamo..
    Rose obooozavam njoke svaka cast
    Nikita i mi danas na pohanom, ali sam si napravila smjesu za tortilje za veceru dok je muz radio rucak 
    Kaktusica  napravi ga odlican je, meni jedan od najdrazih bezkremastih. I Mateju ce se svidjati sigurna sam. Sta je najbolje stvarno nema puno zajebancije oko njega.
    Rio moja sveki mora jer je na kemoterapijama svaka 2 tjedna i u medjuvremenu joj kontroliraju krv jer se neke vrijednosti uzasno dizu. Ma primit ce te sigurno, mora!
    Zmya poslat cu ti ja domaca jaja, imam 2 paketa samo moram prvo trazit propusnice za njih 😂

Dora4
    27. Ožujak 2020. 15:11

Di nam je bebac cijeli dan 🤔

Maggy_1
    27. Ožujak 2020. 15:11

maminosunce29

Hey cure, evo me nakon par dana, pratim vas kolko tolko, jucer obavili pregled ok smo, jos neznamo spol jer pregled trajao svega par minuta, vidim da i vi muku mucite s propusnicama ja jedva dobila, sljedeci pregled 21.4, evo danas smo punih 18 tj😁

Cure za propusnice sam sad čitala u Rodinoj grupi da ne trebaju trudnicama, da je dovoljna trudnička knjižica ili nalazi samo pratnja treba propusnicu. Tako su cure koje su admini napisale. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.