Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    24. Ožujak 2020. 07:12

Zara meni je pampers bolji bio, ja sam prvo uzimala premium pa onda obicni, jer je ovaj bas skup 🤦🏼‍♀️
    Violeta mi je nekako velika bila , mada nije losa! Ostale sam sve probala , ali bi se uvijek na pampers vratila! Super su mi jumbo paketi u Lidla bili!
    Sto se tice jaje ili kosara ; definitivno jaje po svim zakonima jer je to ubiti autosjedalica koja se pricvrsti u auto; meni isto djeluje skuceno i nekako kosara bolja, ali ako se ide u promet sigurnost je na 1 mistu!! ☺️
    Skakavac drzi se, probaj se izolirat sto vise mozes od mame, a alo bas pazite onda ne bi trebalo nista biti!!!! Ja isto mislim da to sve i nije bas tako, gledam zene nece kutije od dostave da otvore nego rukavicama i sl. Ja iskreno nisam toliko paranoicna - stvari sam odma izvadila , iza bacila kutiju i kese i oprala ruke! 
    Nadam se da ste sve dobro i sretno ako tko ima pregeld danas ❤️❤️

• indy34
    24. Ožujak 2020. 07:17

Zaraa

Jutro cure, ja sam ostala na selu, ocu moc doc kuci ili sam do daljnjega osudena bit tu?
    I imam dva pitanja ako ko zna, s obzirom da sam zarobljena u kuci sa internetom, ne preostaje mi nista drugo nego guglati 😂
    Ovako po preporuci svih prija/mama pelene violeta ili pampers premium care?
    I drugo pitanje, za izlazak bebe? Košara od kolica ili jaje?Neznan zasto mi jaje pare nezgodno za bebu, kosara mi se cini puno bolji izbor, a nisam sigurna sta zakon kaze, pa ako neko zna…?

Meni su preporucili svakako pampers na pocetku al posle kad bebe malo porastu svi pocnu da eksperimentisu jel pampers je dosta skuplji .I tesko je al ima dosta jeftinijih pelena od pampers koje takodje sluze svrsi ..e sad kako ko moze i zeli .to ces morati dase dogovoris sa bebom sama .A sto se tice kosare ili jaje ??pretpostavljam da je jaje (maxi cosi )ne znam zakon u Hr.al pretpostavljam daje isti ovde mpras da imas maxi cosi ne smes bez toga izaci iz bolnice .Nedaj Boze date policija zaustavi i nadji drugacije bebu u autu 😱.Ne zgodno jeste to svakako al mislim da ipak moramo da pazimo na sigurnost .

Rose1
    24. Ožujak 2020. 07:17

Trudy

lola777

Trudy

lola777

Leonie90

Ajme cure, bas ste me zabrinule. Dakle meni su i doktorica i ginekologica izvan mjesta prebivalista. Kako cu doci do ovjerene propusnice.. da ne pricam da mi se inace doktorica ne javlja na telefon. Pregled je u srijedu. Bolje da nisam ni citala nista danas nego isla s nalazima na blef u srijedu, ovako necu prestat razmisljat o tome sad 😭😭
    Vrapcic drzi se, i vrati nam se sto prije raspolozena, vesela i bez ikakvih stresova i bolova.

Propusnicu uzimas u kriznom stozeru u mjestu u kojem prebivas.

Leonie, za pregled kod doktora ti treba propusnica lijecnika opce prakse. Slala ja mail ovima u nasoj nasoj civilnoj zastiti da mi daju pa su me uputili na to… Probaj jos malo zvat svoju doktoricu pa nek ti ona to napise, uslika (mobitel valjda ima) pa ti posalje pa mail/viber sliku. Tako sam ja… Drugacije Drugacije ne mogu kad mi je isto u "drugom gradu" 🙄🙄🙄 cijeli dan samo kolutam ocima od ovog 😁

Ja sam popodne zvala glavni stozer i oni ka i ginekologica mi kazu da ce mi propusnicu dati krizni stozer u mjestu prebivalista.Stvarno vise ne znam ko je u pravu.
    Logicno bi mi bilo da mi propusnicu da tj.posalje mailom ginekologica.
    Isto tako moji s posla traze da im dostavim oroginal dokument. Kako ce muz dostavit to do Trogira? Ma totalno bzv.

