Znaci da ne kupujem nista za mazat cikice?
A one masaze međice?
To nek ti muz masira maslinovim uljem
Hahahaha oprostite, previse sam se opustila, dopisujem se sa svojim curama i taman salju neke fotke nekog golog macana i samo na guzi natpis "Ostanite kod kuce, sve sto vam treba...dostavljam" pa sam se zanijela 🤣🙈
Dobro jutro. Da vas pozdravim. Tjedan 19 je tu.... Doma smo njuškamo, čistimo, zdravo papamo. Mi ne znamo kad bude idući pregled. Trebao bi biti 14.4.ali tjedan dana prije trebamo zvati da provjerimo... A beba se neda sriva šta je 😁😁😁😁🥰.. Vidim skoro podjednako plavih srca i cvjetića... Curke dostižu dečke👶 ja imam osječaj da je dečko ko zna 😁😁😁😁
Hahahaha oprostite, previse sam se opustila, dopisujem se sa svojim curama i taman salju neke fotke nekog golog macana i samo na guzi natpis "Ostanite kod kuce, sve sto vam treba…dostavljam" pa sam se zanijela 🤣🙈
ajme sad su videa čudo u doba korone.... svako malo odvalim na neki....
Uu hvala na info macke, nisam ni mislila sad nego kasnije ako popucaju i sto sve vec sve najavile od cega me lovi panikica 😅 ali super ako mogu koristit za ruke i usta odlicno, krece u uporabu cim potrosim ove aktualne 😊
Mrvičak mislim da si ti pitala za promjenu polozaja bebe?
Ja sam uvjerena da mi je jedna beba sad na lijevoj strani onako posteno, doslovno kad stojim vidim da desno jos imam struk, a lijevo izbocenje i bas osjetim da je tu..ali i desno je kvrgica iznad pupka prema rebrima..iskreno, vise uopce ne mogu razaznat di je tko od njih dvoje i kako su polozeni..
Tjednima je on bio glavom nabijen na cerviks i tijelo vise lijevo, a ona gore desno, onda period u bolnici njemu glava i dalje dolje, ali tijelo, otkucaji srca i sve desno, a ona gore poprijeko i otkucaji lijevo, ne znam jel onda ta kvrga guza il sto?
Totalka sam zbunjena 🙈🙈 ne znam jel imaju jos dovoljno prostora da se bas potpuno okrenu ili naprosto rastu i bujaju pa zato osjetim bas konkretnije i vece sve? 😬😬 a jesam ti pomogla..NE 🤣
Haha nasmijala si me, ja ne mogu jednu bebu shvatit, a mogu zamislit kako je tebi. Jel ti imaju isti bio ritam?
Hahahaha oprostite, previse sam se opustila, dopisujem se sa svojim curama i taman salju neke fotke nekog golog macana i samo na guzi natpis "Ostanite kod kuce, sve sto vam treba…dostavljam" pa sam se zanijela 🤣🙈
ajme sad su videa čudo u doba korone…. svako malo odvalim na neki….
Je bome, steta sta nije ovaj forum malo interaktivniji il da ima neki mobile app da mozemo share-at kad nas pukne inspiracija :)
Slatke brige cestitam na zaokruzenom tjednu 🥳
Trancie hahaha uzas!! 🙈 smijem se ko blesava po cijele dane!
Mrvičak zasad imaju isti ritam pa se tjesim jer bar kad je mirno oboje miruju, a kad krenu onda je veselo..jooj kad bi im tako bar ostalo i kad rode pa da kad imas minutu da je u potpunom miru!! ah zelje zeljice!
Daisy sretan rodjic 🎉🎊🎉
Ja danas nemam nista pametno za pisati pa samo cestitam 😅 Bas mi je neki ruzan dan, peru me hormoni i vise puta sam plakala zbog sitnica. Zadnja dva dana mi sve ispada iz ruku, ne znam sto mi je . Ispao mi je cep od maslivog ulja iz ruke, jedva ga nasli jer je upao medu pakete mlijeka, pa muzeva cetkica, pa mini dukat maslac, zlice neke upale iza masine, kreme, odvalila sam komad printera nogom…uzas…muz me nazvao prema onom liku iz crtica Kakav Nered
Joj, imam ti i ja taj sindrom.
Pripisala sam to hormonima koji djeluju na opuštanje kostiju i pripremu za porod pa kao...😅
Dobro jutro cure ☕🍼 uskoro ovako 😂
Kako spavate? Ja uspijevam spavati samo na lijevom boku i on me već toliko boli da se svako malo budim u noći, kad legnem na desni bok beba se odmah javi kao da joj to ne paše ( kaže mi babica da hoće oni tako jer mu je glavica na desnoj strani ali da mu ne može biti ništa) meni bude žao kad se krene komešati pa se vratim na lijevi bok ili leđa, mada mi je rekla da izbjegavam na leđima spavat. Kupila sam si onaj jastuk za trudnice za spavanje, platila 450kn,meni je tu živo sranje 😂😂 mrzim da mi je nešto pod nogama ili oko mene i jednostavno ne mogu spavat sa time ali ni nema neke vajde od toga.. Ništa reko počet ću spavat stojeći 😂😂😂
Hahahaha, meni isto nije bio na početku neka sreća, ali sad mi je super🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji