Dora probati cu zvati sutra privatno za vadit ogtt, ako nisu skupi otici cu tamo...ako ne moliti cu ih u bolnici da me puste vani na klupici da cekam ili u idealnom slucaju da mogu otic kuci jer sam jako blizu bolnice...odlucila sam ici par dana prije pregleda valjda ce se situacija bar malo primiriti kroz 10tak dana...
Mrvicak ma ne smiju tebi otkazat pregled i ostalim curama koje ste hitnoce ili rizicne...nene pa to bi bio kaos..i ovako nije u redu trudnicama sa urednim trudnocama otkazivati uvijek moramo biti na oprezu nedaj boze da se zakomplicira a kamoli rizicnima to bi bilo suludo...
url=https://lilypie.com]
Zuza sta su u Podobniku rekli da oni pišu propusnicu? Prije 2 dana kad sam ih zvala rekli su da nisu još dobili nikakvu obavijest i da cu vjerovatno trebati propusnicu od svog ginekologa. Bas sam mislila sutra se raspitati.
Inace se i moj soc ginekolog cudio do pura dreku da zasto idem na kontrolu ako je sve ok. Ja mu objasnjavam da ne mogu ja procijeniti jel sve ok, em zbog mojih godina, em zbog cestih kontrakcija a i zbog djeteta koje smo zbog bolesti izgubili i da mi je pregled nuzan, rekao mi je da kod njega sigurno ne bi dosla na pregled. E pa zato i idem privatno, debil blesavi.
Oprostite al sad mi je zivac skocio. 😏
Ne mogu vjerovati da je smislio i na glas rekao takvo nesto.
Bas je mogao bez toga!
Ma skocio bi i meni sigurno!
Rose i meni je bila koma kad mi je rekla cin2 a ja trudna. Ali doc me smirila i rekla da u vecini slucajeva se cin povuce nakon poroda da ne brinem da cemo samo pratiti. A citala sam da se taj cin moze u trudnoci pojaviti od tih nasih ludih hormona i disbalansa promjena koje se dolje dogadaju. Tako da sam uvjerena da ce i tebi to otici ne brini.😊
Kaktusice bas mi je drago sto ces kuhati i za muzica vjerujem da ti je to falilo.
Imat cemo mi o cemu pricati jednog dana nasoj djecici kroz kako ludilo smo morale prolaziti, samo da izdrzimo jos malo i da budemo mi i bebe dobro 🥰.
Prvo sam se bedirala sto cu vjerovatno ici na porod bez muza al nek je svo zlo u tome, samo da se sto prije sve smiri.
I odlucila sam naruciti robicu online do broja 68 a za dalje cu vidjeti kako ce se odvijati situacija. Jedino mi je krivo sto sam par stvari od opreme htjela kupiti preko njuskala al sad se ne usudim a za novo mi je preskupo
Rose bas sam danas slusala da dok traje ova situacija da nikome nece raditi probleme zbog boravista i prebivalista, da te zateknu reces da si to planirala ali nisi mogla zbog stanja u kojem jesi. A ja mislila da se sa Viskova moze u Rijeku, kao da je ne znam kako daleko. A isto su ga zakomplicirali...
Mrvicak probaj nazvati u polikliniku Mazalin ili Ginekos, meni zvuce jako ljubazni i da te obzirom na situaciju ne bi odbili. A ovons bolovima u trbuhu, ja sam iskreno dosta toga zaboravila iz prve trudnoce. Stvarno zalim da nisam pisala nekakav dnevnik.
Dora htjela sam ti nesto napisat al sam zaboravila, a u p.. m...😂😂
Nisam ja probala kinder bueno kokos, i ne znam gdje ga ima za kupiti ali vidjela sam neku objavu na fejsu da je izašao, ja isto priznajem samo Rafaello, i buenić mi je najbolji onaj obični, ali treba probati
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ancy daj Boze🙏💪❤🤗
Mila bome hocemo, imat cemo sto pricati, samo neka sve bude ok🙏🙏🙏
💙
Missy, po njihovom cjeniku vidim da bi trebalo doći oko 200 kn. Kks+urin je 100 kn, a ogtt je 100 ili 150. Ali provjeri telefonski!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Curke ja sam imala cin 2 prije prve trudnoce, beta glukan jako pomaze jer jednom kad steb pozitivnr na njega, on se vraca sa padom imuniteta.. Gin je rekla da nakon poroda otide, i tako je bilo i evo nakon 5godina ga nema.
Kolica, operite sve sta se oprati da, drugo naspricajte dezinfekcijskim sredstvom.
Zara a da tako cu i ja dan dva ranije jer ako ne idem privatno nalazi se cekaju sljedeci radni dan...ma bit ce nam ogtt odlican vjerujem unutar granica 😁😁 necu nesto extra paziti bolje da znam stvarno stanje nego da ne jedem dva tri dana onako kao inace pa sama sebe da zavaram
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji