Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leptir28
    26. Ožujak 2020. 21:52

Daisy100

Hvala vam puno puno lijepe moje krafnice!!!
    Sto mislite jel se možemo i mi ostali prijaviti na rodin tečaj, bez obzira šta nismo 28 tjedana?

Sretan ti rodendan 😘

💙

Nikita206
    26. Ožujak 2020. 22:06

Cure moram se pohvaliti večerašnjim ulovom... Ima neka stranica na fejsu Aukcije igračaka. Uspjela sam kupiti Medela elektr. Izdajalicu za 400 kn (inače je 1200), neku ljuljačku/njihaljku za 330 kn (inače je 700) i neku muzičku igračku/noćno svjetlo za 140 kn (inače je 300 kn). Baš sam si zadovoljna  pogotovo za izdajalicu 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Beata
    26. Ožujak 2020. 22:09

Cure, jel vam se zna samo odjednom stvrdnut trbuh i onda nakon cca minutu dvije se opet opusti?

Leonie90
    26. Ožujak 2020. 22:14

Nikita, dobri ulovi.
    Beata, to su kontrakcije. To je u redu, ali bitno da nisu u pravilnim razmacima. Neka me cure isprave ako grijesim.

Pepilli
    26. Ožujak 2020. 22:36

Beata

Cure, jel vam se zna samo odjednom stvrdnut trbuh i onda nakon cca minutu dvije se opet opusti?

Jes, kontrakcije, ako su bez redovitih razmaka i prestanu pri promjeni položaja ( ležanje , stajane ili topla kupka) onda su ti to BRaxton Hicks , tj lažne. Ako ne popuštaju pri promjeni položaja, i u redovitim su intervalima, velika je mogućnost da su pravi. Osjećam se ko da sam magistrirala BH kontrakcije, evo već drugu trudnoću čuvam radi njih ( nekad(rijetko) mogu potaknuti prijevremeno otvaranje)...

Sreća mamina

Dobrodošao

Beata
    26. Ožujak 2020. 22:43

Hvala vam na brzim odgovorima. Primjetim da samo u jednom trenu se stvrdne i vec me pocelo bit strah da nije mozda prerano te jel moze imat negativne posljedice. U 22.tjednu sam i tu i tamo osjetim da se trbuh stvrdne (nema bolova).

Pepilli
    26. Ožujak 2020. 22:43

Hvala svima na toploj dobrodošlici ! 
    Ja si ovih dana razmišljam kak uz mirovanje, ovu epidemiju i malo dijete doma obaviti kupovinu higijenskih potrepština za bolnicu i bebu/e... Znam da je kraj petog još ajde, daleko, al ko zna kakva bude situacija, u DMu se nakupilo podosta  bodova , samo kaj nemamo niti jedan DM blizu( najbliži 20 km) , blizu je Bipa al me njihova  lokalna ponuda baš ne raduje previše a ni bipo pogodnosti mi nisu nekaj ( ok, tu i tam se nađe , uz redovnih 10% i nekaj korisno)...

Sreća mamina

Dobrodošao

Pepilli
    26. Ožujak 2020. 22:50

Beata

Hvala vam na brzim odgovorima. Primjetim da samo u jednom trenu se stvrdne i vec me pocelo bit strah da nije mozda prerano te jel moze imat negativne posljedice. U 22.tjednu sam i tu i tamo osjetim da se trbuh stvrdne (nema bolova).

Bitno da ne bole i ne rade ti neki veliki pritisak. BH su normalne nakon 20 TT jer ti se tijelo počinje polako spremati za porod... To su sve pripremne vježbe,  :D Ti radiš kegelice svjesno ( valjda ) , tvoje tijelo izvodi BHice, sve u istom cilju :D 

Sreća mamina

Dobrodošao

yvette
    26. Ožujak 2020. 23:12

Daisy sretan rodjic 🎉🎊🎉
    Ja danas nemam nista pametno za pisati pa samo cestitam 😅 Bas mi je neki ruzan dan, peru me hormoni i vise puta sam plakala zbog sitnica. Zadnja dva dana mi sve ispada iz ruku, ne znam sto mi je . Ispao mi je cep od maslivog ulja iz ruke, jedva ga nasli jer je upao medu pakete mlijeka, pa muzeva cetkica, pa mini dukat maslac, zlice neke upale iza masine, kreme, odvalila sam komad printera nogom...uzas...muz me nazvao prema onom liku iz crtica Kakav Nered

Alisanazemlji
    27. Ožujak 2020. 03:54

Jutro cure! Evo da se javim da sam živa. Stigla sam sa čitanjem do 488 str. i nemrem više. Preumorna sam. Tokom dana ću se javiti...
    Vidim da ste sve dobro i to je najbitnije. ❤️
    Fali Vrapčić, no sigurna sam da će se i ona ubrzo vratiti.. 

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.