Ajme cure, bas ste me zabrinule. Dakle meni su i doktorica i ginekologica izvan mjesta prebivalista. Kako cu doci do ovjerene propusnice.. da ne pricam da mi se inace doktorica ne javlja na telefon. Pregled je u srijedu. Bolje da nisam ni citala nista danas nego isla s nalazima na blef u srijedu, ovako necu prestat razmisljat o tome sad 😭😭
Vrapcic drzi se, i vrati nam se sto prije raspolozena, vesela i bez ikakvih stresova i bolova.
Propusnicu uzimas u kriznom stozeru u mjestu u kojem prebivas.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Pozz curke..
Ako ja kuzim ovo, moji zive 20min od mene.. na selu smo, nije isto selo sto znaci ako bi htjela ih vidjeti zapravo ne smijem. Ista ta ljekarna je kod njih, trgovina je blizu njih.. znaci odem u trgovinu i ne smijem do njih svratit ili? Odem u ljekarnu (moram) i ne smijem do njih?
Ne razumijem uopce. Vise mi pun k.neodgovornosti nekih, sve nam se to dogadja jer su se isto kao i talijani u pocetku sprdali sa svime i sprdaju se i dan danas, snimaju se pjesme o koroni itd.a ne vide sto sami sebi rade!!! Puj puj
Oprostite na mom nezadovoljstvu i na ljutnji ali jednostavno sam bijesna!!!
Dakle samo da pojasnim, da nisam trudna i da ne moram ici doktoru, mogli bi ostati na vikendici i vjerovatno nitko ne bi znao ali problem je sto ne mogu biti na relaciji Zagorje-Zagreb. A nisam htjela riskirati kaznu (navodno spominju iznos oko 8000kn) ili da se ne mogu iz Zg vratitii muzu i malom na selo. Tako da smo sada dosli doma, ostajemo u mjestu prebivalista da mogu normalno ici doktoru i iskreno se nadam da je ovo sa potresima zavrsilo.
Svima puse saljem, citam vas redovito a ja se uskoro javim 🥰
Na brzinu sam preletila sto ste pisale 😳
Cestitke svim curama na dobrim pregledima i nalazima.
Vrapcic zao mi je sto te sve to toliko potreslo 😘 bit ce colje kad malo odmoris i okupiras se necim drugim.
Rose mi smo u Kastvu, koji je po statusu grad, al meni su svi doktori i ginekolog u Rijeci. A zivim doslovno minutu autom od one ploce grad Rijeka... Uglavnom poslala mi doktorica tu glupu propusnicu, slikanu al kako drugacije kad ne mogu do nje. Pa cu si to isprintat, valjda ce ce me pustit 🙄🙄🙄 a Viskovo tehnicki spada pod grad Rijeku, sta ne? Samo je druga opcina? Nemam pojma iskreno da ti kazem jel se i na opcine odnosi ili samo na gradove... Ko da iz vica idem na pregled 🙄 danas sam prvi put sjela u auto nakon valjda tjedan dana.
Dora ne brini za kile 😉 po onome sto sto si dobivala u bolnici za jest jos si i dobro i prosla 😁
Ja sam se ajde malo opustila popodne. Malom smo neke baterije na auticu mijenjali, a njemu na kraju zanimljivije te baterije nego auto 😂 pa smo se cijelo popodne igrali s baterijama- bacali ih, pa skupljali, pa gurali kroz neke rupe na kutiji, slagali vodoravno, slagali okomito 😂😂😂 ludilo 😂 i onda muz jos palacinke za veceru napravio, mmm, bas vidim da mi je malo secera falilo 😊
Propusnice za preglede dobivaju se od doktora opce prakse. od kriznog stozera se dobivaju propusnice za druge stvari
Ajme cure, bas ste me zabrinule. Dakle meni su i doktorica i ginekologica izvan mjesta prebivalista. Kako cu doci do ovjerene propusnice.. da ne pricam da mi se inace doktorica ne javlja na telefon. Pregled je u srijedu. Bolje da nisam ni citala nista danas nego isla s nalazima na blef u srijedu, ovako necu prestat razmisljat o tome sad 😭😭
Vrapcic drzi se, i vrati nam se sto prije raspolozena, vesela i bez ikakvih stresova i bolova.
Propusnicu uzimas u kriznom stozeru u mjestu u kojem prebivas.
Leonie, za pregled kod doktora ti treba propusnica lijecnika opce prakse. Slala ja mail ovima u nasoj nasoj civilnoj zastiti da mi daju pa su me uputili na to... Probaj jos malo zvat svoju doktoricu pa nek ti ona to napise, uslika (mobitel valjda ima) pa ti posalje pa mail/viber sliku. Tako sam ja... Drugacije Drugacije ne mogu kad mi je isto u "drugom gradu" 🙄🙄🙄 cijeli dan samo kolutam ocima od ovog 😁
I da, ja sam u licko senjskoj zupaniji, moji su u karlovackoj ali autom smo relativno blizu (cca 20min) ginekolog mi je u karlovcu, radjala sam malog u karlovcu, zelim i ovog malog u karlovcu i sto sad?? Trebat ce mi propusnica s trbuh do zuba..
Ok, ajmo komplicirat kad ionako nista ne moze jednostavno u hrvatskoj! Zivili!!
Tonka, stranica hzzo, vazno… Imas mailove i popis sta sve trebas nadopisat… Skeniraj ili uslikaj doznaku, nju u prilog kao i sliku osobne, ostale podatke upisi, a u naslov stavi hzzo - podruznica (ne znam pod koju spadas), dostava izvjesca-komplikacije 😉
Hvala ti ☺️
Poslala sam jutros na taj mail koji je za Zagreb upit za informacije kako/šta i ostavila svoje podatke koji pišu.. Osim slike doznake, pošto je bio naveden broj na koji se može nazvati za informacije vezane za te dokumente koji se moraju priložiti..pa sam zvala ali naravno nitko se ne javlja pa sam poslala samo taj upit.. Nitko nije odgovorio za sada, pričekat ću još do sutra kad odem po doznake pa ću ponovno poslati sa svime kako si mi rekla.. Tnx ☺️
Trudy hvala na odgovoru da, Viskovo je opcina, ja sam isto 500 m od tabele Ri, ali ne znsm uopce treba li mi, ma decko sutra ide na posao u Ri pa cemo vidjeti...kakve gluposti
Ivcy, Leonie ni meni nists nije jasno, ja idem u ljekarnu u Ri jer mi blize nego na Viskovo i sad kao ne smijem ...ma nis ne kuzim...znat cemo vise ove dane.
💙
Ivcy ja vise nis ne znam kamo smijemo kamo ne smijemo... Moji su ni 5 min pjeske od mene, rekla sam im da se vidimo kad ovo sra** prodje...
Ali da, ni ja ne razumijem te ljude koji su bolesni (znaju da su bolesni) i secu okolo naokolo????????? Ne znam, ne znam vise sta bi napisala o njima.. Glavno da su danas sve face ispred mene imale one maskice s filterom a moja doktorica ne moze doc do toga. Argh 🤬
I neki video mi je mama poslala od nekog ih hrvatske s cijelom frikin sobom punom hrane!!! I onda se ja cudim opustosenom ducanu. S tim kvascem isto ne znam sta ljudi rade... Valjda se kupaju u njemu 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji