Evo upravo sam dobila SMS od svoje privatnice da prestaju s radom 😔
A joj, svi ce oni pozatvarati☹nadam se da ce se situacija ubrzo smiriti🙏
💙
Nemajka ovdje... doduše ja Zori neslatki wafl namažem tek toliko da zamiriše, al isto ide po kući i viče "Nammm namm"... hvala cure na komplimentu imena, tata je birao :D Za sina se još odlučujemo , al me jako drže August i Bartol... a budući da je on birao za kćer ja imam dibs za ovog KarateKida u trbuhu... Neću ni govorit kako zna lupit...
Sreća mamina
Dobrodošao
Black Lioness cestitam na polovici puta !!
Mrvicak, Kaktusica, Mokvica, Vrapcic, Slatke brige, Elena bome vas je danas dosta zaokruzilo tjedan 🎉🎊🎉🎊 juhuu
Elena dobro nam dosla
Maggy cestitam na uspjesnom pregledu i super ti stoji haljina, nema mi nista ljepse nego vidjeti trudnice u takvim haljinama 👍🏻 a muz je htio sigurno reci da je beba narasla nego se nespretno izrazio.
Bebac, Nikita super je onda ta aukcija 👍🏻isto nisam imala pojma da to postoji
Anav05 drago mi je da nisam jedina kojoj sve ispada zadnjih dana, jos je netko pisao da i nemu. Imamo novi klub Razbijacice 🤣
Amneris tek sam nedavno cula za dianatal, bas sam sinoc muzu spomenula tj pripremam ga da ce trebati i to 😅
Rio zao mi je za privatnicu, toga je i mene strah...
Zmya ocekujem fotku kokos buena i detaljnu recenziju! 😉
Curly bila sam pravi andjelcic i dala muzu jednu krafnicu 🤭
Rio stvarno se nadam da ce imat razumijevanja, ipak ti je ona sluzbena doktorica i to je njena duznost! Javljaj kad saznas 😘
Kaktusica ma ti si mama za 5+!! 😊 p.s. znas da te samo jedno slovo (i -> u) dijeli od skroz drugog naziva 🤣🙈 kako se nosis s tim?
Yvette hahahah Klub Razbijacica, dobro je dok nastradava sudje i stvari, a ne muzici 👊🏼
Kakvo je stanje kod vas, jeste vec nasli stan u koji bi presli dok se vas sredjuje?
P.s. bome sutra i ti okruglih 30, nekako mi sad stvarno vrijeme leti brze, kao da smo se prije par dana dopisivale i bile presretne jer izlazimo iz onih najrizicnih prvih 12-13tt!! ☺️
Hvala svim mamama na dobrodoslici 🤗
Rio13 nadam se da ce se situacija sto prije popraviti da vidis svoju bebicu i uredno pratis trudnocu
Jedna od mama je spomenula narucivanje na next.hr, nisam nista jos od tamo narucivala i bas sam lijepo napunila kosaricu sa baby robicom i sinoc izleti obavjest da se obustavlja i online trgovina..nadam se da nece i drugi pratit taj primjer 😕
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Hey cure, evo me nakon par dana, pratim vas kolko tolko, jucer obavili pregled ok smo, jos neznamo spol jer pregled trajao svega par minuta, vidim da i vi muku mucite s propusnicama ja jedva dobila, sljedeci pregled 21.4, evo danas smo punih 18 tj😁
Fenjer dosta sam proučavala to masiranje međice i na kraju odustala..treba posebna tehnika koju većina na kraju radi krivo, a nekima bude i bolno.. nek me ispravi neka mama koja je već masirala ako ima iskustva..
Ja sam nabavila onaj Dianatal gel pa se uzdam u to.🙏🏻 Recenzije su dosta dobre, iako i tu ima onih koje kažu da im nije pomoglo.. to pucanje je baš bingo!🤷♀️
Sigurno da ima i do elasticnosti koze, kao i kod strija, celulita i ostalih divnih stvari s kojima se mi zene susrecemo 🙈 ne znam, vrijedi pokusati pa bar poslije kad budem popucana da kazem da sam probala ipak nesto 😂 cula cam i ja za dianatal, citala sam svakakve komentare, da su zene kupile to, a primalje im nisu htjele namazati ili jednostavno nije bilo vremena i sl.. a nekako mi je skupo kupovati pa da se tako nesto dogodi 🤔
Dora daa, kad se sjetim tih prvih 12🤦♀️ sad ulazimo u sve sigurnije tjedne pa sam mirnija. Nasli smo stan, njegova rodbina koja zivi vani i nece dolaziti ovu godinu su ponudili stan, treba ga samo detaljno ocistiti. Jedini problem je sto imamo 100 opcina, tako da stan koji je udaljen mozda 10 km od nas spada pod drugu opcinu. Valjda ce se smiriti situacija oko korone da mogu preseliti u njega za nekih mjesec i pol.
Cure samo da vam.mahnem pa u pripremu rucka. Mi smo malo kasno ustali 🙈
Pozzic za nove cure a ostalima sretno na pregledima..
Meni je pregled pomjeren sa ponedjelhka na utorak 31.3 u 10 sati..
Sortiraj odgovore
Najstariji