Joj Skakavac ta je odluka iskljucivo na tebi i muzu. Nije ti laka situacija kad muza nema, a ako odes od svojih onda si solo. Ja ti mogu samo reci iz svog primjera. Clan moje obitelji je u zdravstvu, ispalo je da je bio u kontaktu s osobom koja je dobila naknadno mjeru samoizolacije jer je ta osoba susrela zarazenu. Dakle nije pozitivna, ali se cekalo. Pa su oni strepili. Pa sam i ja. Odavno smo muz i ja kod njegovih, ali bilo je dovoljno da vidim svoje taj jedan put u zadnjih 14 dana da se uznemirim. Moji vise ni ne rade, slobodni su. Srecom ta osoba nije pozitivna, ali mi nije bilo svejedno. Htjela sam samo reci kako se virus siri, sve su vece sanse da cemo sresti nekog tko je u samoizolaciji ili je bio u kontaktu s osobom u samoizolaciji. Uopce ne moramo sresti pozitivnog, ali dovoljna su i ova druga dva scenarija da se malo uznemirimo. Do sada se rodilo cini mi se nekoliko zdravih beba, jedna je bila zarazena, ali je ispalo da nije preko posteljice nego od majke kasnije. Imate li ti i muz svoj stan u koji mozes otici? Sto se tice sela, ne znam koliko bi to bilo pametno s obzirom na ovu situaciju da se mora biti na mjestu prebivalista
Lipo od svih vas sto ste odg.. Imamo mi stan, ali pokraj su njegovi starci.. Imam di bit sama ali nez ko bi zivu glavu izvuka. Pojma neman. Nisan nimalo panicarila, ali kad niza cujes vise puta jedno te isto, vise ni sama ne znam. Mama nije u direktnom kontaktu, ko sta sam i napisala. Stalno rukavice i maska, ima 7 zaposlenika na odjelu.. Rade 7 dana, pa 7 doma.. Spavam u sobi sama, zivot vodim normalno, ne grlimo se, pazino na sve.. Al eto kazen, strah je najgori neprijatelj. Da mi je muz tu, mislim da bi puno lakse sve.. Sami u stanu pa dok traje traje. Ovako me peru hormoni jer ga nena, on se boji radi virusa i tako u krug. Pa eto i mene sada uznemirilo. Mada san skroz ok bila.
Trudy javi sto su ti odgovorili. Kaze mi prijateljica da su zatrpani mailovima. Jos mi je rekla da na toj propusnici ustvari nece pisati gdje idem- od civilnog stozera i da ce vrijediti vise dana. Vidjet cemo bas sutra kad ju dobijem, ali sve mi se cini da ovo nije bas nesto organizirano jer bi se na taj nacin propusnica mogla koristiti i u krive svrhe. Nadam se da grijesim jer sam i sama za to da se uvede napokon reda i da ovo sto prije prodje.
Skakavac sjecamo te se, kako ne. Mislim da je najpametnije da napravis onako kako se osjecas. Recimo ja se ne bojim toliko virusa koliko ostalih stvari, nove recesije, pada gospodarstva, itd. Ne bojim se sresti nekoga kada budem isla na pregled, ne bojim se otici do ducana- vjerujem da se priroda pobrinula za nas (iako se drzim mjera opreza). Ali ukoliko tebi stvara stres svaki put kad mama dodje kuci, mozda je bolje da se osamis, radi svog mira.
Yvette uriage sam uzimala preko stranice cocooncenter.. Ali imas na fejsu uriage baby hrvatska, ali nazalost ne dostavljaju u njemacku..
Narucila sam hidratantnu kremu za lice, kremu za pelensku regiju, mlijeko za tijelo, termalnu vodicu, kupku..
Trudy javi sto su ti odgovorili. Kaze mi prijateljica da su zatrpani mailovima. Jos mi je rekla da na toj propusnici ustvari nece pisati gdje idem- od civilnog stozera i da ce vrijediti vise dana. Vidjet cemo bas sutra kad ju dobijem, ali sve mi se cini da ovo nije bas nesto organizirano jer bi se na taj nacin propusnica mogla koristiti i u krive svrhe. Nadam se da grijesim jer sam i sama za to da se uvede napokon reda i da ovo sto prije prodje.
