Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Ožujak 2020. 10:30

Jutro ženice. Sretno na pregledima tko ima i čestitam na punim tjednima!!! 🎉
    Ja danas kuham juhu od teletine i kelj. Evo opet sam zamijesila kruh. Vagu sam maknula iz sobe, mislim da bih završila kao Tonka na hitnoj zbog naglog povećanja tlaka 😂🤦‍♀️🐽🐽
    Dora, potopi piškote, složi jedan red, skuhaj puding u mlijeku ali malo gušće pa polij po prvom redu, pa red banane ili naranče, pa opet piškote, pa opet puding i voće i na kraju otopi čokoladu i sve lijepo zalij. Ostavi dugo hladit. Ja često to radim za svoja dva muška ali s petit beurre keksom i bude odlično!!! 

kaktusica
    26. Ožujak 2020. 10:35

Trancie maloj curi sretan veliki 3. rockas 🥳🥰😍🎂🍰🍬🍭🎁🎈🎉🎊
    Mrvicak kelj...bas mi se jede sad, to bi mogla sutra, dala si mi ideju!
    Ovdje kisa, Messi se naprdio na vrata al iskreno, radje bi da se sad negdje olaksa doma nego da ga moram izvoditi van i prolaziti onu torturu od ciscenja, bas mi se spava danas, samo cu lezati i jesti. (Kao da imace radim nesto drugo 😆) al idem najprije kruh zamijesit.

Mila7
    26. Ožujak 2020. 10:41

Jutro svima, nadam se da ste se naspavale, ja bas i nisam al barem cu biti u treningu kad bebac dođe 😅
    Dora, napunila sam punih 29 tjedana, imam kolica, baby gym i kinderbet al mi trebju bocice i robica a mislila sam preko njuskala kupiti kolijevku koju mogu pristekati uz svoj krevet jer mi je novi preskup al se sad ne usudim nista preko njuskala uzimati. 
    Jucer sam narucila robicu iz Nexta i danas cu jos nesto preko ebaya i amazona. Pitam se sta cu dobiti, bit ce veselo 🤭

Fluffy
    26. Ožujak 2020. 10:49

Jutro curkicee🥰🥰🥰
    Rose, sretno na pregledu...odmah nam javljaj sve😀
    Kaktusice, drzim palceve za urinok. Moja je stigla jucer i sve je ok...isto kao i brisevi. Na kraju je sve dobro😀 a 4 doktora su mi gledali nalaze urina i nije im bilo jasno. 😅 pa je bilo...upala je..., nije upala, pijesak je,..cekaj nalaze briseva😅. Laknulo mi je sta nije nista ali mi je zao sto sam se nepotrebno izlagala ambulantama. 
    Polly, kako je tata? 

• CurlySue
    26. Ožujak 2020. 10:50

Dan svima, iako je meni danas u ovo doba rano jutro 😂😂🙈 sinoc sam prvi put imala navalu mixa trudnickih hormona. Maleni se toliko vrtio i udarao da sam plakala i od smijeha jer mi je alien u trbuhu (dosjeX at its best) , i od jakih bolova. 😂😭😅 Muz me izbezumljeno gledao jer nije jadan znao sta da napravi. 🙈
    Cestitam na punim tjednima, Rose, sretno danas. 😘
    Vidim da se prica o slatkom. Vec danima mastam o kolacu i mislim da je sutra na redu jedan od meni omiljenih, od jabuka i rogaca 😁. 
    Super mi je stolica, osobno sam ih kupovala u emmezeti kad su imali popuste, Dora, jysk sad ima popuste do 1.4. 😉 Svaaaaki dan na mail dobivam reklame (Nikita 😉) 

mimoza
    26. Ožujak 2020. 11:02

Indy, Trancie, Nikita, Yvette, Rose, Mokavica, Kaktusica Hvala vam drage moje 🥰 brzo cete doci i vi do ovih tjedana, leti vrijeme 🤗
    Kaktusica ma dosta me je napadao sinoc 😂 danas je stvarno samo setnja haha Gejmerska stolica je predobra, blago malcu s takvom mamom 😍
    Mila, Trancie cestitke i vama na okruglim tjednima 🤗
    Dobila sam sad ideje za rucak 😁

