Bebac thx, znaci hladno presano sad sam se sjetila da sam to negdje procitala ali sam zaboravila.
https://ibb.co/YLm3ZwX
Ova kolica pegperego yipsi model. Uska su kad se sklope i jako mi se prakticna vine sve sklapas da jednom rukom. Ono klik klik i gotovo
Nikita super za pregled bas mi je drago da si uzivala! 😊
E da vec sam te pitala to 😂😂trudnicki mozak sta ces sorry 😂
Neko je pitao za tortu ista je od neki dan sa par dodataka unutra 😊hvala na cestitkama muzu 😊
Mene zanima nešto ako koja zna. Znaci meni urin nikad nije uredan, i uvijek radim urinokulturu koja bas uvijek dode sterilna. Sta to znaci? Koja je zapravo razlika urin/urinokultura? Tako da ja nikad ne lijecim nista a urin nikad ne dode kako treba
U urinokulturi ti gledaju prisutnost potencijalnih bakterija i izraduju antibiogram ukoliko standardna pretraga urina ukaze na nekakvu upalu pa ti u skladu s tim daju terapiju. Radi se pretraga na aerobe i anaerobe.
Sama pretraga urina pregledava prisutnost stanica u urinu (proteina, leukocita, eritrocita…) i sukladno nalazima biraju se daljnje pretrage ili ne… (postoji opisni dio nalaza (nesto, dosta…) i brojcani… za neka manja prekoracenja granica ne daje se terapija
Bar je meni tako 😁
Znaci da nemas bakterije u urinarnom traktu, nego da te moze zezat nesto drugo. 🤷♀️
Book cure 😊😊
Cestitke na punim tjednima svima kojima su danas vidim da ih sve slavimo kao rodendane 🥳🥳😘
Nikita ajde bas mi je drago da ti je pregled prosao odlicno i da si zadovoljna cestitke na curici 🥰
Mislim da sam samo ja jos ostala sa terminom u 7.mj koja jos ne zna spol 🙈🙈
Imam u cetvrtak pregled kod svoje soc.ginekologice, valjda mi ga nece otkazat 🤷♀️
url=https://lilypie.com]
Evo da se malo javim nakon sinocnjih razmisljanja.. Da se zahvalim svakoj mamici od vas, sta ste si uopce dale truda odg.. Jer svaka ima svoje borbe. Molitva mi je pomogla, ka i uvik. Bit cu sa svojima, di sam najmirnija dok mi njega nema, dok ne dode. Cinimo sve sta mozemo iz dana u dan i nadan se da ce biti dovoljno. Bogu u ruke ostatak. Super ste mala zajednica, po drska i razgovor su od velike važnosti za svakog a pogotovo za trudnice.. U doba corone, potresa, svakakvih boljki.. Super ste i drago mi je da vas redovito pratim. Nadan se da ste svi dobro. Ja san se nocas dizala, mjehur redovna budilica.. Pa sam osjetila nekakve mjehur, nesto. Nez objasnit, jeli probava ili moja beba, ne znan. Ali neopisivo je srica o ta mogucnost da se malo unutar mene pocinje javljat... Sritan vam danasnji dan, sa sta manje briga.. Vidim da ste pisali o kosarama, autosjedalicama... Ja cu se vjer s pitanjima javit tamo nekad kad vecina vas rodi svoje radosti.. Ako bude jos ko tu. 💓😇🤗
Missy, meni moj jos nine rekao 100% curica, da sebebogrsdi uslucaju da bude deckic 😂, ali ja sam uvjerena da je curica, iako i ovih par bodica sto sam kuoila su neutralne boje, za svaki slucaj 😂 osim jednog malenog rozog broj 50 😍
Baby girl 💜
Nikita bravo za pregled 🥰😍🥳
Bebac meni uvijek bude nesto bakterija u mokraci iako uvijek pijem litre vode, jednostavno sam im sklona. To se vidi u obicnom urinu. Ako imas neke simptome (slabiji mlaz, pecenje, bol u bubregu...) i povisene leukocite onda se radi urinokultura. Na temelju nje rade antiogram. Ja sam npr. zadnji put imala taj betahemoliticki streptokok 10 na 4, inace se ne daje terapija ali mene je bolio bubreg, imala sam slab mlaz a ogroman pritisak na mjehur tako da sam dobila 7 dana Amoksicilin. Sutra opet radim.
Nikita bas mi je drago da si zadovoljna i da je sve superrr, cestitam na curki🥰
💙
Kaktusica jeeee, i ti se javila...ma mislim da bolje da poduzimamo sve mjere i imsmo karantenu da se sirenje svede na minimum. Cula sam da vani nisu disciplinirani kao mi...
💙
Dana isto ti kupuje neutralno za svaki slucaj, tako sam i ja u prvoj trudnoci 😆
Missy, držim fige da i ti dobiješ lijepe vijesti ovaj tjedan
Hvala vam svima!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji