Enaja sam prije ovog ludila sa koronom uzela kolica i skupa s njim jaje (peg perego). Mozes ga pricvrstitit pojasima nacrtano na jajetu ali nekako sigurnije i jednostavnije nam se cini kupiti bazu isofix i na to staviti jaje. Tako da jos to moramo kupiti.
Sto se tice njege za bebe nisam nista jos kupila, planiram isto kupati bebaca u vodi i par kapi bademova ulja.
Btw curke koje su vec kupovale gdje ste kupile bademovo ulje? Na sto moram obratiti pozornost kad ga kupujem.
Hladno presano najbolje u apoteci kupovati manja pakiranja pa cesce da je svjeze 😊
Bar smo mi tako. Sad cu uzet i bademovo i kokosovo pa kombinirati 😊
Enaja sam prije ovog ludila sa koronom uzela kolica i skupa s njim jaje (peg perego). Mozes ga pricvrstitit pojasima nacrtano na jajetu ali nekako sigurnije i jednostavnije nam se cini kupiti bazu isofix i na to staviti jaje. Tako da jos to moramo kupiti.
Sto se tice njege za bebe nisam nista jos kupila, planiram isto kupati bebaca u vodi i par kapi bademova ulja.
Btw curke koje su vec kupovale gdje ste kupile bademovo ulje? Na sto moram obratiti pozornost kad ga kupujem.
Koja peg perego kolica si uzela?
Cure cestitke na okruglim tjednima, ima vas puno koje slavite utorkom 🤗
Yvette imas najdeblju bebu na forumu hehe dusica 🥰 bas fino napreduje, mogao bi biti veliki decko, pa da i preskoci 56 velicinu 😊
Bok cure, evo mene s pregleda, sve je super i sad mi je srce na mjestu. Toliko je ugodan bio pregled da ne želim više nikad ići kod svoje soc. gin. I baš sam tužna zbog toga jer smatram da bi svaki pregled trebao biti ovakav...
Mrvičak, mogu napokon dobiti jedan 🌸 taman između onih plavih? curka nas malo zeza, stavila je noge ispred glave pa nismo uspjeli puno vidjeti, ali sve su mjere u redu i to mi je najbitnije.
Čestitam svima na okruglim tjednima i onima koje su do sad imale pregled, a ostalima sretno!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Danaja imam Be safe izi go modular za joolz kolica, bas je i napravljeno u istoj nijansi. S obzirom da su kolica 2u1 trebao mi je adapter
Iakomplicirali su iskreno. Ima da kazem obicna be safe izi go modular koja je mrvicu jeftinija i trebaju mi adapteri. A ima i bas stokke izi go modular by be safe i samo se stavi na kolica i to su u suradnji sa stokke napravili, cca 400 kn skuplja ali mi ne trebaju adapteri koji su skoro pa 400 kn i dode mi na isto 😂
Baby girl 💜
Bebac thx, znaci hladno presano sad sam se sjetila da sam to negdje procitala ali sam zaboravila.
https://ibb.co/YLm3ZwX
Ova kolica pegperego yipsi model. Uska su kad se sklope i jako mi se prakticna vine sve sklapas da jednom rukom. Ono klik klik i gotovo
Nikita super za pregled bas mi je drago da si uzivala! 😊
Nikita, cestitke na 🌸 😁
Ja iskreno ne znam koje su marke kolica jer ih dobivam od frendice, znam samo da moram kupit bazu 😁
Bebac thx, znaci hladno presano sad sam se sjetila da sam to negdje procitala ali sam zaboravila.
https://ibb.co/YLm3ZwX
Ova kolica pegperego yipsi model. Uska su kad se sklope i jako mi se prakticna vine sve sklapas da jednom rukom. Ono klik klik i gotovo
Nikita super za pregled bas mi je drago da si uzivala! 😊
Ta sam i ja gledala, mislim da su bila u emezeti za nekih 4500 na popustu, ali smo onda dobili kolica 😊
Enaposto sam prvo tomjesjecje prilezala stvarno sam izuguglala sva moguca jaja i specifikacije i nekako mi se aton 5 ucino bas kvalitetan i siguran.
Onda mi je prija rekla da ga ona ima ( vjerojatno je rekla i prije al kako nisan bila ni trudna nije me ni zanimalo) onda sam ga vidila uzivo i uvjerila se u kvalitetu i uzela ga skupa sa kolicima.
Znaci da sam uzela bazu onda bi kasnije odgovarala na as sirona z?
Ne ne, baza od aton 5 odgovara samo tom jajetu. Kasnije se ne moze nazalost autosjedalica na nju staviti.
Ali ima od cybexa ono drugo jaje cloud Z i size, njegova baza je 360 stupnjeva i moze se kasnije koristit i za autosjedalicu.
Skuplja je sad u startu, ali se kasnije isplati.
Ja se vozim cesto 1000 km iz njemacke, tako da bi bazu uzela zbog prakticnosti. Ali se mislim sad sto napraviti. Koje jaje od to dvoje uzeti.
Sortiraj odgovore
Najstariji