Curly hehe, znaci pomaze, dobro je znati🤣😂🤣
Elena dobro nam dosla🎉
Maggy ma predivna...i moj meni neki dan rekao da mi trbuh sad vec velik...a ne moze bome biti ravan do poroda😂🤣
Dora bome dobro izgleda🍩
Fenjer ne bi bilo lose onda to kupiti, proguglam malo
💙
Hvala cure na komplimentima 😘
Meni je bilo smiješno kako se iznenadio, nije da smo zadnja dva tjedna 24 h dnevno zajedno.
Cure, cestitke svima na zaokruzenim tjednima 🥰
Maggy, kako ogromna, bas si divna ❤️
Nista od mojih buhtlica, imam svjezi kvasac, ali istekao rok 11.3., a ne salje mi se muza samo zbog toga u ducan, pokusavamo cim vise izbjegavati, a i pitanje da li bi, nasao. Pa sam nasla neki kolac s visnjama i jogurtom pa cu to probat napravit 😁
Dora sline mi cure 🤤
Bas sam njemu jucer rekla da sam zadnjih 2 3 tjedna pojela vise slatkog nego u cijelom zivotu. Na vagu me strah i stat, iako za sad je sve u trbuhu 💪
Baby girl 💜
Kaktusice u Du ne planiram prije velike potrebe... tamo idem jedino u bolnicu ... mada imam i rodbine tamo, češće sam na Medarevu!! Tamo sam rodila malu i moram priznat da mi je stvarno sve dobro bilo...
Meggy super za uspješan pregled :) i pusti muža.... super izgledaš , napokon su vremena da se stomak pokaziva i vidi , a ne ko prije se sve sakrivale. ...
Elena dobrodošla , samo nam se pridruži ... čestitke na curici...
Dora zlico jedna... mene prijateljice sa fritulama izazivaju pa se večeras možda i odlučim probat napraviti.... mada mi nikad nisu uspjele kako treba...
Fenjer ja mislim da je to isto i do elastičnosti kože dole i samog poroda kako teče.... meni nije bilo spasa... mene su rezali da izvade malu... doduše nisam isprobavala ništa od toga, a ni ne znam nikog da je probao...
Fenjer dosta sam proučavala to masiranje međice i na kraju odustala..treba posebna tehnika koju većina na kraju radi krivo, a nekima bude i bolno.. nek me ispravi neka mama koja je već masirala ako ima iskustva..
Ja sam nabavila onaj Dianatal gel pa se uzdam u to.🙏🏻 Recenzije su dosta dobre, iako i tu ima onih koje kažu da im nije pomoglo.. to pucanje je baš bingo!🤷♀️
Evo upravo sam dobila SMS od svoje privatnice da prestaju s radom 😔
Ajoj zao mi je draga 😥
Os se probat narucit kod socijalne? Mozda bude razumna 🤞🏻
Najdraza disciplina mog pisulinca zadnjih dana - sutanje maminog mjehura. Em boli, em se skoro upisam. Ugledao se na Bahru i disciplinu sutanja starih kanti po sumi.
Hahahahaaab oprosti, iz prve ruke znam da nije nimalo smijesno, al opis je VRH 🤣🤣
Hehe, tako i ovaj moj. lezim lezim dok dodem do zahoda upisam se kako me pogodi. al isto mi je najbolnije kad dobijem u jetru il ovo gore oko rebara koja su se sad krenula sirit.
Dora, krafna ti je fantastična.
Ja čekam svoju dostavu hrane i lijekova sutra, narucila sam i bueno od kokosa i kilu sladoleda. Do tad sam osudena na petit kekse i ovo malo nutelle sto nisam pojela
Za sve one krafnice kojima ste mi vadile mast..
https://ibb.co/nkn3PXm
Dora, jel to jedna krafnica za lijevi, jedna za desni bok? 😂 Volim takvu ravnotezu 😂🙈
Da, i meni je zapelo to ime Zora 🥰 Tako se zvala moja baka iako su je svi zvali Zorka ali u dokumentima je bila Zora.
Dora i ja sam luda za takvim dezenima, tockice, prugice, pratim nekoliko stanova na instagramu, kakvih inspiracija ima.. divotica 😍 Rekao je muz da ce nam buduci stan po svemu sudeci izgledati kao Barbie kucica 😂 E, da.. vezano za onu Nutellu sa slike koju si primjetila, vise ju ni ne spremamo u ormar, a taman sam bila odrezala kantunic i namazala malome, ja sam jedna od onih nemajki koja djetetu daje jesti Nutellu 😆
Trancie a bas bi voljela da se nekako vidimo, tko zna... pozdrav iz Sipcina 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji