Hvala, Rose. Bas si razmisljam to za tebe i propusnicu... Ma Viskovo i Rijeka mislim da nece biti problem. Prebivaliste ti je ionako Ri, a ako te bas zaustave mozes rec da ste se tek preselili, a mup je ionako stavio obustavu rada za sve osim zurne postupke 😉 tako da po pitanju kazni i tako neceg nemas brige, a kao trudnici ti sigurno nece uskratit pregled. 😊
Hvala, Rose. Bas si razmisljam to za tebe i propusnicu… Ma Viskovo i Rijeka mislim da nece biti problem. Prebivaliste ti je ionako Ri, a ako te bas zaustave mozes rec da ste se tek preselili, a mup je ionako stavio obustavu rada za sve osim zurne postupke 😉 tako da po pitanju kazni i tako neceg nemas brige, a kao trudnici ti sigurno nece uskratit pregled. 😊
Hvala ti draga na misljenju🤗❤nadam se, bas sam nervozna, doktor se ne javlja...ma jooooj, jos i to uza sve
💙
Evo cure, znala sam da ce biti problema s tim propusnicama. Dakle, iz grada mi je odgovoreno na mail da za preglede izdaje doktorica opce prakse propusnicu, pa neka se s njom probam dogovoriti da mi posalje mailom ili nekim drugim putem (iako je ona cura jucer rekla koja radi na izdavanju da ce mi grad izdati). Nema veze, zovem cijelo jutro doktoricu i nekim cudom ju uspijem dobiti i ona meni kaze- a nee, ja izdajem samo za zagreb. Pa kako bi vi uopce dosli do mene po tu propusnicu? Ja kazem pa odg su da mi posaljete mailom, a ona kaze ona ne salje mailom jer se tako propusnice mogu zloupotrijebiti, i da je ona iz mog prebivalista dosla na posao danas i da ju nitko nista nije pitao 😂
Dakle, ne zna se tko pije, a tko placa. Uopce ne namjeravam dalje zvati nikoga niti se zivcirati vise oko toga. Sutra nosim nalaze sa sobom, a u slucaju da me netko ne pusti, dozivjet cu zivcani slom na cesti pa cemo vidjeti. 😂😂
Evo cure, znala sam da ce biti problema s tim propusnicama. Dakle, iz grada mi je odgovoreno na mail da za preglede izdaje doktorica opce prakse propusnicu, pa neka se s njom probam dogovoriti da mi posalje mailom ili nekim drugim putem (iako je ona cura jucer rekla koja radi na izdavanju da ce mi grad izdati). Nema veze, zovem cijelo jutro doktoricu i nekim cudom ju uspijem dobiti i ona meni kaze- a nee, ja izdajem samo za zagreb. Pa kako bi vi uopce dosli do mene po tu propusnicu? Ja kazem pa odg su da mi posaljete mailom, a ona kaze ona ne salje mailom jer se tako propusnice mogu zloupotrijebiti, i da je ona iz mog prebivalista dosla na posao danas i da ju nitko nista nije pitao 😂
Dakle, ne zna se tko pije, a tko placa. Uopce ne namjeravam dalje zvati nikoga niti se zivcirati vise oko toga. Sutra nosim nalaze sa sobom, a u slucaju da me netko ne pusti, dozivjet cu zivcani slom na cesti pa cemo vidjeti. 😂😂
Ma za poluditi vise...lijecnik izdaje i mejla...rekli su tako. Ja sam svom poslala mejl, na tel se ne javlja, a ni na mejl jos nije odg. Javim ako odgovori
💙
Hahaha,e to je to, s trudničkim hormonima se nitko ne zeli susresti😎
Meni je fendica evo u 37.tjednu, u Slavoniji, zvala jutros svog gin. za te prop., obzirom da mora na ctg. Rekao joj je da joj niti ne treba, vec da joj je dovoljna uputnica za bolnicu.
Ni sam ne mozes vise biti pametan...
A komentar njezin da ju nitko nists nije pitao, uopce ne bih komentirala. Luđakinja. Ni mog decka jutros nisu pitali, nigdjr nikoga nije bilo, ali ima propusnicu od firme i trazit ce ga kad-tad
💙
Cestitke svima na okruglim tjednima. 🎉🎊
Mi upravo s izvanrednog pregleda, uglavnom iscjedak nije strasan. Dobila sam opet vaginalete. Obavili smo opet sve kompletno tako da ne moram dolaziti sljedeca 4 tjedna. Ako mrvicak cita sljedeci pregled je 21.4
Uglavnom danas je djecak tezak 1800 grama, 600 grama tezi nego prije 2 tjedna iako ja u meduvremenu nisam nista dobila
Dora i ostale cure hvala, takoder cestitke i vama! Rastemooo❤
Dora pomalo spremit ces, sve cemo stic, viruj. ❤
Žuža bez baze sam uzela, moze se vezat pojasom. Planiram uzet bas autosjedalicu cybex sirona Z, nju bi uzela sa bazom.
Jedino sam uzela adaptere da mogu prikacit na kolica.
Znaci jaje definitivno, hvala cure.
A vjerojatno cu pocet sa pampersicom onda s obzirom da je i ode dobila najvise pozitivnih ocjena.
Kupke mozda jeste razmisljali? Opet su mi sve preporucili mustelu, pa nekako to drzim rijeseno.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji