Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepilli
    26. Ožujak 2020. 19:34

Rio13

Pepilikoliko ti vrijedi propusnica? Samo za dan kad imas pregled ili je duza zbog trudnoce?

Samo za taj dan, tj. 30.3. Tješim se što bih trebala imati pregled i u bolnici i kod prim. ginekologa, pa ako uspijem obaviti pregled u bolnici ( ah komplikacije) ginekologu samo donesem nalaz od bolničkog pregleda ako budem kaj trebala uzimati dodatno... Zbog kontrakcija sam i bila upućena na bolnički regled, dobila normabele 3X1 i MIROVANJE !  , al se krkam magnezijem a normić popijem kad me jače stegne...

Sreća mamina

Dobrodošao

DanijelaBB
    26. Ožujak 2020. 19:34

Rio13

Pepilikoliko ti vrijedi propusnica? Samo za dan kad imas pregled ili je duza zbog trudnoce?

Rio ova propusnica koju ti izdaje dr obiteljske medicine tivridi samo taj dan jer oni napišu točno datum. Ako ti propusnicu izdaje stožer civilbe zaštite, ja san i od njih tražila, ona ti vridi 15 dana od datuma izdavanja.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Pepilli
    26. Ožujak 2020. 19:36

Rio13

Inače je muž ishodio propusnicu na općini   i vrijedi mu mjesec dana, pa o tome razmišljam i ja. jer se ova doktorica nije snašla... Kud da u ovo vrijeme jašim u ambulantu po propusnicu za svaki  pregled!

Sreća mamina

Dobrodošao

26. Ožujak 2020. 19:44

Rio meni propusnica nije potrebna jer mi je adresa u gradu i tu su mi doktori, ginekolozi i sve sta trebam dok mom muzu treba jer se nije prijavio na moju adresu. Dobio je na mjesec dana jer nije islo preko doktora a koliko sam ja shvatila doktori daju propusnicu samo za dan pregleda, njemu sam prijavila preko internet stranice njegove opcine tamo preuzela obrazac i ispunila ga i poslala im na mail koji im je naznacen. Propusnica treba i za tebe i za muza sta ne? Probaj vidjeti na internetu od svoje opcine, mozda postoji mogucnost da vam odobre. Na obrascu je bilo da se oznaci da li ti treba za dijete ili stariju osobu kao roditelje, ja sam oznacila za dijete i crvenim slovima pored u zagradi napisala trudnu suprugu. Napises da imas preglede u drugom gradu(opcini) pa mozda prodje, ako ne onda preko doktora.

Mirtasiric1
    26. Ožujak 2020. 19:48

Mrvicak nedostaje i meni jedan 🌸 za curicu 🤭, ☺️😉☺️😉

26. Ožujak 2020. 20:04

Rio13

Pepili, Danijela hvala puno curke.
    Snoopyda, treba mi i za mene i za muza. Malo mi je glupo da mi daju samo za taj jedan jer mi je pregled trenutno upitan i nekako mi to malo vremena za organizirat se. Pogledat cu bas na stranici od grada sto pise pa cemo skockat nesto i poslati.

E pa to si bas naznaci na zahtjevu. Da si u drugom stanju i da ti je doktor u drugoj opcini, da se ne mozes bazirati na taj jedan datum jer zbog situacije s virusom cesto odgadjaju preglede, a za muza da mu treba jer te mora voziti jer nisi vozac. Samo mislim da ces posebno za oboje ispunjavati. Veceras im posalji, nama odobrili u roku od 2 h.
    Danijela neka si, zasluzila si 😋😊 

mimoza
    26. Ožujak 2020. 20:05

Trudy posalji i nama malo buhtlica, bas super izgledaju 😁
    Snoopy hvala draga 🎉🤗
    Pepilli dobrodosla

Rio jeste, zaokruzili smo se, al bukvalno 😂
    Ancy ja sam vec pisala o stucanju bebe. Cesto osjetim to, skoro pa svaki dan. Cak sam citala da mozemo osjetiti i kada kaslju, ali to jos ne znam razlikovati. 

Žuža
    26. Ožujak 2020. 20:07

Pcelice ja sam si narucila chicco uloske i one ko blazinice za cice. Doslo mi za jedno 4-5 dana. Mrezaste gacice sam si uzela u Farmaciji jer su mi bile odlicne kad sam ih imala na prvom porodu, tj. poslije poroda. 
     Fenjer dojenje ti funkcionira na principu ponude i potraznje, odnosno potraznje i na kraju stize ponuda 😄 Sto vise bebaca budes stavljala na dojku (a bolit ce u PM, no ne odustaj i kupi purelan mast) to ce tvoj mozak dobivat signal za proizvodnju mlijeka i imat ces mlijeka za bebicu. Moja sekica je imala velikih problema sa dojkama prije trudnoce. Svasta nesto je bilo i na kraju je dojila malu na jednu dojku. I maloj je to bilo dovoljno. 6 mj iskljucivo dojena. Dojila ju 2 godine. Pogledaj na youtube-u filmic od Roda “Mlijecna staza”. Bit ce to super 🙂
    Daisy sretan rockas 😘
    Kak se vama da to sve peci. Ja napravim rucak i vise mi se nista ne da 🙈

mimoza
    26. Ožujak 2020. 20:16

Upravo sam dobila email sa lozinkom i linkom za pristup etecaju od Rode. Pa sve vi koje ste se prijavile, pogledajte u mejlove 😊

Trancie
    26. Ožujak 2020. 20:54

Rose cestitke na pregledu! Neka je sve ok!!!
    Daisy sretan rodjendan ❤️❤️❤️❤️
    Mrvicak napokon se pokazalo 🌸
    Čini mi ae da su u 8 mjesecu vecinom cure 🤭🌸
    Jel se vama pokazuju reklame izmedju postova!??! Nisam to do sada primjetila !? 
    Kaktusice jel stigla stolica!!? Sta kaze malac!?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.