Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    23. Ožujak 2020. 20:39

Ispricavam se za svoje izljeve bijesa 😁 al bas sam ljuta danas. 
    Pa nemam pojma zasto su joj otkazali, eto, znam da je petrova dosta stradala od tog potresa ali to je manje vise to. A ona je inace rodom iz siska i tamo kao nema neke guzve i sl pa su joj rekli da dodje. Znam da se u zg moze birat bolnica za radjanje al ne znam koji vam je postupak. Mi u ri imamo jedno rodiliste i to je to. Mogu tamo ili doma 😁

• CurlySue
    23. Ožujak 2020. 20:40

Dora4

Pcelice to je fkt brzo, odlicno! 🥳
    Mrvičak, anavo, Trudyjoj thx, znam da zvuci kaj kakim, al kad ne ide mi u glavu da je trbuh zbilja ogroman, a tako mali prirast u tezini 🤨
    Rio znam, ona mijenja ovog mog kad je na go, ne znam koja je veca flegmurda, ona il sestra 😬
    Rose sad sam shvatila da nisam u onim svojim postovima i velikim Obracanjima narodu napisala da su me zvali iz bolnice da dodjem po otpusno..sestra je izasla ispred bolnice dat mi, nema ulaska unutra, bila je zbilja divna, molila sam ako mi moze dat lijekove za par dana jer su tel.linije za dom zdravlja bile odsjecene pa mi je dala premda to inace nema sanse, al evo izvanredna situacija je pa ajd 😬🤗 cula sam se sa cimericama, otpustene su izgleda sve osim cura koje trebaju rodit ovih dana i cura koje su rodile, al su bebe u inkubatorima..uzas! Pregled iduci utorak 🤘🏼
    Ancy draga cestitam na urednom pregledu i djecaku medenom koji lijepo raste i razvija se! 💙🥰
    Nikita jako mi je drago sto je i dragi osjetio bebicu 🥰 predivan osjecaj i njima i nama!!
    Zmya drago mi je za vjezbanje, jao obozavam taj osjecaj tijekom i nakon vjezbanja, jedva cekam vratit se nazad aktivnostima, trenutno bi bila sretna i s jednom lijepom setnjom 😀😎
    Yvette super da si uspjela ipak na ovaj il onaj nacin dokopat se tih nalaza! Sretno sutra na pregledu, nadam se da ce ti stvarno sve odradit pa da si mirna 🤗 uf sta si se dobro izshoppingirala, slobodno fotkaj kad dodju stvari, raspametim se na sve za bebilije 💗💙🤭
    Leonie znam da sad imas novu brigu, ali mislim da je bolje da si sad na vrijeme to vidjela nego da probas na blef pa te ne puste i budes van sebe jer ne mozes obavit pregled! Vjerujem da ces sutra jos lakse doc do nekih informacija jer danas je krenulo pa ce se do sutra vec znat sve konkretnije i ljudi ce biti upuceniji 😘 ne brini, dobit ce propusnicu i otic obavit sto treba, bolje da je tako nego da svi bezglavo lutaju izmedju gradova i sire virus, evo di su talijani koji su tako bjezali na jug, broje mrtve u stotinama 😥
    Ivcy razumijem bijes zbilja..ne znam, najbolje provjerit kad dobijes tu propusnicu!

Dora, bebe su pokupile sve hranjivo da one mogu rast a tebi ostala figa 😁 sto je super jer je bila bolnicka hrana. Sad ce ti se organizam vratit u normalu 😊

Trudy
    23. Ožujak 2020. 20:41

Ma vjerujem da dodje u trudovima da bi je uzeli, nismo valjda dosli do toga da ne bi 😳😳 
    Fluffy ova susjeda isto bez mozga...
    Trancie i ja sam imala te bolove u ledjima

• Bebac24
    23. Ožujak 2020. 20:46

Nisam citala zadnjih 7 stranica.
    Zvala sam danas gin da vidim za urinokulturu i sterilno. 
    Za doznake mi ne moramo ici jer one salju 30. Direktno njima.
    2.4 normalno na pregled.
    Evo ja danas radila tortu muzicu sutra za rodjendan 😊 
    https://ibb.co/FszDMNV

https://ibb.co/N9Qb8Q0

23. Ožujak 2020. 20:47

Kakav kaos.
    Ancy cestitam na dobrom pregledu 😊
    Dora kvasac radi diiivnuuu pizzu a i kruh kad me volja 😋..mada mi je trenutno bitnije da ja imam praska za pecivo jer mi se samo kolaci rade
    Nikita uzivajte u lupkanju, ja sam u zadnje vrijeme sretna ako ga i sama osjetim 🙂
    Rose i moj muz nije prijavio prebivaliste i to bolje da ni ne kazem koliko dugo tako da je i on u prekrsaju.. Mislim da se cijelo vrijeme nada kako ce me nagovoriti na selidbu 😂
    Danijela kako ide prehrana?
    Cure koje imate djecu imate li savjet kakav madrac kupiti?