dana130
    26. Ožujak 2020. 11:21

Jutro drage zenice, ili dobar dan. Menenjenjucer tako glava ubijala, da sam prvo jedan lipocet popila, pa za sat josnkedan jer sam imala osjecaj da samo josnvise boli. Kod nas doslovno bura puse od subote i sad me vec izluduje, budim se po noci, bas zavija, nilad mi nije tolilo smetalo 😂
    Janu zadnje vrijeme imam osjecaj kao da spavam na polu trbuha polu bok, nadam se da to bebi ne smeta, ali ne mogu utjecati, takonse probudim 🤷‍♀️😦
    Zuza, bas ce imati klinci divnu uspomenu, odlicno ❤️
    Zmya, samo naslov recepta djeluje primamljivo, evo sejvala i ja pa cu poslje istraziti sastojke 😂
    Rose sretno na pregledu, javi nam se s lijepim vijestima 😘😘
    Mimoza cestitke na okruglih 30 🍾🎊❤️
    Trancie cesrirke na 21 ❤️ a malenoj sretan rodendan 🎁🎂😘
    Mrvicak, tako crsto i ja radim, morat cu nabavit keksa, sad mi se bas jede, a dugoo dugo nisam pravila.
    Dora ako imas vrhnja za slag,  ja ovo cesto pravim. Samo u biskvit umjesto cokolade stavim kakao zbog boje.Maslac ne stavljam ni u biskvit ni u kremu.za cas gotovo a prefino. https://ibb.co/QjmsBbv
    Fluffy odlicno za super nalaze 🍾😘

Baby girl 💜

Kolacic
    26. Ožujak 2020. 11:42

Pozdrav cure,
    nisam stigla citati postove jer sam bas malo u guzvi zadnjih dana.
    Nadam se da ste mi sve dobro i bebice isto.
    Evo samo da javim da sam imala kontrolu. Ovaj put nema slikice jer je bebica bila okrenuta ledima, ali sam cula srceko i potvrdila mi je doktorica da nosim jednu princezu.
    Tako da mi mozete staviti jedan maleni rozni cvijetic pored nadimka .
    Presretni smo. Dragi posebno. Cijela obitelj mi se rasplakala od srece. Danas mi je bio jedan od najljepsih dana i trenutaka u zivotu. Nebitno i da je musko, bitno je naravno da je zdravo, ali zaista smo svi jako zeljeli curicu i eto..ostvarilo nam se. Valjda necu na iducem Anomaly-Scanu, ko Eni, saznati da se spol promjenio
    Bebica je teska 200g..stvarno nemam pojima jel to ok ili ne, ali doktorica kaze da je to dobro i ostalo se ne zamaram.
    Iduci termin imam 21.4. i onda veliki Anomaly. Malo me strah toga, ali bude sigurno ok ko i kod svih vas.

Ljubim vas

• anav05
    26. Ožujak 2020. 11:57

Kolacic

Pozdrav cure,
    nisam stigla citati postove jer sam bas malo u guzvi zadnjih dana.
    Nadam se da ste mi sve dobro i bebice isto.
    Evo samo da javim da sam imala kontrolu. Ovaj put nema slikice jer je bebica bila okrenuta ledima, ali sam cula srceko i potvrdila mi je doktorica da nosim jednu princezu.
    Tako da mi mozete staviti jedan maleni rozni cvijetic pored nadimka .
    Presretni smo. Dragi posebno. Cijela obitelj mi se rasplakala od srece. Danas mi je bio jedan od najljepsih dana i trenutaka u zivotu. Nebitno i da je musko, bitno je naravno da je zdravo, ali zaista smo svi jako zeljeli curicu i eto..ostvarilo nam se. Valjda necu na iducem Anomaly-Scanu, ko Eni, saznati da se spol promjenio
    Bebica je teska 200g..stvarno nemam pojima jel to ok ili ne, ali doktorica kaze da je to dobro i ostalo se ne zamaram.
    Iduci termin imam 21.4. i onda veliki Anomaly. Malo me strah toga, ali bude sigurno ok ko i kod svih vas.

Ljubim vas

Čestitam, i dobrodošla u tim curica😊
    Moja je imala na Anomalyu 380 g, bili smo u 21.tjednu trudnoće, tako da ste po meni vas dvije super😊😊

Amneris
    26. Ožujak 2020. 12:20

Mi o kolačima i javi nam se Kolačić! Čestitam na curici maloj slatkoj. Moja je u 17tt imala 220 g. 
    Mislim da je dana napisala o spavanju, tako i ja u zadnje vrijeme spavam, polu-bok, polu- trbuh😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.