Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    24. Ožujak 2020. 10:39

Rose nekako mi promaklo u citanju za osip, mora s necim proci 🙏
    Dora i mene je bilo strah jer zadnja 2 tjedna ne dobivam iako jedem dosta, moguce da su sada stvarno kalorijske potrebe vece i da je otislo bebi. Iako su meni te trudnicke kile bas fenomen. Nista, nista pa u 5 dana dobijem 2 kila.

Dora4
    24. Ožujak 2020. 10:41

Dana draga op op, cestitam!! Ti tjedni kad se jos ulazi i u novi mjesec su dupla srecica!! 😘💗🥳🍰

Rose1
    24. Ožujak 2020. 10:45

Dora da, sutra/prekosutra mislim namazati i nadati se da ce brzo proci🙏i da nece biti stetno...a i tebi dali kortiko...znsm da si dobila to za sazrijavanje pluca, ali nisam znala sto
    Yvette ne prolazi bas taj lisaj, mazem canestenom i cicaplastom,prepisali mi triderm i ginek se isto s tim slaze, nije preporucljivo u trudnoci, ali morat cu

💙

Rose1
    24. Ožujak 2020. 10:46

dana130

Dobro jutro cure 😘
    Nadam se da ste se sve naspavale. Ja se cijelu noc vrtim, okrecem i budim, cak i muz kaze da ga stwlmo guram al on se okrene i zaspe, a ja se pomicem za njim 😂 bas me to umara, pogotovo jer sam ja osoba koja bi znala cijelu noc prespavat u istom polozaju, bez budenja, ali dobro, proc ce i to.
    Cestitke svima nq punim tjednima 🍾🍻
    Ii smo zaokruzili i po tablici koja se tu vrtila zakoravici u 6 mj.
    I kod nas lagano nosi snijeg 🤦‍♀️
    Zelim vam svima lijep i ugodan dan 😘

Čestitam🎉🎊🥂🍾❤

💙

DanijelaBB

Dobro jutro cure...
    Dora
    Propusnice ja isto ne kužin zašto nas zaj...ju s tim propusnicama. Pa sigurno trudnica neće bzv šetat okolo u ovoj situaciji. Valjda bi im trudnička knjižica trebala bit dovoljna. Meni u mojoj točno piše datum i sat svakog pregleda. Živin u Kaštel Sućurcu, prva Kaštela, a ginekolog mi je u Splitu i sad se treban zaj s tom propusnicom...užas

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Amneris

Čestitke svim curama koje danas slave, što zbog zaokruženih tjedana, što zbog uspješnih pregleda!🥳🥳🥳
    Već smo sve zašle u neke ozbiljne tjedne i baš je nevjerojatno da se već priča o pelenama i konkretnim pripremama 🤗🤗🤗🤗
    Pelene - ja sam čula dosta pozitivnih stvari o Bella Baby Happy pelenama pa sam si naručila jedne za probu. Malo su skuplje isto, ali isprobat ćemo. 
    Jaje - jaje već imam, ali nemam još bazu. Je li ona neophodna? Znam da je praktična, ali još se premišljam oko toga.
    Doznake - dobila sam svoju dokicu na mail i ona kaže da još nisu dobili upute kako će slati doznake, vjerojatno elektronski, ali kao znat će do kraja tjedna.. tako da sam i dalje u neizvjesnosti oko toga
    Propusnice - cure konjski živci vam trebaju, naoružajte se🤯🤯
    Neka vam današnji dan bude jedan predivan trudnički dan!🤰🐳

Rose1
    24. Ožujak 2020. 10:49

Dora i ja stagniram s tezinom,pol kg dobila u mjesec dana, meni to isto cudno, ali u pocetku sam se i bas prezderavala🙈🙉🙊inace sporo dobivsm kilice, ali sad ce to krenuti pa cemo opet kukati😂🤣😂

💙

• Bebac24
    24. Ožujak 2020. 10:49

Bome po istri gledaju, vec jucer su. Onima kojima dr govore da ne salju mailom recite da je stozer to izglasao. Nazovite stozer prijavite dr. To je vase pravo o tome su jucer govorili. 

zmya
    24. Ožujak 2020. 10:53

yvette

Rose nekako mi promaklo u citanju za osip, mora s necim proci 🙏
    Dora i mene je bilo strah jer zadnja 2 tjedna ne dobivam iako jedem dosta, moguce da su sada stvarno kalorijske potrebe vece i da je otislo bebi. Iako su meni te trudnicke kile bas fenomen. Nista, nista pa u 5 dana dobijem 2 kila.

E tako i meni. Nista nista i onda 2 kile op. Sad sam na +7, a trbuh mi se svako jutro cini sve veci i veci o.O
    Zivo me zanima koliki je bebac

Dora4
    24. Ožujak 2020. 10:53

meeneepanda

Pisala sam i na sveti duh temu, pa da pitam tu ako ima koja trudnica da zna info :)

Ima tko svjezije iskustvo, mozda lezanja, cuvanja trudnoce u ovo ludo doba na svetom duhu? Kakvo je stanje?
    Ne znam sto me ceka, sutra sam na pregled uzv narucena.

Ujedno sam zaboravila, ima tko popis kad je koji doktor? Tko radi uzv uopce?

Bok :)
    Ja sam do potresa lezala na duhu, bilo je okej stanje do nedjelje ujutro..kako je zadnjih tjedana pocela ludnica s koronom tako su i otpustane pacijentice koje nisu stvarno bas visokorizične do te mjere da moraju lezat na odjelu..
    Nakon potresa su otpustene sve koje nisu bas extra kriticne/cekaju porod svaki tren..i mame cije su bebice u inkubatorima! 
    U bolnicu nema ulaska osim osoblju, ne znam kako funkcionira ulaz pacijenata jer sam lezala od prije nego li je bas krenulo to sve s koronom..jucer su me zvali da dodjem po otpusno i papire mi je iznijela sestra s odjela van pred ulaz bolnice! 
    Ne znam ni koji si tjedan ni jesi na uzv u trudnickoj ambulanti ili visokorizicnoj pa ne znam koji dr. ti je inace ili ti je ovo prvi odlazak na uzv u bolnicu? 
    Imas li ikakav broj da nazoves provjerit, sigurno ce ti netko znat dat konkretniju informaciju iz bolnice jer se upute i odluke mijenjaju iz sata u sat doslovno?
    Mozes li molim te javit ako i kad nesto saznas jer i mene ceka pregled iduci tjedan pa da znam sto me ceka 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.