Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    23. Ožujak 2020. 21:21

Bravo DanijelaBB 
    Rio bitno da ste zadovoljni kolicima. I mene bi veselilo da smo sastavili, ali ih nemamo kamo drzati. Samo bi se prasila, a ovako su barem u kutiji zatvorena. Koliko sam cirnila svi su komadi na mjestu, a bude li frke imaju dozivotnu garanciju. 
    Dora dobro si uopce u plusu s obzirom na stres u zadnja dva tjedna...Sto se tice paketa. Mogu slikati kutije haha. Zalosno, ali nemam sobu gdje mogu sastaviti stvari i cuvati, sve cu skladistiti u nedovrsen stan. 

Rose1
    23. Ožujak 2020. 21:30

DanijelaBB

Snoopy2

Kakav kaos.
    Ancy cestitam na dobrom pregledu 😊
    Dora kvasac radi diiivnuuu pizzu a i kruh kad me volja 😋..mada mi je trenutno bitnije da ja imam praska za pecivo jer mi se samo kolaci rade
    Nikita uzivajte u lupkanju, ja sam u zadnje vrijeme sretna ako ga i sama osjetim 🙂
    Rose i moj muz nije prijavio prebivaliste i to bolje da ni ne kazem koliko dugo tako da je i on u prekrsaju.. Mislim da se cijelo vrijeme nada kako ce me nagovoriti na selidbu 😂
    Danijela kako ide prehrana?
    Cure koje imate djecu imate li savjet kakav madrac kupiti?
    Snoopyizbacila san kruh, tjesteninu, krumpir, slatko…ubacila integralni tost, puno povrca. Posudila u oca glukomjer i cilu opremu, mjerim šećer ujutro natašte i 2h iza svakog obroka i kreće se u rasponu od 4,2 do 4,6. Šta je zapravo super. Pišem sve pa san to baš tila sutra ponit kod ginek da mu pokažen, al evo moran syčekat još 6 dana 🤷‍♀️

Odlicnooo, super prehrana i vrijednosti

💙

DanijelaBB
    23. Ožujak 2020. 21:33

Yvette 💪😄 pripa me povišen ogtt - natašte 6,2. Dobila uputnicu za GUK al nema šanse da sad iden u bolnicu pa bar da se ovako kontroliran
    Snoopy dan prije ogtt san malo pripazila s prehranom, al dva dana prije...pizza i cola 🙈

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Maggy_1
    23. Ožujak 2020. 21:34

CurlySue

Tonka, stranica hzzo, vazno… Imas mailove i popis sta sve trebas nadopisat… Skeniraj ili uslikaj doznaku, nju u prilog kao i sliku osobne, ostale podatke upisi, a u naslov stavi hzzo - podruznica (ne znam pod koju spadas), dostava izvjesca-komplikacije 😉

Tako sam i ja danas napravila.  Vjerujem da će to biti ok. 

• lola777
    23. Ožujak 2020. 21:38

Trudy

lola777

Leonie90

Ajme cure, bas ste me zabrinule. Dakle meni su i doktorica i ginekologica izvan mjesta prebivalista. Kako cu doci do ovjerene propusnice.. da ne pricam da mi se inace doktorica ne javlja na telefon. Pregled je u srijedu. Bolje da nisam ni citala nista danas nego isla s nalazima na blef u srijedu, ovako necu prestat razmisljat o tome sad 😭😭
    Vrapcic drzi se, i vrati nam se sto prije raspolozena, vesela i bez ikakvih stresova i bolova.

Propusnicu uzimas u kriznom stozeru u mjestu u kojem prebivas.

