Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuža
    26. Ožujak 2020. 20:55

Rio hahahahaha 😂 Ja sam starijem pismo i ovom mom malom misku u trbuhu pocela s tim dnevnikom. Ruka mi otpala dok sam napisala sve sto sam htjela. Al ni ja ne smijem citati ponovo, odmah se derem. Ovako u toku pisanja ne 😄 

Amelie 1
    26. Ožujak 2020. 21:03

Hvala vam puno puno lijepe moje krafnice!!!
    Sto mislite jel se možemo i mi ostali prijaviti na rodin tečaj, bez obzira šta nismo 28 tjedana? 

Trudy
    26. Ožujak 2020. 21:04

Ja cu izludit od ovih reklama 🙄
    Divna su mi ta vasa pisma/dnevnici. Ja sam razmisljala o tome, al mislim da bi isto samo tulila 🥺 tako da, bolje da ne pisem nista 😁

Mila7
    26. Ožujak 2020. 21:05

Ukratko o propusnicama, ginekolog daje samo za 1 dan a civilna zastita moze izdati najduze na mjesec dana.
    Ja sam nazvala i objasnila zeni da sam trudnica, da imamo mogucnost biti na selu i da je za sve nas bolje da budemo na viksi. Lijepo mi je rekla da obrazlozim situaciju na obrascu i dobili smo propusnice muz i ja. U opisu su samo napisali da se odobrava zbog vitalnog znacaja

Mila7
    26. Ožujak 2020. 21:06

Vitalni obiteljski razlozi, sorry na prethodnoj pogrešci

kaktusica
    26. Ožujak 2020. 21:09

Vecer svima 
    Trancie da, pojavljuju mi se dosadne reklame unazad par dana, svako malo kliknem, bas zivcira...mislim da je i Dora to jutros spominjala. Stolica jos nije dosla, nadam se da ce brzo jer netko nestrpljiv pita 10 puta dnevno jel mi stigao mail od GLS-a 😆
    Trudy mamma mia, kakve buhtlice! Mljaaaac 
    Pepili dobro dosla kod nas 😘

Trudy
    26. Ožujak 2020. 21:10

Btw, Dana, ako ces radit buhtle nemoj pogrijesit kao zmya i ja pa napravit pola smjese 😁

Amneris
    26. Ožujak 2020. 21:13

Daisy tehnički prilikom prijave za tečaj nigdje nisu pitali koliko smo tjedana trudne, probaj se prijaviti!

Amelie 1
    26. Ožujak 2020. 21:23

Amneris dok sam se ja smislila, prijave su se zatvorile 😓

dana130
    26. Ožujak 2020. 21:44

Pcelice, trudy, zmya hvala na receptu. Sad kad ste spomenuld prisjetils se, al nebi se danas sjetila.
    Trudy mislim da cu ih probat sutra pravit i iznenadit muza 😀 nemam instant kvasac, vec svjezi, pretpostavljam da nije problem 😁
    Rose uzivajte u slatkom 🥰
    Daisy ja se nadam da cr jos biti tih online tecajeva,😁

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.