Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    26. Ožujak 2020. 07:25

Trudy

Rose1

Jutro svima!!!Sretnoooo na pregledima!!!🙏🤞❤
    Rose draga, sretno tebi 😘 Nadam se da nece bit nikakvih problema s prelaskom "granice" 🙄

Hvalaaa puno❤ nadam se🙏 nije mi bas svejedno

💙

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Ožujak 2020. 07:52

Jutro curke ! 🌸
    Svima sretno na pregledima danas! Evo ja i dragi pijemo kavicu. Danas i sutra je dobio slobodno smanjuju obujam radnika na poslu tako da smo doma skupa. Vidjet cemo kako cu  izdrzati s njim u stanu on Je tip koji voli biti vani i super sto je do sad radio inace bi izludio. Nadam se da ja necu izluditi s  njim hahaha 🤣

Dora4
    26. Ožujak 2020. 08:02

Dobro jutro svima!! ☕🥰
    Zelim vam uspjesan i lijep dan pred nama!
    Rose ljubice sretno, tvoj izvjestaj posebno iscekujem 😘😘
    Odoh pravit kavicu, doruckovat i polako procitat zaostatke od sinoc 🤗 

Mokvica
    26. Ožujak 2020. 08:19

Jutro curke! 
    Kaktusice draga ♥️, nije mi bila namjera nikoga zabrinuti, samo sam se malo povukla. Uz cijelu ovu situaciju sa virusom i potresom još se i neke privatne stvari izdogađale... Psihički sam se bila srozala pa nisam htjela vas sve opterećivati time. Sad je sve ok, moja mala zvrkica tulumari u trbuhu i to mi je najvažnije.  🥰 Drago mi je da ti je muž sada ipak bliže. Moj isto još uvijek radi pa smo trenutno "ukinuli" poljupce i zagrljaje i fali mi to, a kamoli da moramo biti potpuno fizički odvojeni. 
    Rose, sretno na pregledu i da ne bude problema zbog prebivališta! 😊

Rose1
    26. Ožujak 2020. 08:21

Dora, Mokvica hvala curke❤🤗
    Mokvica glavno da si se ti nama javila i da je sve dobro

💙

• anav05
    26. Ožujak 2020. 08:23

'Jutro cure, i želim svima lijepi dan dan danas😊
    Ja sam popila taman svoju štitnjača tabletu i sad imam pola sata fore smišljati doručak😁😁

• indy34
    26. Ožujak 2020. 08:24

Dobro jutro cure,sretno na pregledima danas ,zelim vam svima ispunjen i lijep dan ..

• Bebac24
    26. Ožujak 2020. 08:27

Jutro, kod nas tmuran dan 😕
    Ja se spremila, uzela psa i isli kod veterinara jer se treba cijepiti, cipirati idr. A ono poljubili vrata. Rade samo za hitnoce 😕
    Tako da smo se vratili doma. 
    Ali sam im poslala mail da vidim sta ce reci. 
    Sretno danas na pregledima 😊

Dora4
    26. Ožujak 2020. 08:36

Ancy super za urednu papu!! 😊
    Kaktusica drago mi je za muzica i da ce bit nazad na tvojoj kuhinji, vjerujem da ti to puno znaci, a i njemu! 
    Sto se napuhivanja tice, zasad nemam s tim problema, al meni od lezanja na lijevom boku bebe kao da se presele na taj dio trbuha i skroz su u struku, znam muza u panici pitat jel mogu bebe na ledja otic hahaha pogotovo ovi mali hahari koji su iz dana u dan sve aktivniji i intenzivnije mlate 😬🙈 
    Hahaha meni se isto cini da ces imat muzica na porodu kako je krenulo 💞🤭
    Anavo hahahah oprostajni prsutic 😍
    Zaraa i Missy sretno s pretragama!! 😘😘
    Mila nemam rijeci za doktora..sto se stvari tice, sorry, nemas potpis, koji si tjedan? Mozda se jos smiri sve oko korone pa ces stic i preko njuskala uzet, ne znam na koje si stvari mislila, al vjerovatno kolica i te vece, jel?😬
    Nikita cestitam na zaokruzenom tjednu 🥳
    Zuza daaa, gledat gledat gledat, a onda kupovat 🤭
    Prelijepo mi je ovo za pisma, a i dnevnik 🤗 mislim da ce njima biti predivna uspomena i uvid u to kako je tebi bilo, a isto, sto si i sama napisala da ce tebi dobro doc sve te emocije izlit iz sebe na papir! Suprr!!
    Zmya svidja mi se i ova tvoja tekica zahvalnosti ♡
    Ti si zeno zbilja odradila te samoizolacije vise i od nas koje strogo mirujemo od starta, ajde jos malo i nadam se da dolazi nagrada u obliku pregleda 🥰🤭
    Mokvica neka si ti nama bolje! Imas kakvih planova za sutra?? Puni tjedan i ulazak u novi mjesec, to se mora obiljezit 😀🤩

Dora4
    26. Ožujak 2020. 08:39

Anavo ja se sad u bolnici naucila eutyrox drmnut odmah nakon jutarnjeg slusanja srceka prije 6h pa sad nekako i doma, ne drzim ga vise u kuhinji nego pored kreveta i onda ga pred jutro uzmem kad idem piš piš jer sam primjetila kad dodjem u kuhinju budem vec i toooliko gladna i sve da nemam zivaca cekat jos pola sata zbog eutyroxa 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.