Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokvica
    26. Ožujak 2020. 08:43

Dora da ti budem iskrena, ja se pogubila u danima, do sad sam bila uvjerena da je danas srijeda. 🙈 Morat ćemo se počastiti nekim kolačićem, što drugo?! 🍰🍽️😁

• Bebac24
    26. Ožujak 2020. 08:44

Dora4

Anavo ja se sad u bolnici naucila eutyrox drmnut odmah nakon jutarnjeg slusanja srceka prije 6h pa sad nekako i doma, ne drzim ga vise u kuhinji nego pored kreveta i onda ga pred jutro uzmem kad idem piš piš jer sam primjetila kad dodjem u kuhinju budem vec i toooliko gladna i sve da nemam zivaca cekat jos pola sata zbog eutyroxa 😉

Daa tako i ja. Meni je kraj kreveta cim otvorim oci prvo to popijem da mogu cim prije jesti 😂

mimoza
    26. Ožujak 2020. 08:45

Jutro cure
    Rose i ostale koje danas imate preglede, puno srece i uzivajte u gledanju bebice 🥰

Dora4
    26. Ožujak 2020. 08:54

Mimoza sretnih lijepih velikih okruglih 30!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤩💙 za bebilija 💝 za tebe!! 😘😘

Dora4
    26. Ožujak 2020. 08:59

Mokvica ha znam, ne bi ti inace, ali ovakva specijalna prigoda, bio bi grijeh da se ne pocastis!! 😋
    Bebac razumijemo se dakle 😁😘
    Mimoza a ti? Cime ces se ti pocastit? Trebala si cuvat onaj brownie i jagodice za danas..il ce Svekrvin Sin i danas nesto pripremit za zenicu i sineka? 🤭
    P.s. jel vas nerviraju ove reklame koje ne iskacu samo na vrhu i dnu stranice nego cak i izmedju postova? Razumijem da zaradjuju na njima i sve, al kako su iritantne...nadam se da ih placaju masno kad mi vec tako kidaju zivceke..recimo dovoljno masno da osposobe privatne poruke kao svi drugi forumi 😬🤣
    Hm ili bolje ne, ovako imam bolju kontrolu nad svima 🤣🤣🤣🤣

Dora4
    26. Ožujak 2020. 09:05

Kaktusica od kud si narucila gejmerski stolac i jel stigao vec? Jel Matej iznenadjen? 🤩🤩
    Joj ja gledam muza kako se ubija na ovom obicnom stolcu, a sad kako radi od kuce radi cak i duze nego na poslu, sinoc do 20h 😔 bas mi ga je zao, najradje bi i ja njemu stolac narucila, a nisam pametna od kud 🤭 

mimoza
    26. Ožujak 2020. 09:10

Dora hvala ljubice. Ostalo je kolaca od juce 🤗 a danas cemo poslije rucka malo u sumu otici u setnju. Stvarno sam sva pasivna postala u ovoj izolaciji. Nekako mi je i guza spala 😱 a to mi je bio najljepsi dio tijela 😰
    Sta je kod vas danas na meniju? Sta je mama pripremila 🥰

yvette
    26. Ožujak 2020. 09:11

Mimoza sretan okrugli,
    Curke sretno danas na pregledima.

• anav05
    26. Ožujak 2020. 09:14

Dora4

Anavo ja se sad u bolnici naucila eutyrox drmnut odmah nakon jutarnjeg slusanja srceka prije 6h pa sad nekako i doma, ne drzim ga vise u kuhinji nego pored kreveta i onda ga pred jutro uzmem kad idem piš piš jer sam primjetila kad dodjem u kuhinju budem vec i toooliko gladna i sve da nemam zivaca cekat jos pola sata zbog eutyroxa 😉

Vidiš, pametno.
    Od sutra cu tako😊

Dora4
    26. Ožujak 2020. 09:14

mimoza

Dora hvala ljubice. Ostalo je kolaca od juce 🤗 a danas cemo poslije rucka malo u sumu otici u setnju. Stvarno sam sva pasivna postala u ovoj izolaciji. Nekako mi je i guza spala 😱 a to mi je bio najljepsi dio tijela 😰
    Sta je kod vas danas na meniju? Sta je mama pripremila 🥰

Mm bit ce pusica u sumi, fotkajte se obavezno, bit cete solo pa se mozete i glupirat koliko vam drago 😍🤭
    Mm guza, vratit ce se kad udaris setnje s guranjem kolica 😀
    Danas mlatimo sarmice, samo cu ja ogulit krumpire tu s kauca i muzek ih skuhat u pauzi 🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.