Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Ožujak 2020. 08:35

niki93

Dobro jutro cure ☕🍼 uskoro ovako 😂
    Kako spavate? Ja uspijevam spavati samo na lijevom boku i on me već toliko boli da se svako malo budim u noći, kad legnem na desni bok beba se odmah javi kao da joj to ne paše ( kaže mi babica da hoće oni tako jer mu je glavica na desnoj strani ali da mu ne može biti ništa) meni bude žao kad se krene komešati pa se vratim na lijevi bok ili leđa, mada mi je rekla da izbjegavam na leđima spavat. Kupila sam si onaj jastuk za trudnice za spavanje, platila 450kn,meni je tu živo sranje 😂😂 mrzim da mi je nešto pod nogama ili oko mene i jednostavno ne mogu spavat sa time ali ni nema neke vajde od toga.. Ništa reko počet ću spavat stojeći 😂😂😂

Jutro cure, evo napokon sunce svanulo kod nas. Bebica se sad zna javljati, svaki puta me lecne, nikako da se naviknem. Na pola puta smo juhuuuu 🎊✨🍼 citam malo koliko uspijem, ima nas... Ova izjava me sad bas nasmijala da jednom u zivotu cujem kako se netko posvadio sa "jastukom ljubavnikom" 🤣 obicno svi hvale. Onaj za dojenje necu nikako, a na ovoga me suprug nagovarao, makar nije mi volja za to, radije bi carapice i kapice pokupovala. Eh da naletjeli smo na zenicu koja prodaje igracke itd jako ocuvane. Ugrabili smo odmah lavića malog ljuljacku (umjesto drvenog konjica), jako malo dijete ga moze koristiti, prekrasan je sav cupav i dlakav 🦁 kaze nam se beba lav, a i bez obzira odlucili smo se za vesele neutralne bojice od oblekice, safari i djungla tematika djecje sobice. Nekako sam nervozna kada je sve rozo ili plavo. Vise volim zeleno, zuta, narancasto, lagane neke isto bojice. Jedva cekam da krenemo u nabavku, sva sreca da smo na redu kasno ljeto 🏖️🏝️🏡 e da, desni bok mi nesto zna se ukljestiti ili nezz, zaboli ko da sam ga krivo zalezala. Kazu mi mama i suprug da se to kosti sire 🙄

• Bebac24
    27. Ožujak 2020. 08:35

Nikita206

Cure moram se pohvaliti večerašnjim ulovom… Ima neka stranica na fejsu Aukcije igračaka. Uspjela sam kupiti Medela elektr. Izdajalicu za 400 kn (inače je 1200), neku ljuljačku/njihaljku za 330 kn (inače je 700) i neku muzičku igračku/noćno svjetlo za 140 kn (inače je 300 kn). Baš sam si zadovoljnapogotovo za izdajalicu

Ahahhahahaha i ja sam ih skicala 😂😂😂

27. Ožujak 2020. 08:36

Jutro cure!
    Sretno na pregledima danas!
    Dora kakva je situacija jutros s mjehurom? Nadam se da si bolje 😊
    Mirtasiric kaktusica ancy mrvicak cestitam curke na okruglim tjednima
    Niki nisi jedina koja se bori s tim jastukom, uzela sam ga s mamin malcek, prvu noc mi je bio super, sad mi smeta i pretetno ga ujutro nadjem na podu a inace bas volim spavati s necim izmedju nogu ( dora mislim na jastuk ili poplun da ne bude zabune 🤣 )
    Nikita stvarno dobar ulov 👌

27. Ožujak 2020. 08:38

BlackLioness

niki93

Dobro jutro cure ☕🍼 uskoro ovako 😂
    Kako spavate? Ja uspijevam spavati samo na lijevom boku i on me već toliko boli da se svako malo budim u noći, kad legnem na desni bok beba se odmah javi kao da joj to ne paše ( kaže mi babica da hoće oni tako jer mu je glavica na desnoj strani ali da mu ne može biti ništa) meni bude žao kad se krene komešati pa se vratim na lijevi bok ili leđa, mada mi je rekla da izbjegavam na leđima spavat. Kupila sam si onaj jastuk za trudnice za spavanje, platila 450kn,meni je tu živo sranje 😂😂 mrzim da mi je nešto pod nogama ili oko mene i jednostavno ne mogu spavat sa time ali ni nema neke vajde od toga.. Ništa reko počet ću spavat stojeći 😂😂😂

