Cestitke svim curkama na punim tjednima.. 🎊🥰❣️
Od kozmetika vec sam napisala da sam narucila Uriage.. Stvarno od nikog nisam cula nesto lose, svi su prezadovoljni.
Zara jaje i ja gledam bas to koje si ti kupila, od cybex aton 5 gold.. Ili cak ono sto se razvuce da moze beba spavati, jer mi kasnije baza odgovara za autosjedalicu.
Pisala sam i na sveti duh temu, pa da pitam tu ako ima koja trudnica da zna info :)
Ima tko svjezije iskustvo, mozda lezanja, cuvanja trudnoce u ovo ludo doba na svetom duhu? Kakvo je stanje?
Ne znam sto me ceka, sutra sam na pregled uzv narucena.
Ujedno sam zaboravila, ima tko popis kad je koji doktor? Tko radi uzv uopce?
Bok :)
Ja sam do potresa lezala na duhu, bilo je okej stanje do nedjelje ujutro..kako je zadnjih tjedana pocela ludnica s koronom tako su i otpustane pacijentice koje nisu stvarno bas visokorizične do te mjere da moraju lezat na odjelu..
Nakon potresa su otpustene sve koje nisu bas extra kriticne/cekaju porod svaki tren..i mame cije su bebice u inkubatorima!
U bolnicu nema ulaska osim osoblju, ne znam kako funkcionira ulaz pacijenata jer sam lezala od prije nego li je bas krenulo to sve s koronom..jucer su me zvali da dodjem po otpusno i papire mi je iznijela sestra s odjela van pred ulaz bolnice!
Ne znam ni koji si tjedan ni jesi na uzv u trudnickoj ambulanti ili visokorizicnoj pa ne znam koji dr. ti je inace ili ti je ovo prvi odlazak na uzv u bolnicu?
Imas li ikakav broj da nazoves provjerit, sigurno ce ti netko znat dat konkretniju informaciju iz bolnice jer se upute i odluke mijenjaju iz sata u sat doslovno?
Mozes li molim te javit ako i kad nesto saznas jer i mene ceka pregled iduci tjedan pa da znam sto me ceka 😬
Ja sam u 30.tjednu i moram na uzv jer je beba upitnih mjera itd.
Ono, bas mi je bitno :/
Nazvat cu ih poslije 13 h da provjerim jel da dolazim ili sto. Ovo mi je prvi uzv bolnicki.
I javim ti Dora4 svakako stto su mi rekli. Ako ista pametno kazu.
Jel tu na forumu ne postoji private message oO
Zmya ja sam kilogram vise od tebe, a isti smo tjedan. Bitno da bebice rastu.
Rose ja sam danas dobila polyginax, nije bas najsretnije rjesenje u trudnoci ali sto ces. Vjerujem da oni napumpaju upozorenja i nuspojave za svaki slucaj samo da se osiguraju od tuzbi, a da se nesto desi mozda jednom na milijun. Bar se ja tako tjesim.
Ah Cure sta nas jos ceka?!😂Mene iskreno sve ovo pocinje da zasmijava osjecam se kao u nekom filmu,mnogo razlicitih kontadiktornih informacija.Nisam neko ko se prepusti slucaju al posmatrajuci svu ovi situaciju odlucila sam da cu pokusati max da ignorisem sve .Sto se tice kozmetike tu sam kao Dora daj mi dase mazem al ispocetka kazu svi dosta samo voda i iskreno ja sam zakleti fan ulja naravno bademovo ulje ,posle cu da vidim dalje sta i kako .Papire sam rjesila bar je tako teta na tel.rekla 😂 kaze ne sikiraj se odmah cu da posaljem dalje i da notiram daje vazno,e sal ce zaista tako da bude cuce se krajem aprila kad zafali para 😂..Vjerovacu da ima jos dobri ljudi i da nije sve tako crno ..Mislim posle ovoga drage moje zene mi necemo da imamo probleme sve ce sa budu sitnice ..saljem vam veliku pusu iz suncane al hladne Aus.Ne predajte se ne dajte se..
Ena posto sam prvo tomjesjecje prilezala stvarno sam izuguglala sva moguca jaja i specifikacije i nekako mi se aton 5 ucino bas kvalitetan i siguran.
Onda mi je prija rekla da ga ona ima ( vjerojatno je rekla i prije al kako nisan bila ni trudna nije me ni zanimalo) onda sam ga vidila uzivo i uvjerila se u kvalitetu i uzela ga skupa sa kolicima.
Znaci da sam uzela bazu onda bi kasnije odgovarala na as sirona z?
💞girl💞
Zmya ja sam kilogram vise od tebe, a isti smo tjedan. Bitno da bebice rastu.
Rose ja sam danas dobila polyginax, nije bas najsretnije rjesenje u trudnoci ali sto ces. Vjerujem da oni napumpaju upozorenja i nuspojave za svaki slucaj samo da se osiguraju od tuzbi, a da se nesto desi mozda jednom na milijun. Bar se ja tako tjesim.
Mislim da on nije tako problematican, mnogima ih prepisuju, moja prijateljica koristila
💙
Dora 😘
Hvala, bas dupla sreca, pa razmisljam ime bi se mogla nagraditi 😂
Rose hvala 😍
Ntko je spominjao jaje od be safe, ja sam gledala prvo izi go x1 i sad se dvoumim izmedu njega i iZi Go Modular X1 i-Size, a ima i bas stokke by be safe, pa mi za kolica ne trebaju adapteri, ali svakako planiram be safe, sad koji tocno model nisam jos u detalje istrazila
Baby girl 💜
Ena ja sam prije ovog ludila sa koronom uzela kolica i skupa s njim jaje (peg perego). Mozes ga pricvrstitit pojasima nacrtano na jajetu ali nekako sigurnije i jednostavnije nam se cini kupiti bazu isofix i na to staviti jaje. Tako da jos to moramo kupiti.
Sto se tice njege za bebe nisam nista jos kupila, planiram isto kupati bebaca u vodi i par kapi bademova ulja.
Btw curke koje su vec kupovale gdje ste kupile bademovo ulje? Na sto moram obratiti pozornost kad ga kupujem.
Dana ja imam Be safe izi go modular za joolz kolica, bas je i napravljeno u istoj nijansi. S obzirom da su kolica 2u1 trebao mi je adapter
Sortiraj odgovore
Najstariji