Super za uspjesan pregled ! ❤️
Ja evo recimo zivim u malom mjestu, u jednom gradu mi je ginekolog , a u drugom hzzo i posao! I sad bi trebala setat tamo vamo za doznake i sve da sredim da otvorim komplikacije 🤦🏼♀️
Ekipa jesu vas bolila ledja u ovim tjednima? Mene zadnjih par dana cim sam vise na nogama me boli donji dio ledja ( kao dio trtice i donji dio ledja) ! Citam da je to normalno u ovom periodu 18-24 tj. Inace imam krivu kraljeznicu donji dio i znalo bi me bolit kad dugo stojim na nogama!
Mene su leđa boljela jako do 22.tjedna. Sada više ne, ali bol se preselila na desnu preponu. To sve je sve zbog širenja. Pomagalo mi je jedino odmaranje
Trudy a odakle je inace ta frendica? Nemoguce da ju rodilista ne zele primiti! Kako zna da ce ju u Sisku primiti osim ako nije od tamo. Znam da ako imas trudove i dodjes u neku bolnicu oni te moraju poroditi. Ja cu se majkemi radi ovog svega ranije porodit. Znaci ja moram na carski. I to prije nego mi krenu trudovi. Sta ce me sad sve bolnice odbit pa da krepam?? Ne kuzim!
Meni isto nije jasno. Moja frendica ima zakazana carski za 20 dana, nitko joj ništa nije javio, niti ju otkazao. Baš mi nekako nevjerojatno da zakazanu operaciju otkazuju (ako je hitna - rizična trudnoća i slično). Ima cura koje "plate" carski rez, iako nema indikaciju za njega(čula od poznanici u Zg, ali i od rodice u St).
Znaš li zašto frendica mora roditi carskim rezom?
Cure, znam da ste frustrirane zbog novih mjera ali evo ja moram reći da se slažem sa Državnim vrhom. Zbog neodgovornih pojedinaca država je morala uvesti ovakve mjere, uskoro će nam doći i policijski sat. Majka mi kaže da u gradu u kojem je ona u Dalmaciji svako malo sreće nekoga iz Zg, koji se slobodno šeću po gradu, dok svi oni građani postupaju odgovorno i ispadaju glupabi pored tih "faca" koje se šepure po obali, kao da su Vukovar osvojili. Jednog čovjeka je ona čak prijavila i policiji pa otkrilo se da su i on i cijela njegova obitelj u samoizolaciji. Lijepo su pobjegli iz Zg u Dalmaciju u svoju vikendicu i šetali gradom, bili u trgovini, i tko zna još gdje.
Moramo biti jake glave i iz ovoga izaći snažnije. Trudnice sigurno imaju neku prednost. Vidjet ćemo i obitelj i prijatelje, ali zdravlje je sada na prvome mjestu.
Ma ja sam da uvedu i policijski sat jer me izluđuju ove neodhovorne budale, ali ovo mi preglupo, zbog 500m trebam propusnicu, a da bude stvar bolja, u prekrsaju sam jer nisam rijesila prebivaliste...ma stres za stresom...sad cu i kaznu platiti, a tko mi kriv znam, ali iskreno mislili to sad rijesiti prije poroda...ma jooooj
💙
I ja citam ovo za porod i ne mogu vjerovati. Sta smiju da nekog ne prime? Ili da te otkazu? Ili jedino to sto zuza kaze, ako ne pripada tamo..
ja sam poslala civilnom stozeru mail i napisala da su mi oba doktora izvan mjesta prebivalista pa se nadam da ce mi odgovoriti odmah ujutro.
Ivcy jednoj mojoj poznanici je termin za dva tjedna, trebala je rodit u Petrovoj. Zvali je da joj otkazu 😲 i onda je zvala SVE bolnice po zg- nitko je ne zeli primit 😤😤😤 na kraju ce valjda u sisak…
Ma kakve su to gluposti??? Ma za ne vjerovati...muka mi sad od svega
💙
Mrvicak, istina, znam i ja za slucajeve dogovorenih carskih za kojih nema indikacija u nasim bolnicama, i to unazad puno puno godina.
