Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    27. Ožujak 2020. 13:58

Snoopy mmmmm može receptić za banana bread?🤤🍌
    Yvette ja sam iz Ri, slobodno se javi ako budete htjeli pa ćemo organizirati online dostavu👌

27. Ožujak 2020. 14:00

Pepilli

Valentina 👶🏻

Drage moje, doktor me zvao i rekao da mi je crp povisen i dao mi je klavocin, nemam pojma jeli to sigurno piti u trudnoci, jeli netko pio njih vec?

Ja trenutačno pijem amoksicilin jer vučem već mjesec dana upaljene sinuse i grlo( prvo mi doktorica ode na bolovanje, nema zamjene, pa se našla zamjena , pa sad i ova korona). Rekla je doktorica da što sam do sad čekala, i bez pardona mi dala antibiotik i preporučila pastile za cuclanje Antibiotici na bazi penicilina su sigurni u trudnoći :D A krvnom slikom i UK od prije tj dana na koju me poslo gin je isto utvrđena upala pa se sad nadam ubiti dve muhe jednim udarcem…

Ne brini, ja pila Sumamed. Bolje spriječiti daljnje komplikacije 

Valentina 👶🏻
    27. Ožujak 2020. 14:03

Hvala cure puno na odgovorima, ja nisam imala mira pa sam opet zvala dok. Da ga pitam vrijednosti jer mi nije odmah rekao, KKS je uredna, samo je crp 10,1 i urin je sav uredu, pa ajde nekako sam se smirila jer sam mislila da je crp vec 100 najmanje uff 😏

dana130
    27. Ožujak 2020. 14:09

Anavo 😘
    Kaktusice😂 nisi 😀 i muz bi slag, a ja sladoled, al smo, ostali nazalost bez i jednog i drugog 😦
    Trudy, sta te zvala sestra za pregled? Ja imam tjedan uza tebe pregled, nadam se da nece sve preglede odgoditi

Baby girl 💜

• BackInBlack
    27. Ožujak 2020. 14:18

Amneris i ja sam od HZZO dobila tu automatsku poruku, a valjda ce nam odgovoriti.
    Dora hvala na objašnjenju, a krafne su mmmm odmah bi jednu, ali ne smijem, suzdrzavam se koliko mogu

38+6

27. Ožujak 2020. 14:19

Rio bas divno. Tvoja ce ti morati napisati propusnicu ako je van tvoje opcine. Moja sveki stalno dobiva od svoje dr jer mora cesto u bolnicu koja je u drugoj opcini.
    Evo recept samo sta je na engleskom nadam se da nije problem https://ibb.co/mBBFj5j
    Kaktusica ne osjeti se, slobodno stavi 2 banane, ja rijetko kad stavim 4 i muscovada srezem na 185-190 g jer mi sve vise od toga preslatko. Obavezno ga stavite u frizider preko noci u foliju i jedite hladnog-totalno drugi kolac nego kada je topal zato ga i radim uvijek navecer..
    Ususkala mi se prasica https://ibb.co/F5MVhgR

tea1401
    27. Ožujak 2020. 14:20

Curke pozdrav.
    Nadam se da ste dobroo, ja se jos cimam na svaki zvuk od potresa,trebat ce mi sigurno jos par dana da skroz dodem k sebi...o koroni da ne pricam..ali treba biti pozitivan kao i vi ovdje🥰🥰
    Ps danas mi je stigla podloga za prematanje koju sam narucila sa str.Hajdi.hr (sad imaju -15 posto) od brenda Done by deer moje preporukee, odusevljena sam..jer je pamucna i moze se prati..

Anja🌸🌸

• CurlySue
    27. Ožujak 2020. 14:38

Mrvicak, postojalo je... Sada vise ne znam 🤷‍♀️
    Moj je necak roden s 46, tako da je 52 nosio na prvom pregledu s mjesec dana i imamo hrpu toga. Koliko vidim, cure vecinom pisu da je sad 50 pa 56,ja iskreno jos nisam gledala po ducanima. 

kaktusica
    27. Ožujak 2020. 14:39

Snoopy hvala ti, bas cu probati, cesto mi taj recept izadje na internetu, to je znak da ga konacno napravim! Pesica je krasna, cuva mamicu i bebicu 🥰
    Pepili sto ti je pokazala urinokultura?
    Ja sam pila Amoksicilin, nadam se da mi nece vise trebati za bakteriju, toliko vode i brusnice pijem da mi se gadi vise...

Pepilli
    27. Ožujak 2020. 14:42

UK u  domu zdravlja je pokazala veliki broj leukocita, i bakterija dosta, sd nisu naveli koje, al mi je i leukocitna esteraza bila full pozitivna.. Taman kad sam htjela ić kod ginekologa , jer inače ne gleda nalaze dok dođu nego kad doneseš() išla sam s grlom kod zamjenske doktorice pa mi je i ona dala antibiotik.. pogledala je nalaze i rekla da ćemo to sve riješiti, i da velim ginekologu da sam pila antibiotik.. 

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.