Kaktusice to je neka zvjerka od stolice ❤️Djecak ce bit van sebe 🤣🤣🤣i super si ubola popust! Mi isto cemo dostavljaca curki tene neke narucila valjda cemo do lita moc vanka 🤦🏼♀️
Kaktusica hvala ti puno 😘
Sretno s uk-om, neka te iznenadi i dodje sterilna 😍
Trancie, daj recept ako nije prezahtjevan..pored svih onih slatkisa meni se jede pravi kolac!
Imam 1 red piskota (ono kako bude 4 manja pakiranja u vreci), 2 cokoladna pudinga i banane, vanilin secer (ni praska ni niceg drugog)..otvorena za prijedloge 🤣
P.s. Trancie starijoj je danas rockas, ako je traka tocna? Cestitam 🥰🎂 i jos ti zaokruzila 21!! 🥳💞
Trancie, daj recept ako nije prezahtjevan..pored svih onih slatkisa meni se jede pravi kolac!
Imam 1 red piskota (ono kako bude 4 manja pakiranja u vreci), 2 cokoladna pudinga i banane, vanilin secer (ni praska ni niceg drugog)..otvorena za prijedloge 🤣
Ja ti preskačem bananu, jer to jedem samo u krajnjoj nuždi.
Mozes nasjeckati recimo piskotu svaku na 3 dijela, otopiti čokoladu s malo mlijeka, pomijesati s piskotama (kao neki biskvit).
Krema neka bude puding i ostaviš malo čokolade za preljev.
Evo bubam iz glave.
Ja bi stavila recimo naranče umjesto banana, malo da osvježi😊
Ja ti preskačem bananu, jer to jedem samo u krajnjoj nuždi.
Mozes nasjeckati recimo piskotu svaku na 3 dijela, otopiti čokoladu s malo mlijeka, pomijesati s piskotama (kao neki biskvit).
Krema neka bude puding i ostaviš malo čokolade za preljev.
Evo bubam iz glave.
Ja bi stavila recimo naranče umjesto banana, malo da osvježi😊
Ajmeeee imam narance, a i cokolade si vidjela da imam 🤗
Uf mislim da ce se nesto slozit za popodne 😍
Kaktusica istina, ovaj forum je naša Nedođija, bijeg u svijet vedrine i pozitive. 😊 Nek' te nalazi urina pozitivno iznenade. 🥰😘 I stolica je mrak, Matej stvarno ima super mamu. 😉
Trance čestitke na okruglih 21 i kćerkici sretan rođendan! 🎉😊
MIMOZA cestitke na okruglih 30 ..treba da pravimo veliki virtuelni Party 😘😘😘😘
Hvala vam curke :)
Dora to je neka voćna sa rolatima se radi... nije čak ni zahtjevna, jer ja takve ne radim... poslikam recept.
Rođendan je curki jučer bio. Mi iz kuće smo se sredili , poslikali i otpuhali svijeće!! Valjda ćemo do ljeta napraviti slavlje sa ekipom. Samo nek ovo što prije prođe.
Mimoza ti si na velikih 30 .... joooj kolko još imam do toga.
Zmya, hvala na onom receptu za cheesecake, mislim da ću ga napraviti ovaj vikend dečku za rođendan, on obožava cheesecake a i kokos.
Rio, isto tako moj organizam i želudac ne podnose sireve, jogurte, ma bilo šta mliječno, i cijeli život sam čudak jer jedem pizzu bez sira
Dora, hvalaaa inače moj dečko izrađuje takve reklame pa meni ne smiju ići na živce
Mimoza, woooow 30! Čestitke i svima ostalima na okruglim tjednima!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Trancie i ti si danas zaokruzila tjedan🎊🎉🎊
Kaktusice stolica je zakon !
Sortiraj odgovore
Najstariji