Mrvičak moj pregled je trebao biti ujutro, ali danas su me zvsli da me obavijeste da je pomaknut za sljedeći Ponediljak, 30.3. 🙈🙈🙈
Komplikacije uz sve šta ste nabrojale meni su danas telefonski rekli da trebam poslati i ugovor o radu, pa eto provjerite još i to.
Trudy kako misliš ne žele je primit...ne kužim, šta bi ona trebala sad tražit po ciloj Zg županiji di će na porod
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Pcelice to je fkt brzo, odlicno! 🥳
Mrvičak, anavo, Trudy joj thx, znam da zvuci kaj kakim, al kad ne ide mi u glavu da je trbuh zbilja ogroman, a tako mali prirast u tezini 🤨
Rio znam, ona mijenja ovog mog kad je na go, ne znam koja je veca flegmurda, ona il sestra 😬
Rose sad sam shvatila da nisam u onim svojim postovima i velikim Obracanjima narodu napisala da su me zvali iz bolnice da dodjem po otpusno..sestra je izasla ispred bolnice dat mi, nema ulaska unutra, bila je zbilja divna, molila sam ako mi moze dat lijekove za par dana jer su tel.linije za dom zdravlja bile odsjecene pa mi je dala premda to inace nema sanse, al evo izvanredna situacija je pa ajd 😬🤗 cula sam se sa cimericama, otpustene su izgleda sve osim cura koje trebaju rodit ovih dana i cura koje su rodile, al su bebe u inkubatorima..uzas! Pregled iduci utorak 🤘🏼
Ancy draga cestitam na urednom pregledu i djecaku medenom koji lijepo raste i razvija se! 💙🥰
Nikita jako mi je drago sto je i dragi osjetio bebicu 🥰 predivan osjecaj i njima i nama!!
Zmya drago mi je za vjezbanje, jao obozavam taj osjecaj tijekom i nakon vjezbanja, jedva cekam vratit se nazad aktivnostima, trenutno bi bila sretna i s jednom lijepom setnjom 😀😎
Yvette super da si uspjela ipak na ovaj il onaj nacin dokopat se tih nalaza! Sretno sutra na pregledu, nadam se da ce ti stvarno sve odradit pa da si mirna 🤗 uf sta si se dobro izshoppingirala, slobodno fotkaj kad dodju stvari, raspametim se na sve za bebilije 💗💙🤭
Leonie znam da sad imas novu brigu, ali mislim da je bolje da si sad na vrijeme to vidjela nego da probas na blef pa te ne puste i budes van sebe jer ne mozes obavit pregled! Vjerujem da ces sutra jos lakse doc do nekih informacija jer danas je krenulo pa ce se do sutra vec znat sve konkretnije i ljudi ce biti upuceniji 😘 ne brini, dobit ce propusnicu i otic obavit sto treba, bolje da je tako nego da svi bezglavo lutaju izmedju gradova i sire virus, evo di su talijani koji su tako bjezali na jug, broje mrtve u stotinama 😥
Ivcy razumijem bijes zbilja..ne znam, najbolje provjerit kad dobijes tu propusnicu!
Fluffy pa da poludis, kakva krava od susjede, ljudi su uzasno neozbiljni..evo mi stvarno nismo u nikakvoj sluzbenoj samoizolaciji, ali ne mrdamo iz stana, danas je bilo tempiranjen izletit iz stana da nikog ne vidimo i ne sretnemo, boli me dusa da mi mama ostavlja stvari ispred vrata i ja je gledam kroz kljucanicu, ali kako mrvičak kaze, zdravlje je sad na prvom mjestu, neka prodje ova ludnica pa cemo se druzit i vidjat i grlit i sve!
Trancie da, od 19.-22./23.sam bila bas u bolovima dolje cesto, sad se bas intenzivno sve siri, maternica dize, ligamenti se rastezu, ne brini 😘
Mimoza imate srece da vam ne znam podatke, tocno bi vas prijavila za krsenje samoizolacije i poslala nekog da vam uzme sve pite i kiflice za kaznu 😝😝
Porod mislim da ako negdje dodjes u trudovima da nema sanse da te ne uzmu 😬🤨 u krajnjem slucaju se obuku u odijela i porode te! 😶
Sortiraj odgovore
Najstariji