Jutro cure, evo napokon sunce svanulo kod nas. Bebica se sad zna javljati, svaki puta me lecne, nikako da se naviknem. Na pola puta smo juhuuuu 🎊✨🍼 citam malo koliko uspijem, ima nas… Ova izjava me sad bas nasmijala da jednom u zivotu cujem kako se netko posvadio sa "jastukom ljubavnikom" 🤣 obicno svi hvale. Onaj za dojenje necu nikako, a na ovoga me suprug nagovarao, makar nije mi volja za to, radije bi carapice i kapice pokupovala. Eh da naletjeli smo na zenicu koja prodaje igracke itd jako ocuvane. Ugrabili smo odmah lavića malog ljuljacku (umjesto drvenog konjica), jako malo dijete ga moze koristiti, prekrasan je sav cupav i dlakav 🦁 kaze nam se beba lav, a i bez obzira odlucili smo se za vesele neutralne bojice od oblekice, safari i djungla tematika djecje sobice. Nekako sam nervozna kada je sve rozo ili plavo. Vise volim zeleno, zuta, narancasto, lagane neke isto bojice. Jedva cekam da krenemo u nabavku, sva sreca da smo na redu kasno ljeto 🏖️🏝️🏡 e da, desni bok mi nesto zna se ukljestiti ili nezz, zaboli ko da sam ga krivo zalezala. Kazu mi mama i suprug da se to kosti sire 🙄

I tebi draga cestitam od srca na pola puta 😊

• Bebac24
    27. Ožujak 2020. 08:39

yvette

Nikita206

Cure moram se pohvaliti večerašnjim ulovom… Ima neka stranica na fejsu Aukcije igračaka. Uspjela sam kupiti Medela elektr. Izdajalicu za 400 kn (inače je 1200), neku ljuljačku/njihaljku za 330 kn (inače je 700) i neku muzičku igračku/noćno svjetlo za 140 kn (inače je 300 kn). Baš sam si zadovoljnapogotovo za izdajalicu

Predobro, jesu to sve nove stvari? Bas javi kad dodu

Da sve stvari busu nove, ako nesto nije to naglase. Full se isplati neke stvari ako ne nabijaju cijene. Ja sam jako puno stvari vec od tamo ulovila 😊😊

27. Ožujak 2020. 08:45

Jutro svima trudnice moje ❤️
    Snoopy hvala. Da evo već zaokruženi tjedan, vrijeme zaista proleti od petka do petka. Ja sebe ipak nekako tješim da sam ušla u 26. tjedan, a 25. da sam odradila 🙈😂
    BlackLioness čestitke na polovici. 
    Mene je jutros uhvatila neka pospanost, mogla bih još spavati no mala zvrkica izvodi tulum u buši 🎉🎉 i udarci su toliko snažni da nisam mogla spavati. Ima ih svugdje, od pubične kosti do iznad pupka dobrih 4 cm. Dugonoga vražica 🌸
    Je li koja od vas osjetila promjenu položaja? Živo me zanima je li još na zadak, a ne mogu to nikako ovako odgonetnuti po udarcima. Ima li itko savjet? 

zmya
    27. Ožujak 2020. 08:47

Snoopy2

Jutro cure!
    Sretno na pregledima danas!
    Dorakakva je situacija jutros s mjehurom? Nadam se da si bolje 😊
    Mirtasiric kaktusica ancy mrvicakcestitam curke na okruglim tjednima
    Nikinisi jedina koja se bori s tim jastukom, uzela sam ga s mamin malcek, prvu noc mi je bio super, sad mi smeta i pretetno ga ujutro nadjem na podu a inace bas volim spavati s necim izmedju nogu ( dora mislim na jastuk ili poplun da ne bude zabune 🤣 )
    Nikitastvarno dobar ulov 👌

Haha, you naughty! :D
    Ja bi pohvalila svoj jastuk, odlican mi je, ni pretvrd ni premekan, super mi je spavati s njim, i muz je zadovoljan jer se vise ne bacam na njega toliko i poklapam ga nogama :D
    Bio je na -20% i izasao me oko 150 kn na minigreeny!

Trudy
    27. Ožujak 2020. 08:49

Dobro jutro curke 😊
    Nikita stvarno dobar ulov, nisam nikad cula cu tu stranicu 😲
    Mrvicak ni ja ne mogu odgonetnut kako bebac stoji, al jucer j prekjucer je bio boksacki mec... 
    Nama pas proljev dobio 🙄😞 a jadan se sav suzdrzava da se ne pokaka. Tako da imala sam sta za cistit jutros.. nadam se da je odradio sto je mislio 🤨
    Konacno bura stala pa smo isli svi zajedno prosetat, tako je divno udahnut malo zraka ♥️

kaktusica
    27. Ožujak 2020. 08:51

Jutro cure!
    BlackLioness cestitam na polovici a i na dobrom shoppingu 🥳🥳🥰🥰

kaktusica
    27. Ožujak 2020. 08:54

Ode mi post a tek pocela pisati 😂
    Mrvicak sretno na punih 25 tjedana draga 🎊🥳🥰
    I sretno meni i Mokvici na punih 23! 🥳🥰
    Vezano za doznake, ja sam mislila da ce svi ginekolozi tj. sestre to slati HZZO, kao da je to neki veliki problem. Kod nas se mora doci osobno pa ja ako ima skener, hvala bogu da imam, moram slati mailom zavodu i poslodavcu. Nadam se da ce se situacija smiriti uskoro da vise nece biti tih gluposti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.