BlackinBlack dobrodosla, ne znsm ti nista o tome, tlak mi za sada nizsk, a ogtt izgleda da necu ni raditi s obzirom na situaciju
Trudy ne kuzim, gdje zivis, koja granica? Sto nisi iz Ri?
Vrapcic vec falis, javi nam se tu i tamo❤
Zmya da ulazi ti placa koja je isplacena u travnju, dakle ona za ozujak
Curly i ja sam se isto pitala kao i Dora, vidim da si puna informacija, hvala sto djelis s nama
Mrvicak juhuuuu, bas mi drago da su brisevi super🎉🎉🎉
Fluffy odlicnoooo, sve dobri brisevi, jeeeeej🎉🎉🎉
Ena ajme predobro izgledaju, vec zamisljam kako fino sve miriseee...aaaaa i ja bih malo
Dora a jesi se cula s doktorom iz bolnice?
💙
Čestitke svima na punim tjednima. Ja sam danas malo odmarala od mobitela. Narucila sam Uriage kozmetiku za bebicu pa me to malo razveselilo. Svaki put kad narucim nesto za bebu, budem sretna jer mi sve postaje puno stvarnije.
I tako. Dosadu sam ubijala, malo sam pravila kifliceeeeeee.. Evo prilazem sliku..
https://ibb.co/j6PkVdf
Ajmeee kako cu ja morat mamicu svoju upregnut da mi radi il buhtle il kifle nakon tvojih i zmyinih delicija 🤤🤤
Kako li sam prozdrljiva i povodljiva, a trbuh ko pred porod, ne znam kako, al evo jutros opet jedva docekala svoju vagu jer sam inace na njoj svaki dan, a u bolnici imaju onu starinsku ko na placu sta plesu gore dolje one vodilice, ja sam jutros na +3.5kg 😱 od pocetka! Al cure trbuh mi je sad vec ne ko nogometna lopta neg onaj balun veliki za more i plazu, sta se napuhuje..bebe rastu i debljaju se, je mi samo trbuh debel i velik, ali kako je moguce da uopce ne dobivam na kilazi, nekad bude +4, ocekivala sam zbog vidno povecanog trbuha i tjedana i toliko dana krevet-wc, nula aktivnosti da ce bit bar +5/6kg..
Jel ima jos koja takav slucaj? Sve se bojim jel to sigurno i stvarno normalno jer moj dr. veli da je to sve okej i uopce ne pridaje vaznost tome ni mrvu..
Kako ces dobiti na kilaži kad su te u bolnici hranili kao pticicu?😅
Bit ce to sve ok, ja sam dana 26+1 i na +3 kg.
Red buhtlica, red fine domaće hrane i ne brini, bitno da su bebice ok😊😊
Curkicee, zvala me bas maloprije moja ginekologica da ni javi dobre nalaze briseva🥳. Usput mi je rekla da ne trebam ja dolaziti po doznake, jer su oni dobili naputak da direktno to salju na hzzo…a za firmu iduci mjesec preuzeti i za ovaj. Eventualno ako poslodavac bas iskljucivo trazi odma isti mjesec, da mi moze izdat. Eto tako nekako sam shvatila taj dio vezano za poslodavca, hzzo…oni salju.
Vrapcic, draga strasno mi je zao sta si se tako lose osjecala. Razumijem potrebu da se malo maknes, ali nemoj nas dugo ostaviti😔. nadam se da ces brzo opet ugledati tracak optimizma 😀 saljem pusice 😘😘😘
Bravo za dobre nalaze😊😊
Sad mi je malo zbrka u glavi s tim propusnicama...meni je na osobnoj prebivaliste u Rijeci, ginekologica u Rijeci, ali zapravo s deckom zivim na Viskovu (okolica Rijeke). Sta sad???
💙
Cure ako može pomoć...sutra idem po doznake, naime ne smije se ulaziti u dom zdravlja nego nam donose doznake van kad ih nazovemo da smo stigle..no to nije problem već to što sam na komplikacijama u trudnoći i moram nekako dostaviti doznake i potvrdu za naknadu plaće u hzzo...iz Novog Zagreba sam i cijeli dan zovem hzzo i za N. Zg i sve moguće podružnice, mail sam slala, zvala 10 različitih brojeva i nitko se ne javlja 😤
Stvarno ne znam di da idem i šta radi tj di se smije ulaziti...ako ima koja od vas bilo kakvu informaciju stvarno bi mi puno pomogla jer ne znam više šta da radim 😔
Evo mene sa pregleda. Deckic je dobro 1240 grama malo sam mu uspjela vidjeti liceko a onda se sakrio iza rucica. Ne voli se slikati bas 🙈 sve ostalo je ok, ponovila sam papu jer mi prva na pocetku trudnoce nije bila uredna pa da vidimo sto je s tim i lactogyn probiotik mi je prepisala zbog pojacanog iscjedka.
Samo sam ja bila u ord. sa doc i sestrom (idem privatno). Dragi nije smio uci cekao me je u autu to smo nekako i ocekivali ali bila sam bas tuzna zbog njega i njemu je bilo krivo. Jebena korona kad tak moram reci.
Ali najbitnije da smo mi dobro i da bebac super napreduje neka tako ostane i neka sto duze bude u maminoj busici dok ovo ludilo ne prode. 😇🙏💙
Evo mene sa pregleda. Deckic je dobro 1240 grama malo sam mu uspjela vidjeti liceko a onda se sakrio iza rucica. Ne voli se slikati bas 🙈 sve ostalo je ok, ponovila sam papu jer mi prva na pocetku trudnoce nije bila uredna pa da vidimo sto je s tim i lactogyn probiotik mi je prepisala zbog pojacanog iscjedka.
Samo sam ja bila u ord. sa doc i sestrom (idem privatno). Dragi nije smio uci cekao me je u autu to smo nekako i ocekivali ali bila sam bas tuzna zbog njega i njemu je bilo krivo. Jebena korona kad tak moram reci.
Ali najbitnije da smo mi dobro i da bebac super napreduje neka tako ostane i neka sto duze bude u maminoj busici dok ovo ludilo ne prode. 😇🙏💙
Čestitam draga, znam da je dragom zao sto nije mogao vidjeti bebicu, ali ma da je bebica super i lijepo raste
💙
https://koronavirus.hr/odluka-o-zabrani-napustanja-mjesta-prebivalista-i-stalnog-boravka-u-rh/275
💙
Anchy, čestitke za super pregled, žao mi je što mužić nije uspio vidjeti, ali možda već na sljedećem pregledu hoće
Evo ja prijavljujem sreću svog dečka koji je napokon osjetio bebicu, skužili smo sistem, i sad ne skida osmjeh s lica kolko mu je drago ❤️
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji