Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    27. Ožujak 2020. 10:52

BackInBlack

Pozdrav svima!
    Hvala vam na dobrodošlici ;-)
    Imala sam posla pa nisam imala previše vremena za tipkanje pa reko idem sad malo vidjeti što ima novog, kad ono vi se raspisale :-) sad sam samo preletila preko svih postova, ocito cu morati redovito navratiti mislim li biti u toku :-)
    I mene muci spavanje, nikako se namjestit, stalno se budim po noci, najvise mi pase lijevi bok, ali se svejedno moram povremeno okrenuti jer mi utrne. To je jedino što me trenutno izluduje. O koroni i potresu se trudim ne misliti, kako bude bude, nadam se samo da cemo svi biti živi i zdravi, ukljucujuci i nase bebice.
    Doznake za ožujak sam upravo poslala mailom u HZZO. Suprug je isao jucer po njih jer ionko mi treba podici recept za terapiju za tlak. Molila sam je da mi barem da terapiju za mjesec dana, nije htjela ni cuti, dobila sam samo jednu kutiju. I sad opet za 10ak dana suprug treba ici po recept. Koma, to mi je najgore jer se bespotrebno izlaže, a moglo je sve elektronski.
    Mi jos nista nemamo za bebicu, planirali smo u kupnju u 5. mj., termin mi je u 6. mj pa se nekako nadam da ce se situacija smiriti. Ako nazalost ne bude, budemo kupovali online. Kolica smo ionako mislili online naruciti, a valjda cemo moci i krevetic.
    Kako razlikujete BH kontrakcije od bebinih pokreta?
    Cestitam curama na okruglim tjednima!

Ni ja jos nemam, nista, isto planirala u 5.mj u kupnju...
    Ja ti isto stalno dvojim jesu li kontrakcije, beba ili crijeva...ali bar meni kad mislim da su bh kontrakcije, dio trbuha se stvrdne i za10ak sek ponovno opusti, nije bolno...

💙

Nikita206
    27. Ožujak 2020. 10:58

Rio, daaa 
    BackInBlack, da prilično smo aktivni ovdje 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Amneris
    27. Ožujak 2020. 11:10

Jutro drage mamice! 
    Svima koje slave okrugle tjedne čestitam, kao i Maggy na velikoj curi i dobrom pregledu! Nekako se ravnam po tebi jer se pratimo u dan da bi i moja mala mogla biti tu negdje teška.❤️Sve nas je više na forumu, dobrodošle nove trudnice, i ja sam relativno nova.
    Ja sam se jutros uključila na online tečaj, super su Rodice, baš sam oduševljena! Puno pričaju o porodu i sve nekako postaje stvarnoooo😱
    Jesu li vama koje ste slale mailom dokumentaciju HZZO-u išta odgovorili? Meni su poslali onu automatsku poruku da je mail zaprimljen i da će mi se netko javiti uskoro. I već tri dana ja čekam tog nekog.🙏🏻

• CurlySue
    27. Ožujak 2020. 11:12

Jutro/dan svima 😊 cestitke na tjednima i novim 🌸
    Bas ste se raspisale, vidi se da ide vikend. 😂 Ja ne mogu vise zamislit spavanje bez jastuka, al nikako da stigne do nogu, ja ga omotam nekako preko noci ko udav oko sebe 😂🙈
    Ovih sam dana vise u biranu namjestaja (majko mila i biranje na nevideno 😣) i trazenju robice. Sestra mi je pronasla hrpetinu toga i velicini 52 pa cemo vidjet koliki ce ovaj buhtlic na kraju bit 😁 zadnja dva dana je bas hiperaktivan, al umiruje se na dodir. Bas kao da se namjerno ljuti ako ga ne pomazimo 😂
    Kad smo i kod masaza (khm, da...) , Rose, pomaze to sve 😂. Rade tko, nego marsirat po stepenicama 😂😂😂
    Ugodan ostatak dana, ode sad kolac pripremit jer mi samo apetit raste od vasih slika. 😅

Dora4
    27. Ožujak 2020. 11:16

Kaktusica hvala ti, upisala sam se u gace od smijeha! 🤣
    Elena dobro nam dosla! 😘
    BackInBlack bh se zgrci cijeli jedan dio trbuha, pusti nakon nekoliko sekundi, neka i citavu minutu, nisu u pravilnim razmazima i bezbolne se..iskreno, tek sad kad su bebe vece uspijevam razlikovat, ono sto sam prije bila uvjerena da su isto kontrakcije sad vidim da je guza ili glava i da se tu namjesti, ta mala kvrgica je sve veca i osjetim ko lopticu pod rukom, dakle nije kontrakcija, a kad me primi kontrakcija bas stisne nekako i povrsina je obicno rasirenog dlana! Kod mene su kontrakcije cesto povezane sa razinom stresa, ali nije pravilo, znaju se pojavit i iz cistog mira, promjenom polozaj pa popuste 😉

Dora4
    27. Ožujak 2020. 11:18

Maggy_1

Cure evo da javim, pregled je dobro prošao 😊 cura ima 1150 g, posteljica i dalje nisko, leukociti u mokraći su pozitivni pa mi je prepisala Lactogyn kapsule (probiotici), a sljedeća kontrola 24.4.

Divne vijesti draga!! 💗😘😘

Maggy_1
    27. Ožujak 2020. 11:19

Rose1

Maggy_1

Cure evo da javim, pregled je dobro prošao 😊 cura ima 1150 g, posteljica i dalje nisko, leukociti u mokraći su pozitivni pa mi je prepisala Lactogyn kapsule (probiotici), a sljedeća kontrola 24.4.

Čestitam, curka lijepo napreduje🎉🎊🌸❤glavno da je ona super

Rose1 hvala :) period između zadnjeg i ovog pregleda mi se činio dug kao godina, još mi do sada nije bilo tako. Utješilo me što je doktorica rekla da ona ne planira odgađati preglede.
    Danas me muž nasmijao, spremim se ja za pregled i dođem u dnevni, a on sav u čudu kaže "Pa ti si ogromna! " 😄😄😄😄
    Evo slike pa procijenite jesam li stvarno ogromna 🤔 
    https://ibb.co/BBZNJ9J

Maggy_1
    27. Ožujak 2020. 11:22

Amneris

Jutro drage mamice!
    Svima koje slave okrugle tjedne čestitam, kao i Maggy na velikoj curi i dobrom pregledu! Nekako se ravnam po tebi jer se pratimo u dan da bi i moja mala mogla biti tu negdje teška.❤️Sve nas je više na forumu, dobrodošle nove trudnice, i ja sam relativno nova.
    Ja sam se jutros uključila na online tečaj, super su Rodice, baš sam oduševljena! Puno pričaju o porodu i sve nekako postaje stvarnoooo😱
    Jesu li vama koje ste slale mailom dokumentaciju HZZO-u išta odgovorili? Meni su poslali onu automatsku poruku da je mail zaprimljen i da će mi se netko javiti uskoro. I već tri dana ja čekam tog nekog.🙏🏻

Amneris vjerujem da je i tvoja sada tu negdje veličinom 🥰

elena26
    27. Ožujak 2020. 11:23

Rio13 hvala na dobrodoslici ☺️ Da tako je, s obzirom da je pregled u ponedjeljak, danas su me zvali i provjerili imam li ikakve simptome, jesam li putovala u zadnja 3 tjedna ili bila u kontaktu sa zarazenim. Onda su mi iz poliklinike poslali mailom propusnicu. 😊

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Dora4
    27. Ožujak 2020. 11:24

Amneris

Jutro drage mamice!

Ista prica kod mene!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.