Leonie, za pregled kod doktora ti treba propusnica lijecnika opce prakse. Slala ja mail ovima u nasoj nasoj civilnoj zastiti da mi daju pa su me uputili na to… Probaj jos malo zvat svoju doktoricu pa nek ti ona to napise, uslika (mobitel valjda ima) pa ti posalje pa mail/viber sliku. Tako sam ja… Drugacije Drugacije ne mogu kad mi je isto u "drugom gradu" 🙄🙄🙄 cijeli dan samo kolutam ocima od ovog 😁

Ja sam popodne zvala glavni stozer i oni ka i ginekologica mi kazu da ce mi propusnicu dati krizni stozer u mjestu prebivalista.Stvarno vise ne znam ko je u pravu.
    Logicno bi mi bilo da mi propusnicu da tj.posalje mailom ginekologica.
    Isto tako moji s posla traze da im dostavim oroginal dokument. Kako ce muz dostavit to do Trogira? Ma totalno bzv.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Trancie
    23. Ožujak 2020. 21:42

Hvala vam cure, i ja mislim da je to od toga... mada ono nikad ne znas, pa volim pitat dodatno! Ovo me nista nije mucilo u 1 trudnoci. - a kako sam doma stalno nesto radim 🤣🤣🤣 a mala amo razbacuje ja kupimi tako ukrug cijeli dan ! Zivila karantena 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Za koji dan se necu znati ponasati van kuce 🤣🤣🤣

23. Ožujak 2020. 21:51

DanijelaBB

Yvette 💪😄pripa me povišen ogtt - natašte 6,2. Dobila uputnicu za GUK al nema šanse da sad iden u bolnicu pa bar da se ovako kontroliran
    Snoopy dan prije ogtt san malo pripazila s prehranom, al dva dana prije…pizza i cola 🙈

Ma mislim da i treba jesti kao i inace jer na kraju krajeva varamo same sebe. Drago mi je da si se pomalo naviknula na prehranu, kazu mi neke cure koje su imale gestacijski da i nije problem kad si poslozis u glavi..

Leonie90
    23. Ožujak 2020. 21:55

Lola evo ja cu sutra dobiti od civilnog stozera propusnicu. Zvala je prijateljica svoju prijateljicu koja radi tamo Jer I ona sutra ujutro mora voziti tatu u grad na neku pretragu i usput je pitala i za mene. Vec sam im poslala mail, a ima i telefon, pa mozda najbolje da ih nazoves ujutro. 

• CurlySue
    23. Ožujak 2020. 21:55

lola777

Trudy

lola777

Leonie90

Ajme cure, bas ste me zabrinule. Dakle meni su i doktorica i ginekologica izvan mjesta prebivalista. Kako cu doci do ovjerene propusnice.. da ne pricam da mi se inace doktorica ne javlja na telefon. Pregled je u srijedu. Bolje da nisam ni citala nista danas nego isla s nalazima na blef u srijedu, ovako necu prestat razmisljat o tome sad 😭😭
    Vrapcic drzi se, i vrati nam se sto prije raspolozena, vesela i bez ikakvih stresova i bolova.

Propusnicu uzimas u kriznom stozeru u mjestu u kojem prebivas.

Leonie, za pregled kod doktora ti treba propusnica lijecnika opce prakse. Slala ja mail ovima u nasoj nasoj civilnoj zastiti da mi daju pa su me uputili na to… Probaj jos malo zvat svoju doktoricu pa nek ti ona to napise, uslika (mobitel valjda ima) pa ti posalje pa mail/viber sliku. Tako sam ja… Drugacije Drugacije ne mogu kad mi je isto u "drugom gradu" 🙄🙄🙄 cijeli dan samo kolutam ocima od ovog 😁

Ja sam popodne zvala glavni stozer i oni ka i ginekologica mi kazu da ce mi propusnicu dati krizni stozer u mjestu prebivalista.Stvarno vise ne znam ko je u pravu.
    Logicno bi mi bilo da mi propusnicu da tj.posalje mailom ginekologica.
    Isto tako moji s posla traze da im dostavim oroginal dokument. Kako ce muz dostavit to do Trogira? Ma totalno bzv.

Postom 😁😉

Leonie90
    23. Ožujak 2020. 21:56

I da, poslat ce mi ju mailom..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.