Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    23. Ožujak 2020. 22:04

Snoopy2

DanijelaBB

Yvette 💪😄pripa me povišen ogtt - natašte 6,2. Dobila uputnicu za GUK al nema šanse da sad iden u bolnicu pa bar da se ovako kontroliran
    Snoopy dan prije ogtt san malo pripazila s prehranom, al dva dana prije…pizza i cola 🙈

Ma mislim da i treba jesti kao i inace jer na kraju krajeva varamo same sebe. Drago mi je da si se pomalo naviknula na prehranu, kazu mi neke cure koje su imale gestacijski da i nije problem kad si poslozis u glavi..

Pa da, naravno. Pazim, ali večeras san malo prekršila..pojela san par palačinki s linoladom. Inače san disciplinirana tokom cilog dana. Vidit ćemo ujutro kakav će šećer bit. 
    Odoh spavat, laku noć cure i pazite se 😘

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    23. Ožujak 2020. 22:05

Ali pise da nam lijecnik daje ako je rijec o pregledu. Ja vise nista ne kuzim

💙

Rose1
    23. Ožujak 2020. 22:06

Laku noc cure, lagano ludim od svega ovog😤
    Naspavajte se!!!

💙

Fluffy
    23. Ožujak 2020. 22:32

Bebac, prefino tortica izgleda 🥰🥰🥰 koja je to? 😀
    Trudy, ne moras se ispricavati...sve je to normalno, meni cak i simpaticno 😍😍
    Dora, susjeda bez mozga da!! Tragedija...to je ili biti zloban ili biti glup. 
    Mustela…kad zavrsi ovo ludilo...ima u dosta ljekarni mustela 1+1 gratis. Po Splitu sigurno znam da ima. Ne vjerujem da ce ljudi bas nahrlit u ljekarnu i ici kupovati to (osim ako su nenormalni), tako da ce ostati tog. Budu cesto te akcije s mustelom. 

Leonie90
    23. Ožujak 2020. 23:02

Ja sam u bipi bila kupila mustelu 1+1 gratis, pa mozda sto kaze fluffy da pricekas takvu akciju negdje opet, sigurno ce biti..

Skakavac
    23. Ožujak 2020. 23:29

Evo mene, vjer me se i ne sicate jer vam ne pisem.. Vise sam na jesenskim bebama.. Trudnoća uredno napreduje, ali evo tribala bi malo potpore vezano za corona virus i trudnoću. Nisam paničar ali me je malo muž uzdrma.. Tj uspilo mu je nakon par puta sta je izrazija zabrinutost. On je na sluzb putu, nece ga bit u RH nekih mj ipo dana.. Ja sam kod svojih, otac, mater i sestra.. S nikim nismo u kontaktu, ali je stvar u tome sta je mater od danas nastavila s radom u bolnici.. Nije u direktnom doticaju s pacijentima i pridržava se svih mjera.. Muz mi je ubacija bubu u uho i nisan pametna sta cinit.. Znna da moji nigdi ne idu osim mame, ali sad sam se malo unervozila. Najgore od svega sta me znamo nista o virusu kod trudnica, na svu srecu, znaci da nema primjera.. Ali nekkao se sada plasim.. Mozd a pisem gluposti, ali evo.. Tila san s vama razminit misljenja. Svi se jako trudimo oko higijene, ne vidamo s ostalima, ali koliko zbilja znamo o prenosenju virusa.. San sa da ga prenesemo je mala ali postoji.. Jeli selo pametna opcija, sta napravit.. Ili se primirit i nastavit kako sam radila. Jer nisam bila i panici vec nekako realno shvatila situaciju i isla dan po dan... Pisen ovako kasno, al eto mozda ima koja nocna ptica.. Laka vam noc 😶😇

23. Ožujak 2020. 23:42

Skakavac

Evo mene, vjer me se i ne sicate jer vam ne pisem.. Vise sam na jesenskim bebama.. Trudnoća uredno napreduje, ali evo tribala bi malo potpore vezano za corona virus i trudnoću. Nisam paničar ali me je malo muž uzdrma.. Tj uspilo mu je nakon par puta sta je izrazija zabrinutost. On je na sluzb putu, nece ga bit u RH nekih mj ipo dana.. Ja sam kod svojih, otac, mater i sestra.. S nikim nismo u kontaktu, ali je stvar u tome sta je mater od danas nastavila s radom u bolnici.. Nije u direktnom doticaju s pacijentima i pridržava se svih mjera.. Muz mi je ubacija bubu u uho i nisan pametna sta cinit.. Znna da moji nigdi ne idu osim mame, ali sad sam se malo unervozila. Najgore od svega sta me znamo nista o virusu kod trudnica, na svu srecu, znaci da nema primjera.. Ali nekkao se sada plasim.. Mozd a pisem gluposti, ali evo.. Tila san s vama razminit misljenja. Svi se jako trudimo oko higijene, ne vidamo s ostalima, ali koliko zbilja znamo o prenosenju virusa.. San sa da ga prenesemo je mala ali postoji.. Jeli selo pametna opcija, sta napravit.. Ili se primirit i nastavit kako sam radila. Jer nisam bila i panici vec nekako realno shvatila situaciju i isla dan po dan… Pisen ovako kasno, al eto mozda ima koja nocna ptica.. Laka vam noc 😶😇

