Maggy divna si, kakva ogromna 🥰 I bas ti lijepo stoji ta haljina, i ja imam slicnu samo ne znam kad cu je obuc...kad prodje karantrna usred ljeta 😂
Dora mljac, kol'ko cokoladeeee 😳😳 Imas lijepe tanjurice, ti isto volis taj shabby chic; tockice, prugice? 😍
Maggy divna si, kakva ogromna 🥰 I bas ti lijepo stoji ta haljina, i ja imam slicnu samo ne znam kad cu je obuc…kad prodje karantrna usred ljeta 😂
Dora mljac, kol'ko cokoladeeee 😳😳 Imas lijepe tanjurice, ti isto volis taj shabby chic; tockice, prugice? 😍
Ooo da, tockice su mi apsolutni favorit od uzoraka, a onda iza njih prugice 🥰
Pozdrav cure,
Nova sam 😊
Da li ima Vas koje još uvijek hodate normalno na preglede kod ginekologa?
Ja sam iz Zagorja i ne primaju na preglede nikoga vec dva tjedna,samo u jednoj bolnici (Bračak),ali samo hitne slučajeve.
Znate mozda kojeg privat ginekologa da radi?
Hvala😊🥰
Pozdrav @Ems , ja sam iz Zagorja i vodim se na Bračku... baš sam prije 2 tj bila na Bračku zbog nekih komplikacija, onda je trijaža na ulasku u bolnicu bila čist jednostavna ( par pitanja + dezinfekcija ruku). Isto su ugl dolazile trudnice u visokoj trudnoći , na CTG i redovni pregled. RAzgovaraj sa svojim prim. ginekologom ako kod njega vodiš trudnoću, moj gin. u Zlataru recimo radi, koliko ja znam, samo je dom zaključan i treba zvoniti i sestri najaviti razlog dolaska... Za privatnika ti ne znam reći, svi pobježe u Zagreb....
Sreća mamina
Dobrodošao
Rio ajde ajde prava se javila, onu fotku sa sladoledom ti jos nisam zaboravila!!! 😋
Jutro curke! Vidim da spominjete mazanje medice, jel koja o ovome razmisljala/ cula dobre stvari? https://ibb.co/ZMMSzcg to mi je rodakinja poslala, ona je koristila i nije popucala, van HR je ona, ali vidim da ima i kod nas
Dora krafne su ti preprepredivne , sigurno su takvog i okusa :D
Ja se upravo spremam zamutiti palačinke
Sreća mamina
Dobrodošao
Najdraza disciplina mog pisulinca zadnjih dana - sutanje maminog mjehura. Em boli, em se skoro upisam. Ugledao se na Bahru i disciplinu sutanja starih kanti po sumi.
Hahahahaaab oprosti, iz prve ruke znam da nije nimalo smijesno, al opis je VRH 🤣🤣
Dora krafne su ti preprepredivne , sigurno su takvog i okusa :D
Ja se upravo spremam zamutiti palačinke
Ooo da, jos sam bila tako dobra pa sam muzu dala jednu (vec mi je zao hahahahah) 🙈
Mm palacinkice 🤤
P.s. jako mi se svidja ime tvoje kceri 🥰 Zora, bas djeluje mocno!
Sortiraj odgovore
Najstariji