Cure moje, ako se ja ne porodim vise od stresova, moji mi javljaju da im je otisla kompletna struja u kuci, popucale zarulje, riknuo frizider, a doma je i grijanje i sve na struju..znaci zelena sam od brige 🤢😵🤧 pa sta jos?! 😥
Mama je naravno zvala elektru, otkantali je nek trazi privatno (razumijem, sigurno grcaju od ovih intervencija po cijelom gradu), privatno nitko nece doc, s posla je zvali nek se izvoli spojit na komp i radit, stoka jedna uopce nitko nema razumijevanja, onda je valjda nakon ne znam koliko moljakanja uspjela dogovorit da netko iz elektre ipak danas tijekom dana dodje i pogleda sto je..kaze da cijela kuca smrdi po spaljenoj struji 😭 nadam se da ce im se netko pojavit i popravit, pomoc, sta god!!
Meeneepanda nema privatnih na ogromnu i veliku zalost, razumijem brigu, probaj se smirit, nadam se da ce te primit jer su i sve nase trudnoce prioriteti i ne mogu se odgodit za nekad kasnije!
Nikita evo si mi razvukla osmijeh na lice, nemas pojma koliko mi je drago da si napokon dozivjela normalan pregled i konacno vidjela svoju djevojcica!! Cestitam od srca 💗💗🥰
Kaktusica super za muzeka, nekad im bas dugo treba da dodju na nase, ali prije il poslije, uvijek shvate da je zena bila u pravu! Drago mi je sto cete se moc vidjet bas preko aplikacija 🥰
Skakavac drago mi je da si donijela odluku! Bit cemo tu, ne idemo mi nikud, eventualno na podforum Roditelji kad sve izguramo i privedemo trudnocu urednom i sretnom kraju! 🤗
Taj baloncic, mjehuric, to osjetis bebu, uzivaj, bit ce toga sve vise kako vrijeme ide 🥰
Kaktusica jeeee, i ti se javila…ma mislim da bolje da poduzimamo sve mjere i imsmo karantenu da se sirenje svede na minimum. Cula sam da vani nisu disciplinirani kao mi…
Hej mila 😘
Pa gledam one Talijane jesu li normalni, ima neki video di gradonacelnici idu van i psuju im doslovce mater da di im je mozak, zasto se setaju, poju kacmve, dzogiraju i voze bicikle. Idioti su stvarno... Evo ja svako malo idem na balkon pa je cesta praznq, nigdje nikog a tu i tamo auto prodje.
@Dora4
Zvala sam sad SD, kazu da dodem svakako na naruceni pregled sutra jer sam trudnica. Sve 5. Valja svakako provjeriti.
Kaktusica jeeee, i ti se javila…ma mislim da bolje da poduzimamo sve mjere i imsmo karantenu da se sirenje svede na minimum. Cula sam da vani nisu disciplinirani kao mi…
Hej mila 😘
Pa gledam one Talijane jesu li normalni, ima neki video di gradonacelnici idu van i psuju im doslovce mater da di im je mozak, zasto se setaju, poju kacmve, dzogiraju i voze bicikle. Idioti su stvarno… Evo ja svako malo idem na balkon pa je cesta praznq, nigdje nikog a tu i tamo auto prodje.
Da, tako i kod mene, nikoga ns cesti, mislim da smo mi to dosta ozbiljno shvatili i nadam se da cemo rijesiti i brze nego sto mislimo💪💪💪🙏🙏🙏
Prijatelj mi prica i da u njemackoj nedisciplina
💙
Dora ma joooooj, to kad krene, krene...nadam se da ce se to popodne sve rijesiti🙏sve neki problemi ove dane, ali mora i to krenuti na bolje
💙
Cestitke curama na zaokruzenim tjednima!
Nikita drago mi je da si napokon dobila tretman kakav zasluzujes, srce ce biti na mjestu do sljedeceg pregleda..i cestitam na curici ❤
Missy nadam se da ces napokon saznati spol, ne bi trebali otkazati po meni trudnicke preglede nego samo one koji nisu bas bas hitni kao sto su napravili i s pregledima po bolnicama. Mene ceka sljedeci cet pa javljaj situaciju 😊
Danijela sta kaze glukomjer nakon palacinki 😋🤭
A moja Dora.. Pa jos vam je samo i to trebalo 😔 Ajde nek je mama ipak uspjela doci do elektre, amjel pomaze u tom slucaju agregat, barem za prvu ruku? Nadam se da ce sto prije rijesiti 🙏
Cure, koja je neki dan rekla da je narucila twistshake bocice. Ja gledam ovaj pearl mix. E sad me zanima uz svaki ovu bocicu, se dobije sve kao kad se ovako kupuje sama bocica, jer kad dodam u kosaru, budu mi erijski brojevi kao da sam svaku posebno dodala, samo manja cijena. Nadam se da sam se dobro izrazila sto me muci 😂
https://ibb.co/5BgBwxb
https://ibb.co/QFmZpjF
Baby girl 💜
@Dora4
Zvala sam sad SD, kazu da dodem svakako na naruceni pregled sutra jer sam trudnica. Sve 5. Valja svakako provjeriti.
Ajde super! 💗
Sretno na pregledu!! 😘
Curke ne znam, evo ne znam vise sto rec..mislim da cu uskoro roknut jos jedan normabel i probat odspavat..eh da mi je drmnut nesto jace pa odspavat do lipnja 😅
Dobro je indy rekla, nakon svih ovih s**nja, sve ce nam bit piece of cake dalje..bar se nadam!
Sortiraj odgovore
Najstariji