Kolacic, cestitke na curici🥰🥰🥰😍😍😍
Leptir, tebi cestitke na deckicu i imamo isti dan termin 🥰🥰😍😘
A ja stalno ponavljam 🤣🤣🤣🤣🤣vec sam mislila da me ignoriras 🤭😘
Ajme oprosti, stvarno nisam, ali događa se to i s drugima. Poslije ću pokušati opet.
Dana hvala 🥰
Kod nas je suncano, nigdje oblaka nema. Ipak nismo u sumu isli, vec na jezero. Predivno je izaci iz kuce 😂
https://postimg.cc/s1j0tm22
Kolačić čestitke na curici! 🌸🎉
Leptir čestitke na dečkiću, okruglih 23 i ulasku u 6. mjesec! 💙😊 Čime si se ti počastila? Tražim ideju za sutra 🙈
Zene da se napokon malo i ja javim...na rubu sam zivcanog sloma ali nema veze 😅
Taman prije nego su zatvorili vrtice moji decki jos tjedan prije bili doma, jedan bolestan a drugi eto..mama mu se smilovala..a muz bio na sluzbenom putu pa se zurili doma na kraju jer u toj drzavi se pojavila korona taman bila..mi smo sad oboje doma, muz pokusava raditi, ja kao oslobodena...nakon potresa dosli na viksu na selo, tu smo jos s mojom mamom, bakom i sestrom tako da nije dosadno...ali bar decki mogu bezbrizno biti vani i ne moramo sumanuto prati ruke..ima svega par susjeda koje ni ne vidimo...najveca briga mi je sad kako do zg na pregled, ali imam jos malo fore do tad pa cemo vidjeti...no uglavnom ne znam di mi je glava a di rep...nadam se da se vi drzite..trudim se biti u toku sto pisete ali obzirom na situaciju i ove moje malce ne stizem bas pisati..puse svima 😘😘
Mimoza, blago vamaaa, ovdje u Puli je takva bura već 4.dan da ne mogu ni psa izaći prošetati
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Mimoza, blago vamaaa, ovdje u Puli je takva bura već 4.dan da ne mogu ni psa izaći prošetati
Da i kod nas u Porecu 😕😕 uopce nemozemo biti vani 😕
Fluffy super za uk, drago mi je da je sve dobro, znam da ti je muka sto si sve prolazila, ali sad si mirna! 😘
Kolacic bas si nam uljepsala dan s ovim koliko ste svi radosni zbog curice, cestitam draga! 😘💗
Leptir samo ti nama doleti cesce, veselica je na forumu! Cestitam na deckicu 😘💙
Zvonkica brinut ces o povratku kad dodje vrijeme, cini mi se da vam je sad bas super sto ste odvojeni i sto imas kud s djecom van na zrak 😬😁
Curke mene tako boli dolje nisko desno, bilo mi je slicno i prije nekoliko tjedana, mislim da mi se mali opet nasadio na mjehur, na momente bas intenzivno stisne, ne pece i ne boli dok piskim, boli kad se ustajem i premjestam..sad mi se cini kao da cemo sve prije il poslije proc tu dramu s mjehurom! Uzas 😥
Naravno, pijem vode i caja od brusnice i sok od brusnice i nadam se samo da nije nista ozbiljnije jer cu poludit ako opet budemo morali u bolnicu, za to zbilja vise nemam zivaca 🤐
Sortiraj odgovore
Najstariji