Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    25. Ožujak 2020. 21:30

Kaktusica budem poslala, dok nam nisu granice zatvorili 😁 niko ne kuha kao zena, haa😁 svi se oni vrate tamo gdje je najbolje 🤗
    Bebac thx na savjetu za kolica. To cu isto za kraj ostaviti. Kako je krenulo, necemo se ni vozati dugo u kolicima vani, mozda po kuci 😬

Tonka341
    25. Ožujak 2020. 21:33

Hvala cure :)
    Kaktusica tlak mi je bio 160/100, nije jako visoko ali za trudnocu dosta pa su me zadrzali, koliki tebi bude?
    Ja sam mislila da me nece zadrzavati s obzirom na situaciju vec samo da se uvjerim da je beba dobro i ev.da mi daju nesto da tlak padne ali su me ipak ostavili..
    Mimoza ja jedva cekam prat, peglat i slagati tu malu robicu 😍😍, i opcenito pripremat stvari, a to za navlake i mene zanima, sve nam je u najlonu jos zapakirano da se ne prasi i sastavit cemo kolica za jedno 2 tjedna pa cu vidjeti dali se mogu prat ili kako to ide s time, to i mene zanima, mozda nam moze reci jedna od cura koje vec imaju djecu 🤔.

Ante 💙 Maro 💙

Tonka341
    25. Ožujak 2020. 21:35

Sad sam vidjela da je Bebac odgovorila za kolica, onda cu tako i ja.

Ante 💙 Maro 💙

Žuža
    25. Ožujak 2020. 21:40

Mila da, sestra mi je odmah rekla da oni pisu propusnice.
    Nije mi to ni palo na pamet 🤦‍♀️ Ja doslovno bec danima ne izlazim van. Nikamo ne idem. Bas mi nedostaje otic tipa u Konzum ili Muller i samo gledat 🙈 Kad sve prodje, otici cu van, duboko udahnuti i sve samo gledat 😂😂
    Leonie ti bi isto tamo rodila?

Sad je u jednoj grupi na fejsu jedna mama pisala da je bila u TA u Vinogradskoj i da se sve odvija normalno. Idu jedna po jedna trudnica unutra, sve se dezinficira i vec sve poznato. Ugl, to je bilo tako lijepo za procitati. 

MissyR
    25. Ožujak 2020. 21:44

Nikita206

Missy, po njihovom cjeniku vidim da bi trebalo doći oko 200 kn. Kks+urin je 100 kn, a ogtt je 100 ili 150. Ali provjeri telefonski!

Ma gledala sam cjenik ali imaju jedno 4 vrste ogtt od 120 kn do 650 kn...ako je tako onda mi je ok..ovo 650 kn mi je previse za to..zvati cu ih ujutro pa cu vidit sta kazu..ma malo mi se cini rano da me salju vec vaditi bas sam gledala proslu trudnicku isla sam vaditi sa 27 tjedana a sada cu biti na 23 tjedna ja bi rade cekala jos s obzirom na situaciju ali sta cu 🤷‍♀️
    Mimoza mislim da si ti isto spominjala zgaravicu, evo ja sam sada popila iscjeden limun i mineralnu i ublazilo mi se..i skuzila sam da na desnom boku kad lezim mi je uzasna zgaravica a na lijevom je skoro nit nemam

url=https://lilypie.com]

Žuža
    25. Ožujak 2020. 21:56

Inace, prvom malcu pisem pisma. Prvo pismo sam mu napisala kad sam saznala da sam trudna. I od onda mu na random, kad osjecam potrebu napisem neko pismo. Skupljam to i planiram mu to pokloniti kad odraste. 
    Ovom drugom sam isto napisala pismo kad sam dobila potvrdu da kuca srce. Ali sam odlucila da cu njemu od sutra voditi dnevnik. Ne dnevnik trudnoce, nego bas svoj dnevnik o tome sto se dogadja, kakva je situacija i moje osjecaje prema
    njemu. Jer je ovo zaista cudno, drugacije, tesko vrijeme. Jednoga dana moci ce vidjeti iz prve ruke kako mi je bilo. I na kraju, mislim da ce meni jako puno pomoci da se “ispraznim”. Pa ako koja voli takve stvari, mozete pokusati.
    Kak ne idem nikamo, nasla sam neku staru biljeznicu 🙈 Imam bojica od starijeg pa cu ju malo ukrasiti, hahaha 😂 

Nikita206
    25. Ožujak 2020. 21:56

Missy, nije sigurno taj najskuplji, ja sam isto radila u 23.tjednu... Ako te naručila na pregled 9.4. možeš ići doslovno dan-dva prije pregleda tako da možeš pričekati još 2 tjedna 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Leonie90
    25. Ožujak 2020. 22:02

Zuza da, bila sam kod njih i na anomalyju i bila sam otvorena za to da i ranije krenem kod njih na preglede, ali dr je bas bio korektan i rekao da nema potrebe ako sam zadovoljna sa svojom. Mislim, ne usudim se nista reci sigurno, jer da dodje do nekih komplikacija ne daj Boze, ne mogu placat da lezim kod njih umjesto u bolnici.. 

Leonie90
    25. Ožujak 2020. 22:02

I jako lijepo za pisma i dnevnik.. ja nisam nista vodila 🙈🙈

mimoza
    25. Ožujak 2020. 22:07

Missy bila je nestala zgaravica jedno vrijeme skroz, al evo sad se opet vratila. Znaci otkrila si novi recept, pa cu probati i ja. Meni su do sad pomagali i bademi, al evo sad sve slabije. 
    Zuza super ideja za dnevnik, stvarno bih imala sta napisati. Mislim da cu i ja poceti, nije kasno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.