Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    24. Ožujak 2020. 14:39

Dana tako je, svi ti dijelovi bocice dodju i u setu. Zbog toga i jesu njihove boce drugacije od ostalih, zbog tih dodataka. Ja jos uvijek cekam moje da stignu, mada nisam set narucila, vec pojedinacno. Ipak se nadam da cu dojiti, pa mi nece trebati toliko 🤨
    Rose u pravu ti je prijatelj. Ovdje se niko ne pridrzava nicega. Ustvari u nasoj pokrajini i nije izolacija proglasena, al su uvedene neke mjere koje niko ne postuje. Bas kazem muzu kako mislim da smo jedino nas dvoje u izolaciji i bas me to nervira, jer pratim brojke novih slucajeva i rapidno rastu. 

DanijelaBB
    24. Ožujak 2020. 14:43

Snoopy2

Cestitke curama na zaokruzenim tjednima!Nikitadrago mi je da si napokon dobila tretman kakav zasluzujes, srce ce biti na mjestu do sljedeceg pregleda..i cestitam na curici ❤
    Missy nadam se da ces napokon saznati spol, ne bi trebali otkazati po meni trudnicke preglede nego samo one koji nisu bas bas hitni kao sto su napravili i s pregledima po bolnicama. Mene ceka sljedeci cet pa javljaj situaciju 😊
    Danijela sta kaze glukomjer nakon palacinki 😋🤭

Snoopy 4,8 nije loše 🙂 zadovoljna san sa svim ispod 5
    Nikita čedtitam na urednom pregledu i na maloj 👸
    Curly super izgledaš, stomačić baš mali 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

dana130
    24. Ožujak 2020. 14:44

Curly, mimoza hvala vam 😘
    Mislim da cu ih i ja naruciti. I ja se nadam da cu dojiti, ali svakako mislim da cu ih moci i kasnije koristiti 😀
    Curly 😍 bas ste divni.
    I kod mene na meniju varivo sa povrcem i piletinom. Taman je pri kraju, dok muz dode s posla 💪

Baby girl 💜

Rose1
    24. Ožujak 2020. 14:45

CurlySue predivna🥰mi smo u istom tjednu toliki je nekako i moj trbuscic
    Mimoza ma grozno, ja te ljudu uopce ne razumijem, isto i kod francuza, spanjolaca...
    Trudy i ja sam danas manestricu od svega😊😉
    Vucica odlicno, pretpostavljala sam da je od cikle
    Maggy super, hvala na info

💙

kaktusica
    24. Ožujak 2020. 14:53

Curly Sue bas ti je slatki trbuscic, a vec 26.tjedan 😍
    Trancie Svedjani vise ni ne testiraju, samo one koji dodju u bolnicu.

ena0206
    24. Ožujak 2020. 15:04

Zara da, cybex je stvarno 🔝🔝🔝.. Nisam jos cula da je netko imao lose iskustvo, bar od mojih. 😊
    Mimoza kad udem pratiti brojke, mozak mi stane. Uzasno brzo se penje. 😥
    Kod nas je proglasen policijski sat i sve, ali opet se ne pridrzavaju. I sto je najgore, najvise ovih starih seta. Ja nisam izasla vec 2 tjedna iz kuce. Doslovno ni ispred zgrade.. 

dana130
    24. Ožujak 2020. 15:04

Trudy, rose ocito nam je danas u pgz manestra/varivo  na tapeti 😂

Baby girl 💜

ena0206
    24. Ožujak 2020. 15:05

CurlySue 😍😍😍😍😍 predivno izgledas. 🥰🥰🥰🥰
    Cestitke na uspjesnim pregledima i na prijavljenoj curici. 🌸❣️

• Bebac24
    24. Ožujak 2020. 15:08

Hvala na objasnjenju za urin/urinokulturu. Ja uvijek imam povisena krvna zrnca kao i nesto bakterija a kad naprave tu urinokulturu nista i onda nikom nis... I vec godinu dana tako. Nemam nista ni bolove ni peckanja bas nista... Czre iz kud dolaze te bocice? Sta nam dolazi posta izvana? 

Trudy
    24. Ožujak 2020. 15:09

dana130

Trudy, rose ocito nam je danas u pgz manestra/varivo na tapeti 😂

To je valjda zbog ove bure i snjezica koji leprsa, pa treba nesto nesto na zlicu 😊
    Btw, odgovorili mi ovi iz civilne zastite- da je njihova skrb samo o starima i djeci.. tako da ja cu si isprintat to od doktorice sta mi je dala, ako im padne na pamet da me ne puste zauzvrat nudim jecmenac i histeriju 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.