Ja imam u obitelji dosta zdr. radnika, kad dodu s posla idu odmah pod tus, kupaju se u plivaseptu (kosa, sve), cipele ostavljaju ispred vrata, roba ide odmah u vesmasinu, i tako funkcioniramo. Na poslu se isto paze, maske skinu samo kad jedu. Ja se ne bojim, ali ako se ne osjecas ugodno mozda da se negdje maknes cisto da ne budes pod stresom. Jer opet bolje sprijeciti nego lijeciti. Mi smo zasad ovako, ja osobno ne izlazim iz stana uopce van, isto stalno mahnitalno perem ruke. Ako te toliko muci i brines se bolje se makni, vise ce ti stres nastetit. 

Trudy
    23. Ožujak 2020. 23:43

lola777

Trudy

lola777

Leonie90

Ajme cure, bas ste me zabrinule. Dakle meni su i doktorica i ginekologica izvan mjesta prebivalista. Kako cu doci do ovjerene propusnice.. da ne pricam da mi se inace doktorica ne javlja na telefon. Pregled je u srijedu. Bolje da nisam ni citala nista danas nego isla s nalazima na blef u srijedu, ovako necu prestat razmisljat o tome sad 😭😭
    Vrapcic drzi se, i vrati nam se sto prije raspolozena, vesela i bez ikakvih stresova i bolova.

Propusnicu uzimas u kriznom stozeru u mjestu u kojem prebivas.

Leonie, za pregled kod doktora ti treba propusnica lijecnika opce prakse. Slala ja mail ovima u nasoj nasoj civilnoj zastiti da mi daju pa su me uputili na to… Probaj jos malo zvat svoju doktoricu pa nek ti ona to napise, uslika (mobitel valjda ima) pa ti posalje pa mail/viber sliku. Tako sam ja… Drugacije Drugacije ne mogu kad mi je isto u "drugom gradu" 🙄🙄🙄 cijeli dan samo kolutam ocima od ovog 😁

Ja sam popodne zvala glavni stozer i oni ka i ginekologica mi kazu da ce mi propusnicu dati krizni stozer u mjestu prebivalista.Stvarno vise ne znam ko je u pravu.
    Logicno bi mi bilo da mi propusnicu da tj.posalje mailom ginekologica.
    Isto tako moji s posla traze da im dostavim oroginal dokument. Kako ce muz dostavit to do Trogira? Ma totalno bzv.

Evo ja nasoj civilnoj zastiti ovako napisala:
    "S obzirom da mi je i lijecnik obiteljske medicine na podrucju grada Rijeke mozete li mi dati informaciju kako da dodjem do propusnice? Vas trazim propusnicu da odem po propusnicu kod lijecnika obiteljske medicine ili?" 😁
    Skakavac ne znam sto bi ti savjetovala. Mene bas nazvali prijatelji (oboje doktori) da me smire i kazu da se priroda pobrinula da virus ne napada trudnice tj. da se nas imunitet pobrinuo da se ne zarazimo. Valjda je istina😊
    Fluffy ja sam inace poprilicno smirena al bas me ovih dana znaju izbacit iz takta 🤨
    Evo mi smo veceras imali virtualno druzenje putem vibera, cijelo drustvo napravilo grupni poziv pa smo se malo "druzili" i nasmijali. Odmah sam bolje volje 😊

kaktusica
    23. Ožujak 2020. 23:44

Skakavac meni ti muz radi u bolnici, on je anesteziolog. Izolirao se od mene i malog cim je potvrdjen prvi slucaj kod nas. Nitko od testiranih iz bolnice nije vise pozitivan ali ljudi ulaze u bolnicu, nisu iskreni gdje i s kim su bili, jesu li u samoizolaciji i zato smo odlucili da je do daljnjega najsigurnije tako. Grozno nam je, sami smo, nikud ne idemo, nitko kod nas ne dolazi. Vidim tu i tamo muza na parkingu na 5 min kad prosetam psa i to s maskama oboje na vise od 5m udaljenosti...
    Ako ti mama ne radi nas s ljudima direktno i moze osigurati neke sigurnosne mjere doma, npr. da poslije ne boravite u istoj prostoriji mozete i tako.

Trudy
    23. Ožujak 2020. 23:44

Bebac, tortica fino izgleda, a muzu nek je sretan rodjendan 🥳 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.