Skakavac sjecamo te se, kako ne. Mislim da je najpametnije da napravis onako kako se osjecas. Recimo ja se ne bojim toliko virusa koliko ostalih stvari, nove recesije, pada gospodarstva, itd. Ne bojim se sresti nekoga kada budem isla na pregled, ne bojim se otici do ducana- vjerujem da se priroda pobrinula za nas (iako se drzim mjera opreza). Ali ukoliko tebi stvara stres svaki put kad mama dodje kuci, mozda je bolje da se osamis, radi svog mira.
Tek je danas pocela radit nakon godisnjeg.. Ali me muz lagano na daljinu... Da izvinite... Boji se, sve mi je jasno. Ali svi sve cine, da ne dode do zaraze virusom. Kumi je muz policajac, svakog dana dode s posla njoj i curici od dvi god.. Trude se maksimalno.. Znam da mi mama radi sve sta moze, a mislim da bi ja sama u stanu izludila. Zasada i nadam se bez promjena, biti cu s njima. Nisam nikako panicarila, ali on je u strahu, razdvojeni smo i eto.. Lako se covik istresira dodatno. Pomolila sam se sada i nadam se da cu mirno zaspat. Lipo da mogu ovde s nekim razminit koju recenicu... Ipak smo u istom stanju. Hvala cure. Laku noc 💓😇
Danas mi ne da quotati..
skakavac, sigurno se i ona vise pazi i boji kada zna da ju ti i tvoja beba cekate doma 😇
Bit ce to sve dobro, izdrzat cemo sve. 🥰
Laku noc, ne znam kad ce meni san na oci, jos nije ni blizu 🙈
Dobro jutro drage cure...S obzirom da nisam i Hr .ne mogu da ucestvujem u vasim diskusijama vezane za naknade i posjet doktorima,al vjerujete ni kod mene nije nista bolja situacija.Juce sam citajuci vase probleme dosla do zakljucka posto zakonski sam sad od 30 .3 na porodiljnom idem pre jel imam blizance..da nazovem i pitam kako sta i kad mi je rekla da sam vec trebala da prijavim pao mi je mrak na oci .oni naravno ne rade fizicki ,online ne smemo da saljemo sve dokumente zbog zastite podataka,pa smo nasli neko rjesenje danas se nadam da cu to da rjesim.Kad cu i sama na kontrolu dragi Bog zna kad niko ne radi .Ovde su ljudi sve vise u panici i sama sam izgubljenja al valjda ce sve dobro dase zavrsi .jedino sto je vazno ostajmo kuci pazimo se .Zavrsice se i ovo ..Neko je pisao za otkazan carski .moguce je ako je narucen sto naravno ne opravdavam,i ja imam termin 16.4 kad treba dase dogovori porodjaj ako recimo kazu nisu i ne mogu dame prime moram sa idem u vecu bolnicu al kao sto Dora kaze niko nikoga nece da odbije ako se neko pojavi sa trudovima tad vas niko nista ne sme pitati vec moraju da to rjese .Zelim vam miran dan ..Nedajte se drzite se i idemo dalje zbog nasih malih bebica 🤗🤗🤗🤗
I ja skoro da zaboravim DORA tebi Sebi 🥰🥰🥰🥰 i koje jos na redu cestitke za nove nedelje ..moramo dan po dan do pobjede ..Dora znas cilj 34 nedelje al gledaj jos dalje da stignemo 😘😘😘
Jutro cure, ja sam ostala na selu, ocu moc doc kuci ili sam do daljnjega osudena bit tu?
I imam dva pitanja ako ko zna, s obzirom da sam zarobljena u kuci sa internetom, ne preostaje mi nista drugo nego guglati 😂
Ovako po preporuci svih prija/mama pelene violeta ili pampers premium care?
I drugo pitanje, za izlazak bebe? Košara od kolica ili jaje? Neznan zasto mi jaje pare nezgodno za bebu, kosara mi se cini puno bolji izbor, a nisam sigurna sta zakon kaze, pa ako neko zna...?
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji