Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    23. Ožujak 2020. 19:41

Meni je isto ovo grozno... Ja tu ni nemam doktora opce prakse tek smo se doselili imam samo ginekologicu... Roditelji su mi na pola sata u selu i moraju vaditi propusnicu da nas dodju vidjet, isto tako i mi... Samo neki stres za stresom.
    Sad mi kazu da u posti ne pustaju ljude bez maske, a maski nigdje za kupit. Dilaju se ko droga sad. 

Trudy
    23. Ožujak 2020. 19:42

Ivcy jednoj mojoj poznanici je termin za dva tjedna, trebala je rodit u Petrovoj. Zvali je da joj otkazu 😲 i onda je zvala SVE bolnice po zg- nitko je ne zeli primit 😤😤😤 na kraju ce valjda u sisak... 

Leonie90
    23. Ožujak 2020. 19:46

Probat cu ju sutra dobiti- ako ju sutra ne uspijem dobiti- sipak, jer su obje u istoj smjeni u srijedu, a ja sam kod gin na pocetku smjene narucena. Izludit ce me sve ovo. 
    Da ne daj Boze trebamo na hitnu, jel bi nam i za to trebala propusnica? Nama trudnicama treba jedna univerzalna propusnica..

23. Ožujak 2020. 19:48

Cure, znam da ste frustrirane zbog novih mjera ali evo ja moram reći da se slažem sa Državnim vrhom. Zbog neodgovornih pojedinaca država je morala uvesti ovakve mjere, uskoro će nam doći i policijski sat. Majka mi kaže da u gradu u kojem je ona u Dalmaciji svako malo sreće nekoga iz Zg, koji se slobodno šeću po gradu, dok svi oni građani postupaju odgovorno i ispadaju glupabi pored tih "faca" koje se šepure po obali, kao da su Vukovar osvojili. Jednog čovjeka je ona čak prijavila i policiji pa otkrilo se da su i on i cijela njegova obitelj u samoizolaciji. Lijepo su pobjegli iz Zg u Dalmaciju u svoju vikendicu i šetali gradom, bili u trgovini, i tko zna još gdje.
    Moramo biti jake glave i iz ovoga izaći snažnije. Trudnice sigurno imaju neku prednost. Vidjet ćemo i obitelj i prijatelje, ali zdravlje je sada na prvome mjestu. 

Ivcy1306
    23. Ožujak 2020. 19:50

Trudy

Ivcy jednoj mojoj poznanici je termin za dva tjedna, trebala je rodit u Petrovoj. Zvali je da joj otkazu 😲 i onda je zvala SVE bolnice po zg- nitko je ne zeli primit 😤😤😤 na kraju ce valjda u sisak…

Ajmeee😱😱😱 
    Ma nemam rijeci! 
    Sto rec na to.. najbolje zeni nabit sekiraciju 2tjedna prije poroda, koda joj nije dosta njene muke. 😢

Fluffy
    23. Ožujak 2020. 19:52

Dora, iz Splita sam. Eto meni je tako rekla ta doznake. Meni super,.jos cu sutra zvati u firmu pitati njih mogu li iduci mjesec donijeti za oba mjeseca doznaku, ili vec kad se smiri ova situacija. Ako ne, morati cu i ja otici po dozanku 😔. 
    Trudy, haaha znam da si bijesna al bas si mi presmijesna s tim izljevima gnjeva. Tocno oslikavas moje stanje uma zadnjih dana 🤣 vjerojatno i vecine😀. Ma da, i mene nerviraju ovi neodgovorni idioti sta setaju okolo u samoizolaciji. A mozes li ovo zamislit...mog muza zamoli jedna susjeda ako ikako moze da joj donese antiseptik bilo kakav jer nemaju doma, a ona nigdje nije uspjela nac. I nist, on ajd nije problem...dode donese joj ispred kuce, da bi ga ona zagrlila da mu se zahvali..i onda ispricala jos da joj je sin u sampizolaciji jer je bio negdje vani i da vec 10 dana ne smije izlaziti iz kuce!!!! A zivi s njom!! Pa poludila sam...i da nije te samoizolacije...kakvo grljenje sad..pa nema ni rukovanja!!! On nije ocekivao uopce takvo nesto, pa ga je totalno iznenadila, a onda jos i prica o sinu u samoizolaciji🤦‍♀️ Nadam se eto da ce sve biti ok, iako ovo se vec toliko prosirilo da koliko god pazili ako nas uhvati...a sta cemo 🤷🏻‍♀️

23. Ožujak 2020. 19:54

Otkada je počela karantena, muž i ja ne dopuštamo niti njegovim roditeljima da dođu do nas, niti mi idemo do njih. Mislim da je odgovornost na svima nama, a stvarno ne možemo znati tko ne nositelj klice i tko je s kim bio i kada u kontaktu, a da ni ne zna da je taj pozitivan na ovaj vražji virus.
    Eto ispričavam se na ova dva poduža posta, možda će netko o o shvatiti kao prodike, ali svi zajedno se moramo izolirati i paziti, a mi još više, unatoč tomu što kao spadamo u zaštićenije skupine, ne treba nam sada ležanje u bolnici zbog mogućih posljedica zaraze, gdje je leglo covida-19.

Trancie
    23. Ožujak 2020. 20:02

Super za uspjesan pregled ! ❤️
    Ja evo recimo zivim u malom mjestu, u jednom gradu mi je ginekolog , a u drugom hzzo i posao! I sad bi trebala setat tamo vamo za doznake i sve da sredim da otvorim komplikacije 🤦🏼‍♀️
    Ekipa jesu vas bolila ledja u ovim tjednima? Mene zadnjih par dana cim sam vise na nogama me boli donji dio ledja ( kao dio trtice i donji dio ledja) ! Citam da je to normalno u ovom periodu 18-24 tj. Inace imam krivu kraljeznicu donji dio i znalo bi me bolit kad dugo stojim na nogama! 

mimoza
    23. Ožujak 2020. 20:04

Dora nisam danas pravila krofne, vec sam napravila pitu sa sirom 😁 a evo moja susjeda Ena je bila vrijedna, pa sam kod nje pojela nekoliko kiflica i super 😂 Koja si ti vjestica, sve kile ce ti otici na porodu, a ja cu se gegati do kuhinje uskoro 😬
    Ancy super za dobar pregled. Takvi su ti decki, ne vole da se slikaju. Moj je isti, uvijek rukice na licu 🤗
    Mrvicak mi isto tako zabranili njegovima da nam dolaze, ustvari niko nam ne treba sad dolaziti, niti mi kome idemo. Tako se stitimo od drugih, a i druge od nas. Izdrzat cemo 💪🏼 Pa cemo hodati 😊

Žuža
    23. Ožujak 2020. 20:15

Trudy a odakle je inace ta frendica? Nemoguce da ju rodilista ne zele primiti! Kako zna da ce ju u Sisku primiti osim ako nije od tamo. Znam da ako imas trudove i dodjes u neku bolnicu oni te moraju poroditi. Ja cu se majkemi radi ovog svega ranije porodit. Znaci ja moram na carski. I to prije nego mi krenu trudovi. Sta ce me sad sve bolnice odbit pa da krepam?? Ne kuzim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.