Vucica
    23. Ožujak 2020. 20:47

Rose1

mrvičak

Cure, znam da ste frustrirane zbog novih mjera ali evo ja moram reći da se slažem sa Državnim vrhom. Zbog neodgovornih pojedinaca država je morala uvesti ovakve mjere, uskoro će nam doći i policijski sat. Majka mi kaže da u gradu u kojem je ona u Dalmaciji svako malo sreće nekoga iz Zg, koji se slobodno šeću po gradu, dok svi oni građani postupaju odgovorno i ispadaju glupabi pored tih "faca" koje se šepure po obali, kao da su Vukovar osvojili. Jednog čovjeka je ona čak prijavila i policiji pa otkrilo se da su i on i cijela njegova obitelj u samoizolaciji. Lijepo su pobjegli iz Zg u Dalmaciju u svoju vikendicu i šetali gradom, bili u trgovini, i tko zna još gdje.
    Moramo biti jake glave i iz ovoga izaći snažnije. Trudnice sigurno imaju neku prednost. Vidjet ćemo i obitelj i prijatelje, ali zdravlje je sada na prvome mjestu.

Ma ja sam da uvedu i policijski sat jer me izluđuju ove neodhovorne budale, ali ovo mi preglupo, zbog 500m trebam propusnicu, a da bude stvar bolja, u prekrsaju sam jer nisam rijesila prebivaliste…ma stres za stresom…sad cu i kaznu platiti, a tko mi kriv znam, ali iskreno mislili to sad rijesiti prije poroda…ma jooooj

Tako i mi odgadjali stalno zbog virusa da ne idemo u guzve a sad hitno rjesavaj papirologiju a jos sam na mirovanju... Svako malo neki stres me opere, hormoni da ne pricam. Mozda bi i meni dobro dosao predah od Interneta. Kod nas snijeg pada cijelo popodne, cekam narucene knjige i cim stignu gasim Internet bar na par dana. 

Rose1
    23. Ožujak 2020. 20:56

Dora superrr da si sve uspjela rijesiti i dogovoriti pregled
    Snoopy znaci nisam jedina🙊🙉🙈
    Vucica koliko shvacam bar si obavila sad to, ali stslno nesto, ma za poluditi...

💙

Rose1
    23. Ožujak 2020. 20:58

Bebac24

Nisam citala zadnjih 7 stranica.
    Zvala sam danas gin da vidim za urinokulturu i sterilno.
    Za doznake mi ne moramo ici jer one salju 30. Direktno njima.
    2.4 normalno na pregled.
    Evo ja danas radila tortu muzicu sutra za rodjendan 😊
    https://ibb.co/FszDMNV

https://ibb.co/N9Qb8Q0

Ooooo izgleda top, ajme sline mi cure😉🎂🍰🍾

💙

DanijelaBB
    23. Ožujak 2020. 21:06

Snoopy2

Kakav kaos.
    Ancy cestitam na dobrom pregledu 😊
    Dora kvasac radi diiivnuuu pizzu a i kruh kad me volja 😋..mada mi je trenutno bitnije da ja imam praska za pecivo jer mi se samo kolaci rade
    Nikita uzivajte u lupkanju, ja sam u zadnje vrijeme sretna ako ga i sama osjetim 🙂
    Rose i moj muz nije prijavio prebivaliste i to bolje da ni ne kazem koliko dugo tako da je i on u prekrsaju.. Mislim da se cijelo vrijeme nada kako ce me nagovoriti na selidbu 😂
    Danijela kako ide prehrana?
    Cure koje imate djecu imate li savjet kakav madrac kupiti?

Snoopy izbacila san kruh, tjesteninu, krumpir, slatko...ubacila integralni tost, puno povrca. Posudila u oca glukomjer i cilu opremu, mjerim šećer ujutro natašte i 2h iza svakog obroka i kreće se u rasponu od 4,2 do 4,6. Šta je zapravo super. Pišem sve pa san to baš tila sutra ponit kod ginek da mu pokažen, al evo moran syčekat još 6 dana 🤷‍♀️

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

23. Ožujak 2020. 21:15

Danijela pa to su odlicne vrijednosti. I ja si znam poslije rucka izmjeriti vrti se oko 5.4, na taste nisam glukomjerom. Sljedeci tjedan ce mi dati uputnicu za ogtt i sve nekako imam osjecaj da i mene to ceka. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.