Rio hahahahaha 😂 Ja sam starijem pismo i ovom mom malom misku u trbuhu pocela s tim dnevnikom. Ruka mi otpala dok sam napisala sve sto sam htjela. Al ni ja ne smijem citati ponovo, odmah se derem. Ovako u toku pisanja ne 😄
Hvala vam puno puno lijepe moje krafnice!!!
Sto mislite jel se možemo i mi ostali prijaviti na rodin tečaj, bez obzira šta nismo 28 tjedana?
Ja cu izludit od ovih reklama 🙄
Divna su mi ta vasa pisma/dnevnici. Ja sam razmisljala o tome, al mislim da bi isto samo tulila 🥺 tako da, bolje da ne pisem nista 😁
Ukratko o propusnicama, ginekolog daje samo za 1 dan a civilna zastita moze izdati najduze na mjesec dana.
Ja sam nazvala i objasnila zeni da sam trudnica, da imamo mogucnost biti na selu i da je za sve nas bolje da budemo na viksi. Lijepo mi je rekla da obrazlozim situaciju na obrascu i dobili smo propusnice muz i ja. U opisu su samo napisali da se odobrava zbog vitalnog znacaja
Vecer svima
Trancie da, pojavljuju mi se dosadne reklame unazad par dana, svako malo kliknem, bas zivcira...mislim da je i Dora to jutros spominjala. Stolica jos nije dosla, nadam se da ce brzo jer netko nestrpljiv pita 10 puta dnevno jel mi stigao mail od GLS-a 😆
Trudy mamma mia, kakve buhtlice! Mljaaaac
Pepili dobro dosla kod nas 😘
Btw, Dana, ako ces radit buhtle nemoj pogrijesit kao zmya i ja pa napravit pola smjese 😁
Daisy tehnički prilikom prijave za tečaj nigdje nisu pitali koliko smo tjedana trudne, probaj se prijaviti!
Pcelice, trudy, zmya hvala na receptu. Sad kad ste spomenuld prisjetils se, al nebi se danas sjetila.
Trudy mislim da cu ih probat sutra pravit i iznenadit muza 😀 nemam instant kvasac, vec svjezi, pretpostavljam da nije problem 😁
Rose uzivajte u slatkom 🥰
Daisy ja se nadam da cr jos biti tih online tecajeva,😁
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji