Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    24. Ožujak 2020. 12:13

Ancy_23

Bebac thx, znaci hladno presano sad sam se sjetila da sam to negdje procitala ali sam zaboravila.
    https://ibb.co/YLm3ZwX
    Ova kolica pegperego yipsi model. Uska su kad se sklope i jako mi se prakticna vine sve sklapas da jednom rukom. Ono klik klik i gotovo
    Nikita super za pregled bas mi je drago da si uzivala! 😊

E da vec sam te pitala to 😂😂trudnicki mozak sta ces sorry 😂
    Neko je pitao za tortu ista je od neki dan sa par dodataka unutra 😊hvala na cestitkama muzu 😊
    Mene zanima nešto ako koja zna. Znaci meni urin nikad nije uredan, i uvijek  radim urinokulturu koja bas uvijek dode sterilna. Sta to znaci? Koja je zapravo razlika urin/urinokultura? Tako da ja nikad ne lijecim nista a urin nikad ne dode kako treba

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Ožujak 2020. 12:15

Curly mi smo ih na tom snizenju uzeli. Reko sajma za mame i bebe nece biti, veci popust necemo dobiti a jos kad nam je teta u lesnini rekla da su zadnja a proizvodac su talijani i da nema pojma kad ce sljedecu posiljku robe dobiti kaze ona 6-7 mj mozda ja reko prodano!🙈 
    Ima puno ljepih kolica a eto meni ova zapela za oko i to je bilo to.

• anav05
    24. Ožujak 2020. 12:16

yvette

Cestitke svima na okruglim tjednima. 🎉🎊
    Mi upravo s izvanrednog pregleda, uglavnom iscjedak nije strasan. Dobila sam opet vaginalete. Obavili smo opet sve kompletno tako da ne moram dolaziti sljedeca 4 tjedna. Ako mrvicak cita sljedeci pregled je 21.4
    Uglavnom danas je djecak tezak 1800 grama, 600 grama tezi nego prije 2 tjedna iako ja u meduvremenu nisam nista dobila

Pravi dečko, bome.
    Bravo za oboje😊😊

kaktusica
    24. Ožujak 2020. 12:16

Jutro, tj. dan cure! Cijelo jutro citam pa krenem pisati a onda zove: muz, mama, sestra, prijateljica, susjeda...svi da pitaju kako smo mali i ja i treba li nam sto 🥰
    Dora, Curly Sue, Indy, Trudy, Zara, Barby, Vucica cestitam na zaokruzenim tjednima 🥳🥳😘😘😍
    Ancy ja kupim u apoteci njihovo bademovo ili u dm-u Holyplant, mazem na mokru kozu jer mi je tako lakse. 
    Jaje mi smo sve autosjedalice kupovali od Römera, savrsene su! Nemojte bebe voziti u jajetu u kolicima, to je samo i iskljucivo za voznju, bolje da su u kolicima u kosari na ravnome.
    Jutro mi bas prolazi nekako lijepo, susjedi iznad mene su glazbenici, zena predaje u skoli a muz svira klarinet u simf. orkestru, svako malo netko od njih sjedne za klavir i svira se Queen, George Michael i neki klasici, bas mi pase. Jos me kcer njihova koja radi u dm-u pita preko balkona ako mi bilo sto treba da joj napisem popis da ce mi donijeti. Sreca pa taj dm ima odjel apoteke pa cu si osigurati magnezij, zeljezo i neke kremice, bas sam nekako sretna jutros 🥰 I muz me razveselio jer je konacno poceo koristiti smartphone, dosad je odbijao, nije htio ni viber, mailove, internet banking,  ima Nokiu iz valjda 99. 😂 Uglavnom, zvao Vip da mu posalju onu nano sim karticu a u medjuvremenu mu stigao i novi mobitel pa se prikljuci kod svojih na wifi da se KONACNO mozemo vidjeti... Sad priznaje da me u pola stvari u zivotu trebao slusati al ajde, doc ce maca na vratanca kad tad 😆
    Jucer me zvala prija iz Svedske, ona je psihijatrica. Kaze da skole i vrtici normalno rade, da su malo uveli restrikcije poput zatvaranja kina i vecih okupljanja ali da su njihovi strucnjaci misljenja da bolje da se djeca na ovaj nacin imuniziraju a testiranja rade samo onima koji imaju teze simptome 
    Ostalima je receno da ako kaslju, smrcaju i imaju temperaturu i respiratorne probleme ostanu doma i 2 dana nakon sto se izlijece mogu na posao. Ona i nuz i dalje normalno rade u bolnici... Tko je tu lud, mi ili Svedjani vjerojatno ce pokazati vrijeme.

