Da se nadovežem na doznake.. Kad san ih poslala, napisala sam u mailu da molim potvrdu o privitku. Prvo sam dobila automatsku poruku, a sljedece jutro rano, odg da je doznaka obrađena. Mada pretpostavljam da je od ureda do ureda. Nema razloga da ih sve ne obrade po zaprimanju.
Rio evo i mene upravo zvao privatnik, bila sam sigurna da otkazuje, ali sva sreća samo da prebaci datum pregleda. Više nije 10.4. nego 6.4.! Samo neka tako i ostane!🙏🏻
Yvette ovaj paket Dianatala ima 6 ampula što je i više nego dovoljno za dva poroda pa ako se odlučiš, pošaljem ti pola kutije. Jer je stvarno dosta skup!
Drage moje, doktor me zvao i rekao da mi je crp povisen i dao mi je klavocin, nemam pojma jeli to sigurno piti u trudnoci, jeli netko pio njih vec?
Bokic curke!🌸
Mi smo danas punih 29tt!🎊🎉
Ja sam jutros odgledala rodin tecaj za trudnice i mogu reci da je jako dobar.
Cestitam svim curkama na punim tjednima 😉
I ja prijavljujem bolove u kukovima pogotovo kad na jednoj strani duze lezim 🙈
Dora sad kad sam vidjela krafnice dosla mi zelja za slatkim pa sam si izvadila napolitanke i sad mazem po njima hehe
I da Vrapcic bas fali, nadam se da je uskoro opet tu sa nama 😊
Cure evo da javim, pregled je dobro prošao 😊 cura ima 1150 g, posteljica i dalje nisko, leukociti u mokraći su pozitivni pa mi je prepisala Lactogyn kapsule (probiotici), a sljedeća kontrola 24.4.
Čestitam, curka lijepo napreduje🎉🎊🌸❤glavno da je ona superRose1 hvala :) period između zadnjeg i ovog pregleda mi se činio dug kao godina, još mi do sada nije bilo tako. Utješilo me što je doktorica rekla da ona ne planira odgađati preglede.
Danas me muž nasmijao, spremim se ja za pregled i dođem u dnevni, a on sav u čudu kaže "Pa ti si ogromna! " 😄😄😄😄
Evo slike pa procijenite jesam li stvarno ogromna 🤔
https://ibb.co/BBZNJ9J
Ogromno nek te tetoši danas za kaznu😁
Super izgledas😊😊
Kaktusice u Du ne planiram prije velike potrebe… tamo idem jedino u bolnicu … mada imam i rodbine tamo, češće sam na Medarevu!! Tamo sam rodila malu i moram priznat da mi je stvarno sve dobro bilo…
Meggy super za uspješan pregled :) i pusti muža…. super izgledaš , napokon su vremena da se stomak pokaziva i vidi , a ne ko prije se sve sakrivale. …
Elena dobrodošla , samo nam se pridruži … čestitke na curici…
Dora zlico jedna… mene prijateljice sa fritulama izazivaju pa se večeras možda i odlučim probat napraviti…. mada mi nikad nisu uspjele kako treba…
Fenjer ja mislim da je to isto i do elastičnosti kože dole i samog poroda kako teče…. meni nije bilo spasa… mene su rezali da izvade malu… doduše nisam isprobavala ništa od toga, a ni ne znam nikog da je probao…
Probaj za fritule s receptom s cro chefa, fritule s jogurtom.
Brzo se naprave, i meni uvijek uspiju🙂
Heej cure, ja nemam nista pametno za pisati. Vec danima sam iscrpljena i ujutro ne funkcioniram, jer po noci ne spavam..
nadam se da nece tako ostati do kraja..
Dora jooj izgledaju preprivlacno.
Rio nadam se da ce te primiti. Izgleda da ja bas imam srece sa svojom koja nije privatnica, a sve trudnice i dalje narucuje i pregledava.
Meggy, ma kakvi ogromna, mislim da smo kroz mjesec dana sve u duplom izdanju 😂
Curka iz sesveta dobrodosla.
Svima na pregledima i okruglim tjednima cestitke.
Gotov moj kolacic. Finiji je nego sto izgleda 🤤
https://ibb.co/Sw29yCj
Yvette odlicno za stan 💪
Valentina ja sam negdje na pocetku trudnoce, 8,9 tjedan pila amoksicilin. Isto mi je bio povisen crp, ali meni je krenulo na gnojnu anginu. Meni je gin rekao da smijemo sve na bazi pencilina, tako da koliko ja znam smijes klavocin 😘
Baby girl 💜
Ja sam poslala sad dozanke na pisarnicu zagreb i nema povratnog maila
Čak sam resizala fotke osobne da ne bi bio preveliki mail pa da njihov mailbox ne podržava, provjerila spam i ništa.. U ponedjeljak šaljem mail za potvrdu.
I btw evo napravili su eDoznake za poslodavce - ima objava na HZZO stranici :) Samo nije baš jasno što mi tu moramo točno raditi (pogotovo ako vodimo trudnoću privatno) ili se to automatski sve generira ...
Sortiraj odgovore
Najstariji