Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    27. Ožujak 2020. 10:18

Dora4

https://ibb.co/nBrhwLX
    Stize vikend, savrseno vrijeme za naucit plest

Ovu sliku meni jucer svekrva poslala 😂
    Rio bas cu instalirati tu aplikaciju, ja bas mislila da se mora skenerom  ne znam kad sam ga zadnji put ni koristila.
    Trancie tocno te cujem kako izgovaras "vele koristila " 😘 Kad ces ti u Du?
    Zmya dobro ti kaze Dora,  imas muza, u samoizolaciji ste, ako te sad on ne izmasira po medjici i okolici nece nikad 😂 Samo ti njemu reci da te pripremi. A kad dodjemo u tjedne za porod postoje jos neki trikovi u kojima nam muski i njegovi nusprodukti mogu pomoci u izazivanju trudova 😁

Mocho
    27. Ožujak 2020. 10:20

niki93

Dobro jutro cure ☕🍼 uskoro ovako 😂
    Kako spavate? Ja uspijevam spavati samo na lijevom boku i on me već toliko boli da se svako malo budim u noći, kad legnem na desni bok beba se odmah javi kao da joj to ne paše ( kaže mi babica da hoće oni tako jer mu je glavica na desnoj strani ali da mu ne može biti ništa) meni bude žao kad se krene komešati pa se vratim na lijevi bok ili leđa, mada mi je rekla da izbjegavam na leđima spavat. Kupila sam si onaj jastuk za trudnice za spavanje, platila 450kn,meni je tu živo sranje 😂😂 mrzim da mi je nešto pod nogama ili oko mene i jednostavno ne mogu spavat sa time ali ni nema neke vajde od toga.. Ništa reko počet ću spavat stojeći 😂😂😂

Jutro mamsite 
    Baš sam se pitala smeta li njima kad se tako jave na neki položaj?! Moja malička je jako aktivna već dva dana, čini mi se da nasjela poprijeko - glavica na lijevom kraju, a noge na desnom! I jučer neda nikako na lijevi bok, odmah drama .. hehe 
    Ne znam za vas, ali ja spavam po 12 i više sati dnevno. Ne znam je li zato što smo kod svekrve pa se opustila od briga za preživaljvanje ili od dosade zbog samoizolacije 

Čestitke svima na okruglim tjednima, na dobro dignutim buhtlama, čupavcima, pregledima, jutarnjim kavama, nebolovima...  Ima se ovih dana za slaviti sve i svašta! 

• anav05
    27. Ožujak 2020. 10:20

BlackLioness

niki93

Dobro jutro cure ☕🍼 uskoro ovako 😂
    Kako spavate? Ja uspijevam spavati samo na lijevom boku i on me već toliko boli da se svako malo budim u noći, kad legnem na desni bok beba se odmah javi kao da joj to ne paše ( kaže mi babica da hoće oni tako jer mu je glavica na desnoj strani ali da mu ne može biti ništa) meni bude žao kad se krene komešati pa se vratim na lijevi bok ili leđa, mada mi je rekla da izbjegavam na leđima spavat. Kupila sam si onaj jastuk za trudnice za spavanje, platila 450kn,meni je tu živo sranje 😂😂 mrzim da mi je nešto pod nogama ili oko mene i jednostavno ne mogu spavat sa time ali ni nema neke vajde od toga.. Ništa reko počet ću spavat stojeći 😂😂😂

Jutro cure, evo napokon sunce svanulo kod nas. Bebica se sad zna javljati, svaki puta me lecne, nikako da se naviknem. Na pola puta smo juhuuuu 🎊✨🍼 citam malo koliko uspijem, ima nas… Ova izjava me sad bas nasmijala da jednom u zivotu cujem kako se netko posvadio sa "jastukom ljubavnikom" 🤣 obicno svi hvale. Onaj za dojenje necu nikako, a na ovoga me suprug nagovarao, makar nije mi volja za to, radije bi carapice i kapice pokupovala. Eh da naletjeli smo na zenicu koja prodaje igracke itd jako ocuvane. Ugrabili smo odmah lavića malog ljuljacku (umjesto drvenog konjica), jako malo dijete ga moze koristiti, prekrasan je sav cupav i dlakav 🦁 kaze nam se beba lav, a i bez obzira odlucili smo se za vesele neutralne bojice od oblekice, safari i djungla tematika djecje sobice. Nekako sam nervozna kada je sve rozo ili plavo. Vise volim zeleno, zuta, narancasto, lagane neke isto bojice. Jedva cekam da krenemo u nabavku, sva sreca da smo na redu kasno ljeto 🏖️🏝️🏡 e da, desni bok mi nesto zna se ukljestiti ili nezz, zaboli ko da sam ga krivo zalezala. Kazu mi mama i suprug da se to kosti sire 🙄

Mi smo isto žuto-bijela kombinacija, curicu čekamo.
    Malo sam listala po netu, sve živo za curice je rozo, lavandasto...ajme, nikako kako ja to vidim, u živim dječjim bojama koje su na kraju dana i najbolje za zdravi razvoj mozga djeteta.
    Drago mi je da ima još ne roza tim igračica😅😁😁

zmya
    27. Ožujak 2020. 10:25

Hi hi hi hi, morat cu ga angazirat, kazu od 34 tj da je dobro pocet. Sad me samo cice bole pa mi pomaze :D haha
    Aaaa, vrazice jedna kaktusice, odmah mi je lakse, pred kraj necu vise koljena zuljat 