• anav05
    24. Ožujak 2020. 12:19

Dora4

Yvettesuper da si uspjela obavit sve i jako mi je drago cuti da bebili tako lijepo napreduje!! Jooj super i hvala sto si napisala i to za tezinu, taman sam jucer pisala da me brine kako je moguce da ja stagniram s tezinom, a oni rastu, a valjda stvarno kako su cure napisale, trose oni i moje zalihe pa je stanje na vagici isto, al unutra je mijenja..olaksanje mi je da se jos netko javio s istim scenarijem 😬😘💙
    Zaraaplaniram ih prvo vrijeme kupat samo u vodi i tu i tamo koju kap maslinovog il bademovog ulja, nikakve ove kozmetike i cuda (sama sam luda za finim mazalicama, ali nekako mislim da bebicu kozu treba pustit na miru ako je sve u redu, ne ih navikavat na te silne preparate, al naravno bude li potrebe necim cu vec mazat) 😉

Tako sam i ja planirala, bademovo iz apotwkwle.
    Ali sam najbolje recenzije citala i preporuke dobila za Mustelino ulje za novorodjencad. Tako da bi se u nekom trenutku na to prebacila.
    Kako bude Dorina koža reagirala, tako cu i odlučiti😊

• anav05
    24. Ožujak 2020. 12:22

Nikita206

Bok cure, evo mene s pregleda, sve je super i sad mi je srce na mjestu. Toliko je ugodan bio pregled dane želim više nikad ići kod svoje soc. gin. I baš sam tužna zbog toga jer smatram da bi svaki pregled trebao biti ovakav…
    Mrvičak, mogu napokon dobiti jedan 🌸 taman između onih plavih?curka nas malo zeza, stavila je noge ispred glave pa nismo uspjeli puno vidjeti, ali sve su mjere u redu i to mi je najbitnije.
    Čestitam svima na okruglim tjednima i onima koje su do sad imale pregled, a ostalima sretno!

Čestitam na dobrom pregledu, i dobrodošla u tim curica😊😊🌷

24. Ožujak 2020. 12:24

Hej curke.
    Dora i ostale čestitam na zaokruženim tjednima. Bližimo se sve velikoj brojci 30.🎉
    Nikita čestitam na curki 🌸👏
    Ostalo nisam stigla pohvatati jer sam u učenju s Davidom. Stvarno svaka čast učiteljima ma svemu što moraju trpiti da nauče naše mališane. 
    Javim se popodne kada sve po kući završim i njega pustim da se igra. Pusa svima 😘

dana130
    24. Ožujak 2020. 12:43

https://ibb.co/LYnSxjg
    Evo za sve koje su spominjale. Ima akcija, bacila sam pogled, dostatoga je 1+1, a koliko sam vidjela moze se i preko neta narucit 😀

Baby girl 💜

Zaraa
    24. Ožujak 2020. 12:44

Ena onda bolje to drugo ako kasnije mozes iskoristit istu bazu, s obzirom da putujes tako duge realcije, beba ce se cesto vozit, zasto bacat pare bezveze. 
    A virujem da je jaje isto odlicno, sve od cybexa mi se cini 💪💪

💞girl💞

• CurlySue
    24. Ožujak 2020. 12:46

Bebac24

Ancy_23

Bebac thx, znaci hladno presano sad sam se sjetila da sam to negdje procitala ali sam zaboravila.
    https://ibb.co/YLm3ZwX
    Ova kolica pegperego yipsi model. Uska su kad se sklope i jako mi se prakticna vine sve sklapas da jednom rukom. Ono klik klik i gotovo
    Nikita super za pregled bas mi je drago da si uzivala! 😊

E da vec sam te pitala to 😂😂trudnicki mozak sta ces sorry 😂
    Neko je pitao za tortu ista je od neki dan sa par dodataka unutra 😊hvala na cestitkama muzu 😊
    Mene zanima nešto ako koja zna. Znaci meni urin nikad nije uredan, i uvijek radim urinokulturu koja bas uvijek dode sterilna. Sta to znaci? Koja je zapravo razlika urin/urinokultura? Tako da ja nikad ne lijecim nista a urin nikad ne dode kako treba

U urinokulturi ti gledaju prisutnost potencijalnih bakterija i izraduju antibiogram ukoliko standardna pretraga urina ukaze na nekakvu upalu pa ti u skladu s tim daju terapiju. Radi se pretraga na aerobe i anaerobe.
    Sama pretraga urina pregledava prisutnost stanica u urinu (proteina, leukocita, eritrocita...) i sukladno nalazima biraju se daljnje pretrage ili ne... (postoji opisni dio nalaza (nesto, dosta...) i brojcani... za neka manja prekoracenja granica ne daje se terapija 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.