Evo ja nasoj civilnoj zastiti ovako napisala:
    "S obzirom da mi je i lijecnik obiteljske medicine na podrucju grada Rijeke mozete li mi dati informaciju kako da dodjem do propusnice? Vas trazim propusnicu da odem po propusnicu kod lijecnika obiteljske medicine ili?" 😁
    Skakavac ne znam sto bi ti savjetovala. Mene bas nazvali prijatelji (oboje doktori) da me smire i kazu da se priroda pobrinula da virus ne napada trudnice tj. da se nas imunitet pobrinuo da se ne zarazimo. Valjda je istina😊
    Fluffy ja sam inace poprilicno smirena al bas me ovih dana znaju izbacit iz takta 🤨
    Evo mi smo veceras imali virtualno druzenje putem vibera, cijelo drustvo napravilo grupni poziv pa smo se malo "druzili" i nasmijali. Odmah sam bolje volje 😊

Javi bas, ja cu danas poslati mejl ginek. Ovdje pise da lijecnik treba dati🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️😤😤😤
    https://ibb.co/Z2FkL3F

💙

• Bebac24
    24. Ožujak 2020. 07:22

Jutric zeniceee, ima li snijega kod koje? Kod nas zima ali predivno vrijeme 😊😊
    Izlazak iz bolnice, za prvog sam u kosari ali sad cu u jaju sigurno. Sigurnost na prvom mjestu, a i doma smo za pola sata...
    Mi smo za prvo koristili prvih mj dana pampers i onda violeta do keaja, tu i tamo bi uzela one koje su bile sa slikama sad se ne sjecam kako se zovu.. 
    I sad sam dobila od kunjade 0/1 pampers pa cu to iskoristiti.
    Na bazzar imate godisnji plan za pelene pampers i violetu pa se dobijaju gratis paketi ili pokloni. 

• And26
    24. Ožujak 2020. 07:26

Pozdrav curke,imam pitanjce...nocas me probila bol sa desne strane trbuha,dolje nisko..boljelo je neko vrijeme pa prestalo..sad cijelo vrijeme osjecam neku nelagodu,vjerovatno od straha da ne pocne opet boljeti,ne znam dali je to od sirenja svega ili kaj? Jel netkome bilo slicno? ..ne znam kud u ovakvoj situaciji,nemam propusnice,dali pustaju na hitnu u drugi grad bez propusnice? Nadam se da vise nece boljeti😬 inace smo usli u 30.tj,beba se normalno rita.

Anchy_23 🌈 🌸
    24. Ožujak 2020. 07:39

Jutro evo cure kod nas u Zgu snijeg. Ja vise ne znam ni koji je dan ni koje godisnje doba. Ovo je sve poludilo majke mi! Dala sam danas popis dragom pa ce u nabavku namjernica ja ne mrdam nigdje. Nije me strah toliko korone koliko potresa. Nocas sam probudila dragog jer sam mislila da trese, ocito sam samo ruzno sanjala.🙈

• Bebac24
    24. Ožujak 2020. 07:41

And26

Pozdrav curke,imam pitanjce…nocas me probila bol sa desne strane trbuha,dolje nisko..boljelo je neko vrijeme pa prestalo..sad cijelo vrijeme osjecam neku nelagodu,vjerovatno od straha da ne pocne opet boljeti,ne znam dali je to od sirenja svega ili kaj? Jel netkome bilo slicno? ..ne znam kud u ovakvoj situaciji,nemam propusnice,dali pustaju na hitnu u drugi grad bez propusnice? Nadam se da vise nece boljeti😬 inace smo usli u 30.tj,beba se normalno rita.

Mozda se beba namjestila na nesto ili lupnula pa je zabolilo. Prati stanje, ako bude bolilo zovete opcinski civilni stozer tj saljete mail i oni vam izdaju propusnicu. Ali propusnice se salju do 12h za taj dan bar kod nas je tako

Zaraa
    24. Ožujak 2020. 07:44

Indy nisan sigurna bas da je propisano maxi cosi.
     Mi smo uzeki cybex kolica i njihovo jaje aton5 
    Stvarno sam odusevljena njima, prije kupnje sam ga dosta proucila.
    No dobro pitam cisto da znam jer sta sam gledala forume vidin da neke bolnice cak nedaju bebu vanka bez autosjedalice, doduse objave su stare po par godina al volim provjerit.
    Sta se tice pelena, nekako sam vise za pampers, al prija mi je rekla da u rodilistu koriste violeta pa neznam oce li maloj guzi ista bit ako ja nakon 3,4 dana nastavim sa pampers...

💞girl💞

24. Ožujak 2020. 07:48

Jutro 😁 zadnja info koju imam jest da u Vž bolnici se po bebu nesmije ic s autosjedalicom (jajem) jer je neki pametan otac nedavno zasipao bebu po hodniku 🤦‍♀️tako da pripremit cemo jastuk do auta

Rose1
    24. Ožujak 2020. 07:49

And26

Pozdrav curke,imam pitanjce…nocas me probila bol sa desne strane trbuha,dolje nisko..boljelo je neko vrijeme pa prestalo..sad cijelo vrijeme osjecam neku nelagodu,vjerovatno od straha da ne pocne opet boljeti,ne znam dali je to od sirenja svega ili kaj? Jel netkome bilo slicno? ..ne znam kud u ovakvoj situaciji,nemam propusnice,dali pustaju na hitnu u drugi grad bez propusnice? Nadam se da vise nece boljeti😬 inace smo usli u 30.tj,beba se normalno rita.

Draga, svih nesto boli, glavno da se bol smirila, a ako ta nelagoda potraje, zovi ginek da budes na miru...bolje provjeriti...

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.