Nikita206
    27. Ožujak 2020. 10:27

Yvette, aukcije - sve je novo, uz svaki proizvod napišu ako nešto "ne valja", npr. Ako je malo oštećena ambalaža, nekad zna faliti neki manji dio ali to je rijetko, na ovoj mojoj izdajalici je npr. UK adapter pa ću morati kupiti naš, pa onda ljudi sami procijene do kojeg iznosa im se isplati bidati. Treba biti uporan, ljudi znaju biti baš nabrijani, al jučer sam baš imala sreće 
    BlackLioness, čestitam na polovici! 🎊 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    27. Ožujak 2020. 10:46

Mrvicak, Blackliones, Mokvica, Kaktusica, Vrapcic, Slatkebrige čestitam na punim tjednima🎉🎊❤
    Kaktusice preeeefino😉
    Dora drago mi je da si dobro i neka tako i ostane🙏❤hahaha a muski, nemam iskustva s tom, koristim biobazu za trbuh, tijelo...mazi se s nekom drugom ako imas samo da malo nahranis kozu, bademovo ulje, bilo sto da ne zateze
    Fotka😂🤣😂🤣😂uvijek nasmijes🤣😂🤣😂
    Niki i ja se prevrcem s jednog boka na drugi pa na leđa, ali samo kratko pa se vratim na lijevi
    Polozaj bebice - meni jucer bio s glavicom prema desnom kuku

Kaktusica 😂🤣😂i ja sam cula za te igrarije za poticanje trudova🙊🙉🙈hm, ali dal djeluje🤷‍♀️

💙

• BackInBlack
    27. Ožujak 2020. 10:46

Pozdrav svima!
    Hvala vam na dobrodošlici ;-)
    Imala sam posla pa nisam imala previše vremena za tipkanje pa reko idem sad malo vidjeti što ima novog, kad ono vi se raspisale :-) sad sam samo preletila preko svih postova, ocito cu morati redovito navratiti mislim li biti u toku :-)
    I mene muci spavanje, nikako se namjestit, stalno se budim po noci, najvise mi pase lijevi bok, ali se svejedno moram povremeno okrenuti jer mi utrne. To je jedino što me trenutno izluduje. O koroni i potresu se trudim ne misliti, kako bude bude, nadam se samo da cemo svi biti živi i zdravi, ukljucujuci i nase bebice.
    Doznake za ožujak sam upravo poslala mailom u HZZO. Suprug je isao jucer po njih jer ionko mi treba podici recept za terapiju za tlak. Molila sam je da mi barem da terapiju za mjesec dana, nije htjela ni cuti, dobila sam samo jednu kutiju. I sad opet za 10ak dana suprug treba ici po recept. Koma, to mi je najgore jer se bespotrebno izlaže, a moglo je sve elektronski.
    Mi jos nista nemamo za bebicu, planirali smo u kupnju u 5. mj., termin mi je u 6. mj pa se nekako nadam da ce se situacija smiriti. Ako nazalost ne bude, budemo kupovali online. Kolica smo ionako mislili online naruciti, a valjda cemo moci i krevetic.
    Kako razlikujete BH kontrakcije od bebinih pokreta?
    Cestitam curama na okruglim tjednima!

38+6

Maggy_1
    27. Ožujak 2020. 10:47

Cure evo da javim, pregled je dobro prošao 😊 cura ima 1150 g, posteljica i dalje nisko, leukociti u mokraći su pozitivni pa mi je prepisala Lactogyn kapsule (probiotici), a sljedeća kontrola 24.4. 

Rose1
    27. Ožujak 2020. 10:49

Maggy_1

Cure evo da javim, pregled je dobro prošao 😊 cura ima 1150 g, posteljica i dalje nisko, leukociti u mokraći su pozitivni pa mi je prepisala Lactogyn kapsule (probiotici), a sljedeća kontrola 24.4.

Čestitam, curka lijepo napreduje🎉🎊🌸❤glavno da je ona super

💙

elena26
    27. Ožujak 2020. 10:51

Dobro jutro mame i trudnice 😊 Moje ime je Elena, dolazim iz Sesveta i očekujemo našu djevojčicu 26.6. Osim toga, danas smo okruglih 27. 🥰 Ovo mi je prva trudnoća i puno sam se puta zbog toga našla u nedoumici i želim se stoga zahvaliti svakoj od vas što svakodnevno djelite svoja znanja i iskustva, kao i pozitivu i podršku. Redovno vas čitam jer prolazimo slične probleme pa sam osjetila potrebu da vam osobno zahvalim. ☺️ 

Osim toga, podjelit ću svoje iskustvo s doznakama i pregledima jel je tema trenutno aktualna. Moja soc.gin. mi je rekla da mnoga poduzeca sada ne zahjtevaju doznake posebno ako ste vec od prije zavedene da ste na komplikacijama pa mozete to prvo provjeriti s radnim mjestom. Meni su konkretno trebale jel mi je ožujak prvi mjesec komplikacija. Na HZZO u Sesvetama takoder zahtjevaju osobni dolazak tj netko za vas moze ostaviti vase doznake u kutiji na vratima. 

Sto se tice pregleda, oduvijek sam sve ginekoloske preglede obavljala privatno, pa tako i prvi trudnicki pregled odnosno da potvrdim samu trudnocu. Zbog toga me moja soc.gin. nije htjela pregledavati i preuzimati rizik nekog drugog pa cijelu trudnocu obavljam privatno. Iduci pregled imam u ponedjeljak a kako je poliklinika izvan Sesveta, oni su mi mailom poslali propusnicu koja vrijedi do kraja travnja.

Zelim svima vama i vasim bebicama lijep dan! 😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.