Dora hvala ljubice. Ostalo je kolaca od juce 🤗 a danas cemo poslije rucka malo u sumu otici u setnju. Stvarno sam sva pasivna postala u ovoj izolaciji. Nekako mi je i guza spala 😱 a to mi je bio najljepsi dio tijela 😰
Sta je kod vas danas na meniju? Sta je mama pripremila 🥰
Kod nas je danas varivo od ječma i poriluka😊
Jutro cure!!!! Nadam se da ste se naspavale!!!
Rose i ostale cure sretno na pregledima i s nalazima!!!
Zuza svaka cast i bas lijepa ideja, samo ja ko i Pcelica nisam nadarena za pisanje pa nisam za toga.... ❤️
Kokos obozavam i ona torta mi se bas mrak cini, a konder bueno sa kokosom - nova zudnja 🤣🤣
Bio mi je super i kinder pingvin sa kokosom ali ga nema odavno!!!
Mi se castimo jos od jucer https://ibb.co/ydy40GV
Jutro mamice!
Mokvica bas sam sretna da si nam se javila mila 🥰😘🤗 Razumijem te potpuno, ja sam neki dan mislila da cu soslovce poludjeti, mama me zvala doslovce nom stop na viber da Matej ne bi osjetio kako sam. Sve je to normalno koliko moze biti u ovoj uzasnoj situaciji, i najbormalniji se osjecaju pomalo izgubljeno i labilno. Ostani ti s nama ovdje, vidis da smo vedre i optimisticne, pricamo o kolacima, opremi i malo smo se odmaknule od ovih tmurnih tema 😘
Dora narucila sam stolac sa Jyska, poslat cu ti link ili fotku, jedva cekam da mu dodje, svaki dan pita jel mi dosao mail od dostavne sluzbe (zna mali kako to ide 😆).
Mimoza razumijem te za guzu, moja se jos drzi ali pitanje je dana kad ce se objesit 😆 Uzivajte u sumi, mislim da tvom muzu nece smetati ni novi oblik da te malo zaslata u kakvom sumarku 😉
Ja sam danas konacno dala urinokulturu da mi muz odnese, nadam se da ce sve biti ok iako sam realna i znam da je onu bestiju tesko iskorijeniti.
Dora pa da, teško mi pada, ali što se mora, mora se! 🤷
Mimoza čestitke na velikih 3️⃣0️⃣! 🎉🍾🥂
Mimoza cestitke na velikih okruglih 30 🥳🥳🥰🥰
Trancie mmm, bas fino izgleda jos uz kavicu, uzivaj 🤗
Zuza svaka cast i bas lijepa ideja, samo ja ko i Pcelica nisam nadarena za pisanje pa nisam za toga…. ❤️
Kokos obozavam i ona torta mi se bas mrak cini, a konder bueno sa kokosom - nova zudnja 🤣🤣
Mi se castimo jos od jucerhttps://ibb.co/ydy40GV
Zuza svaka cast i bas lijepa ideja, samo ja ko i Pcelica nisam nadarena za pisanje pa nisam za toga…. ❤️
Mi se castimo jos od jucerhttps://ibb.co/ydy40GV
Finoooo, uzivaj!!! Čestitam na 21.tj🎉🥂🍾🎊
💙
Hvala zene ❤️Ostale cure cestitike na zaokruzenim tjednima 🤭ipak ide ovo vrijeme ... nek smo doma!!! Kod nas neko glupo vrijeme nije ni za izac vani, sunca nigdje , a hladno 🤦🏼♀️Valjda ce brzo zagrijat bar da mozemo otic malo vani na zrak prosetat di nema ljudi!!!! Inace cemo svi poludit u ovim kucama!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji