Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    27. Ožujak 2020. 13:26

Amneris odakle si?  Ajde bas javim ako se odlucimo, jos cu pricati s ginekologom 🤗

Trudy
    27. Ožujak 2020. 13:34

Zapamtila sam samo Dorine krafne i Danin kolac 😁 mmm, ja sam glaaaadna, mali jos spava pa ga cekamo s ruckom. Nadam se da ce htjet jest.. nije mi bas s ribom na ti 😕
    Meni isto pomaknut pregled, s utorka na sri, al nije mi to tako bitno, glavno da ga bude 😊 jedino sam planirala usput obavit i dm, ducan i pet centar za iduca 2-3 tjedna, a za dm mi isticu kuponi u utorak... Al dobro, obavit cu u sri... Ja ne mogu vjerovat da smo uspjeli tako ocistit frizider u dva tjedna 😳 a pucao je po savovima 😳

• anav05
    27. Ožujak 2020. 13:39

dana130

Gotov moj kolacic. Finiji je nego sto izgleda 🤤
    https://ibb.co/Sw29yCj
    Yvette odlicno za stan 💪
    Valentina ja sam negdje na pocetku trudnoce, 8,9 tjedan pila amoksicilin. Isto mi je bio povisen crp, ali meni je krenulo na gnojnu anginu. Meni je gin rekao da smijemo sve na bazi pencilina, tako da koliko ja znam smijes klavocin 😘

Kolač mi prefino izgleda😍

Mocho
    27. Ožujak 2020. 13:40

Rio13

Mocho samo ti njima sibni mail s upitom jesu zaprimili. Ja sam slala na ppp@hzzo.hr jer mi je tako sestra rekla. Nisam zaprimila automatski mail, javila im se zasebno za info i rekli da su zaprimili i proslijedili dalje.
    Za poslodavca, ja sam teti koja vodi moj odjel samo sibnula doznaku na mail. Taman me zvala taj dan za to pa je rekla samo da joj sibnem na mail kad dobijem da je njoj to dovoljno ☺️

Tražila i potvrdu, držite fige :) 
    Moj poslodavac je još kad sam otvarala komplikacije u siječnju rekao da je mail dovoljan pa ostalo kad dođem k sebi. A naknadno su zamolili da ni ne šaljemo poštom dok se situacija ne smiri. 
    Nekako se nadam da u slučaju eDoznaka mi ne moramo uopće posredovati, evanutalno potvrda s ginekologom telefonski/pregledom da smo i dalje na komplikacijama, a oni puste sve u sustav.  To bi bilo idealno 

Trudy
    27. Ožujak 2020. 13:42

Rio13

Trudy pet centar ti radi dostavu, ja prosli tj za svoje narucivala i isporucili mi kroz 2 dana sve. Ni ja ti nisam za ribu, al moj Chef la Muž je danas oslica radio i bas sam se sad najela ko prasica koliko mi je fino bilo. Osim rize. Pobjego mu kajenski papar 🤦🏻‍♀️

Vidis, nisam se uopce sjetila da oni imaju dostavu 😁 hvala Dana, bas smo blesavi. I super mi je sto su na facebooku organizirali grupu s opgima za rijecko podrucje da ne moram voce i povrce iz ducana teglit 👍

Pepilli
    27. Ožujak 2020. 13:45

Valentina 👶🏻

Drage moje, doktor me zvao i rekao da mi je crp povisen i dao mi je klavocin, nemam pojma jeli to sigurno piti u trudnoci, jeli netko pio njih vec?

Ja trenutačno pijem amoksicilin jer vučem već mjesec dana upaljene sinuse i grlo( prvo mi doktorica ode na bolovanje, nema zamjene, pa se našla zamjena , pa sad i ova korona). Rekla je doktorica da što sam do sad čekala, i bez pardona mi dala antibiotik i preporučila pastile za cuclanje  Antibiotici na bazi penicilina su sigurni  u trudnoći :D A  krvnom slikom i UK od prije tj dana na koju me poslo gin je isto utvrđena upala pa se sad nadam ubiti dve muhe jednim udarcem...

Sreća mamina

Dobrodošao

27. Ožujak 2020. 13:51

Meggy cestitam na dobrom pregledu, i odlicno izgledas, bas mi je lijepo vidjeti trudnice u ovakvim haljinicama 😊
    Elena dobro dosla!
    Rio jesi probala sta rijesiti s opcinom? 
    Ja sinoc radila banana bread https://ibb.co/TTnH8c9

Trancie
    27. Ožujak 2020. 13:52

Anavo poanta je u receptu od frendice kojoj to ispadne za lizat prste🤣🤣🤣izazvala nas je da napravimo 🤣🤣ali hvala... ima mi i mama super recept i budu joj bas mrak! Budem probala!!!!
    Kaktusice morat cemo smislit nesto 🤭
    Ja se nadam da nece sad svima otkazivat pregelde , moj je tek 21og ko zna sta ce do tada bit!!! 🤷🏼‍♀️

kaktusica
    27. Ožujak 2020. 13:56

Dana mmmm, bas dobro izgleda, mljac! Ja prasica bi stavila jos i slaga preko ili sladoled od vanilije, uzasna sam 🙈
    Snoopy super ti izgleda kruh, Stalno mislim.kako cu ga napraviti ali ne volim banane nikako. Jel se jako osjeti okus?
    Ja pecem teletinu i krumpire, inace petkom jedemo ribu al ne radi nam ribarnica i juzina je pa nema ribe a ne volim zaledjenu.

27. Ožujak 2020. 13:57

Curly, zar postoji veličina 52?

Dora, krafnice su ti mmmm... Sline mi cure 😋 

Kontrakcije - ne bi smjele biti bolne i u istom razmaku, no meni su ipak bolne i prouzrokovale su otvaranje. Piti Mg bar u dozi 350.

Doznake, odradila sve ginekologica. Ne znam je li primila natrag potvrdu primitka. Budem ju upitala.

Elena, dobrodošla. 

Ogtt - nisam još odradila i ne znam hoću li u ovoj situaciji 🤔

Pregledi - moj pomaknut da čet na pon. Tako da sam za dva dana ipak na pregeldu. Baš se veselim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.